Sveikos
QUOTE(moocho @ 2014 01 05, 18:00)
gal kas kokioj online parduotuvėj užmatėt dailių
guminių kilimėlių voniai? kažkaip nieko nerandu

užkniso kačių plaukus iš tų normalių siurbliuot
Bet guma ir trauka paukus

. Gal geriau grazu medini?
Vat vat pagalvoju apie namini gyvuna. BET. Suns del vedziojimo nenoriu, kaciu del plauku. Ir taip metriniu plauku pilni namai. Bet kai triusis turejom, tai dar daugiau ju buvo

. O blogiausia, kai jie pradeda sirgti, senti ir mirti

. Dar dabar vaikam nepasimirso

. Gal, kad labai jaunos juos gavo ir buvo taip susigyvene. Bet vis pasneka, kad ko nors noretu.
Kaimo dama, nezinau kaip jus ten bendraujat

. Bet mano tevai ir dirbantys sugebejo priziureti anuke. Aisku ne be stresu. Ir labai stiprus rysys tarp ju. O mano vaikams to neteko patirti. Ir man del to liudna. Ir pacios mergiotes jau tai pastebi.
As pati tai ir patyriau. Besalygiskai mociute mumis rupinosi, nors noredavo pamiegoti po naktines ar pries naktine pamaina. Aisku budavo ir apibardavo ir paaukledavo. Bet ji man issliko(dabar jau tik sirdy) pats mylimiausiais zmogus

.
O kur dar mano tetos(nevisos), mano puseseres, pusbroliai, net antros eiles puseseres . Mano vaikai jas labai myli, net dabar tokiam paauglystes amziuje. Kazkiek jomis stebisi, pasisaipo is ju, bet myli. Bet va labai retai matosi

.
O vaikam to reikia. Ypac paauglystej, kai tevai yra peinlich ir uncool, reikia su kaikuo savo problemas aptarti ir jiems atsiverti jau negali. Tokiu atveju mociutes, seneliai, tetos, dedes yra labai reikalingi.
Kiekvienoj giminej yra ta "chemija". Su vienais daugiau bendrauji su kitais maziau. Pas mus labai stiprus gimines/bandos jausmas. Aisku buna ir nesusipratimu, susipykimu, bet issiaiskini ir vel toliau bendrauji. O is cia privazineti/priskraidyti i Lt laiko ir net finansiskai yra nepaprasta.
Atenyte, nu kaip vaikai ? Jau geriau?
Kaip faina, kad mama atvaziuoja

. Ir va susitvarkyti esi priverstas ir staigiai