Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 12:43)
drinks_cheers.gif pasaka... tik uodu galetu nebut biggrin.gif
wub.gif  grazus  tas salikelis  wub.gif
mamukai    JCREW  sale skyriuke  yra - 40%  rasau ir i tema  nes gaunu daug klausimuku, kodukas viesas  - 40% visam sale 

O mano to norimo ir neimeta ax.gif
Akis baigiu praziureti, kaip man jo reik biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 19, 12:49)
Sita man kokia grazi. Jau spalvyte kokia  wub.gif
http://www.juicycout...g/YHRU3744.html

Idomi tokia. Na, bet labai jau puosni, kaip Kaledu eglute bigsmile.gif Kasdienai nelabai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 19, 12:51)
O mano to norimo ir neimeta ax.gif
Akis baigiu praziureti, kaip man jo reik biggrin.gif

as ji irgi tikrinu daznai 4u.gif
nutversiu kada butinai,tegul tik ideda smile.gif

gretuxx man tai tie blizguciai nelabai .. kasdienai per daug puosnu gal 4u.gif nors siaip modleiuaks dailus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 12:53)
as ji  irgi tikrinu daznai  4u.gif
nutversiu kada butinai,tegul tik ideda smile.gif

drinks_cheers.gif
Tavo "nutverimo " sugebejimais suabejoti netenka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Juicy couture kada papildo?!
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 19, 11:49)
Sita man kokia grazi. Jau spalvyte kokia  wub.gif
http://www.juicycout...g/YHRU3744.html

"ant raudonu tonu pasinesei" lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man neabydna del juicy, mano tase juodos jau ner, o ta filetava tai man niftiemu. zodziu galiu atsipalaiduot lotuliukas.gif bet va apyrankes noriu kad ja kur galai
Atsakyti
QUOTE(milencik @ 2013 12 19, 11:56)
Juicy couture kada papildo?!

Jei gerai pamenu tai kazkas minejo, kad apie 17 val g.gif

O jums veikia JC puslapiukas g.gif
Atsakyti
Dideja nevisada bet dazniausia suspeju biggrin.gif

JMD ner tasikes as irgi apziurejau jau, lauksim papildymo, bet mane sjauciu 17h nebus dar doh.gif asisleksiu 15.30 o kolgrisim kai be masinos tai nzn iki 18 tikiuos doh.gif

https://www.carters....home?id=carters - 25% negalioja clearance tik
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 12 19, 12:59)
nu man neabydna del juicy, mano tase juodos jau ner, o ta filetava tai man niftiemu. zodziu galiu atsipalaiduot  lotuliukas.gif bet va apyrankes noriu kad ja kur galai

kurios nori bigsmile.gif

QUOTE(D'esire @ 2013 12 19, 12:59)
Jei gerai pamenu tai kazkas minejo, kad apie 17 val g.gif

O jums veikia JC puslapiukas g.gif

+-17h pildo

veikia,letai bet vartos drinks_cheers.gif ant chrome ant mozilos ir expl. neveikia
Atsakyti
miargai ka jus cia ieskot mozzzilos smilos, mano exploreris sursalina tolka pesnia. juicus varto tik speju kasikan viska kraut lotuliukas.gif

as 14.30 varysiu pas gyd, jei iki tol neisprotesiu dar.... doh.gif nu seniai man tokia zopa bebuvo blink.gif

Inga, noriu tos odines su sirdele. neapsisprendziu a juodos a auksines doh.gif krepsy turiu abi, bet nepadeda lotuliukas.gif
Atsakyti

Vienzo, labai labai aciu 4u.gif 4u.gif
BMW atskiras aciu uz padalinima 4u.gif
[/quote]

Lila,aciu jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 19, 12:06)
miargai ka jus cia ieskot mozzzilos smilos, mano exploreris sursalina tolka pesnia. juicus varto tik speju kasikan viska kraut  lotuliukas.gif

as 14.30 varysiu pas gyd, jei iki tol neisprotesiu dar....  doh.gif nu seniai man tokia zopa bebuvo  blink.gif

Inga, noriu tos odines su sirdele. neapsisprendziu a juodos a auksines  doh.gif krepsy turiu abi, bet nepadeda  lotuliukas.gif

as ryza nusiunciau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 19, 13:06)
miargai ka jus cia ieskot mozzzilos smilos, mano exploreris sursalina tolka pesnia. juicus varto tik speju kasikan viska kraut  lotuliukas.gif

as 14.30 varysiu pas gyd, jei iki tol neisprotesiu dar....  doh.gif nu seniai man tokia zopa bebuvo  blink.gif

Inga, noriu tos odines su sirdele. neapsisprendziu a juodos a auksines  doh.gif krepsy turiu abi, bet nepadeda  lotuliukas.gif

biggrin.gif aiskuma.. nus ziurejau bet nzn jauciu netureciau kur eit su tokia, bet man stiliovos jos blush-anim-cl.gif

as treningu noriu juicy beeet vis bijau to veliuro blush2.gif
Atsakyti