Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Gegužinukai

user posted image

Ledo rūmuose nuo seno
Senis šaltis sau gyveno
Ir turėjo jis anūką
Šaltanosį ledinuką.

Geras buvo tas anūkas
Šaltanosis ledinukas
Nesurūgęs, nesustiręs
Bet kur eina, ten ir girias:

Moku kalti ledo tiltus,
Moku malti sniego miltus,
Kiškį piškį užpustyti,
Ežį kežį užmigdyti.

Visą žemę, jei norėčiau,
Aš sušaldyti galėčiau.


(Iš K. Kubilinsko "Ledinukas")

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas, mamkos! Tai ka dovanu geguzinukai gavo? bigsmile.gif Kaledu Senio nepriciupo? Skaidra gavo prasytaji molberta piesti kur kitoj pusej lenta rasyt markeriu. Labai jau patenkinta! Dar medini leliu nama ir kruvele smulkmenu.
Atsakyti
Labukas,

Amelytė gavo naują pižamytę, knygą, Lego undinėlę ir Lego friends rinkinuką. Čia dovanos nuo mūsų, mano sesers šeimos ir senelių. Dar močiutė iš Vokietijos visokių smulkių ir saldžių gėrybių atsiuntė. Kai grįšim į Vilnių ir ten Kalėdų senelis apsilankys, atneš mikrofoną smile.gif.
Atsakyti
Su sventem visas 4u.gif

Mums jos isimins visada, nes nuo kuciu jau gyvenam savo namuose wub.gif
Atsakyti
smiltpeliuke, ar patenkinta Amelija? bigsmile.gif

akvilyte, nugi ilgai kaip laukta, sveikinu!!!! Bukit naujuos namuos be galo laimingi! Juk savom rankom statyta, tiek sirdies sudeta..

user posted image

Ka mamkos dovanu gavot? As supu didziausia dovana ant ranku, glaudziu prie sirdies wub.gif Bet dar gavau puikia knyga, kuria jau beveik perskaiciau. Labai rekomenduoju skaitancioms-man labai patiko. Neleksta kokia knygiuskte, bet lengvai skaitoma, idomi istorija.Tukstantis sauliu skaisciu.
Atsakyti
Sveikutės,

su šventėmis visas!

QUOTE(akvilyte @ 2013 12 26, 19:56)
nuo kuciu jau gyvenam savo namuose wub.gif

Džiaugiuosi už jus thumbup.gif

QUOTE(biti atskrend @ 2013 12 26, 20:41)
gavau puikia knyga, kuria jau beveik perskaiciau. Labai rekomenduoju skaitancioms-man labai patiko. Neleksta kokia knygiuskte, bet lengvai skaitoma, idomi istorija.Tukstantis sauliu skaisciu.

thumbup.gif
Skaičiau prieš keletą metų - labai patiko thumbup.gif Dar yra jo knyga "Bėgantis paskui aitvarą" - neskaičiau, bet mačiau filmą - liūdnas labai... O šįmet išleistą "Ir aidėjo kalnai" planuoju kitąmet perskaityti.

R per Kalėdas išsipildė didžiausia svajonė - gavo sintezatorių (žaislinį). Nors vadina jį fortepijonu lotuliukas.gif Kai Megoj buvom prieš šventes, savo pageidavimus sakė Kalėdų seniui - kad atneštų jam fortepijoną. O senis ir klausia, "gal pianino užteks?"; R sako, "ne, pianino nenoriu - noriu fortepijono" lotuliukas.gif Tai klausom per visas šventes gyvą muziką smile.gif
Džiaugiuosi, kad pataikiau su muzikos mokykla - eina su noru, moka be galo daug dainų, namie groja ir liepia mums dainuoti... Daržely "su mikrofonu" (kaip pats sako) per Kalėdinę šventę dainavo ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dista: 27 gruodžio 2013 - 18:54
Sveikos,

Dista, kaip smagu, kad šeimoj toks muzikantas auga bigsmile.gif .

Biti, Amelytė toks mielas žmogutis, kad visada džiaugiasi viskuo ką gauna, o šios dovanėlės tiesiogiai atitinka jos interesus, tai labai patenkinta smile.gif. Bet visa ko viršunėje dabar yra mikrofonas, nebėr kada žaist su žaislais, dabar tik koncertuoja, koncertuoja... Sustoja tik kai reikia pakeisti "sceninę" aprangą biggrin.gif . Kitais mokslo metais ieškosiu jai kokio muzikinio kolektyvo.

Akvilyte, didžiausi sveikinimai su įkurtuvėmis, valio valio clap.gif wub.gif !
Atsakyti
Su Naujais Metais!!

Koki faina filma ziurejom-labai idomus pastatymas, toks biski "querky". Kam tokie keisti, bet pozityvus filmai patinka, rekomenduoju! Su Jim Carrey ir Kate Winslet ir Kirsten Dunst "Eternal sunshine of the spotless mind".
Atsakyti
Labas smile.gif tai ka, po sesiu su puse metu gyvavimo geguzinuku tema numirs?.. Gaila. Na bet juk nepriversi bendraut biggrin.gif

As gyvenu kitais rupesciais kasdieniniais su Joriu, o Skaidra auga pati smile.gif atrodo, visad ji didziosios seses role turejo-as jau nebepamenu kaip ten su vienu vaiku buna, haha!
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2014 01 09, 14:50)


as kaip tik tave siandien prisiminiau blush2.gif nu uzejo toooooooks nenumaldomas noras lyginti blink.gif issilyginau visus ranksluostukus, patalyne, vaiku rubus blink.gif kas cia bus daba??? g.gif

o as uzmigus letargo miegu,...aciu uz sveikinimus del namuko.... nerealu kolkas wub.gif vaikai grizta, iskart zaislus i svetaine ir tupim visi lotuliukas.gif
simui kazkoks jautrumo etapas... bet jauciu kad tiesiog bijo kad vel nebutu taip kaip gyvenom paskutinius du metus.... gal jam dar nesitiki kad busim kartu dabar visada g.gif pas mociute dar nenori vaziuot biggrin.gif zodziu kuriames, jaukinames.... smagumelis biggrin.gif
Atsakyti
akvilyte hihihi.gif as tramdaus su lyginimu, yra svarbesniu dalyku dabar nei tokie malonumai sau biggrin.gif bet ana vakara itaisiau Jori mb ir lyyyyginau jam marskinius, Skaidros mokyklinius rubus bigsmile.gif kaifavau lotuliukas.gif

Tiesa, Skaidrai pirkau nauju rubu per ispardavimus. Nu geras bajeris, 6-7m taip kaip tik maikes! Dali pirkau 7-8m pabijojus, kad po keliu skalbimu bus trumpos rankoves.
Atsakyti
Laba smile.gif,

Uhu, savaitgalis! Tik neseniai iš pižamos išlipau blush2.gif .
Bituk, aš irgi šiemet perku tokio dydžio rūbelius kaip tu Skaidrutei, kad pagal amžių tai nuo pat kūdikystės tie rūbeliai neatitinka, bent jau mano Matui su Amelija, labiau žiūriu nurodytą ūgį centimetrais. Man rodos, ant rūbų rašo, kad 6-7 m. atitinka 122 cm, Amelija dabar yra 123 cm. Tik Timukas kruopiukas, tai jo rūbeliai kartais į mažesnę pusę nei nurodyta smile.gif.

Kad jau čia tokia ramybė, tai paįvairinimui galiu brūkštelt kaip atrodo mūsų dienos, kai dabar dirbu pilnu tempu. Keliuosi 5.15 (MB jau būna atsikėlęs), 5.30 žadinam vaikus, 6 MB išvažiuoja į darbą, aš ruošiu pusryčius ir Mato maistą į mokyklą, 6.40 išvažiuojam iš garažo, apie 6.50 darželinukai darželyje, 7.05 Matas mokykloje (pamokos nuo 8), 7.40-45 aš darbe. MB apie 16 val paima iš mokyklos Matą, nueina paimti darželinukų, aš grįžtu apie 18.30 jei iš darbo važiuoju tiesiai namo. Stengiamės, kad 21 val vaikai būtų lovose, tik ne visada pavyksta ax.gif . Kitą savaitę MB komandiruotė, tai bus pora linksmesnių dienų cool.gif .

Strazdaniuke, kaip jūs, ar TB jau/vis dar namie?
Atsakyti