QUOTE(given444 @ 2013 12 26, 14:30)
narcisistinis mastymas.
suprani, tikrai nieko bloga atsiklaupti - jei tas zmogus pats NATURALIAI ta padaro ir tai jam sauna i galva.
bet kadangi tu jam isakai, prasai - ar tai jau naturalu?
cia kaip is serijos: maldauji vyro siurprizo, vos ne parodai kokia dovana pirkti, ir ...lauki tos staigmenos, dovanos...nors pati jau viska zinai
rasia,kad nesipyksti, nekonfliktuoji....taip nebuna. jei tikrai nekonflikutoji, reiskias turi kitu bedu. slepi , gniauzi savy neigiamas emocijas, jei neisreiski ju garsiai, vadinasi vis tiek galvoji bloga, laikai save aukstesniu, kitus - menkesniu. o tai dar blogiau. tau irgi reikia padirbeti su savim. ir DAUG. IR JUODAI. nes tau 37m. sunku keistis. tokie zmones, - teisuoliski, fariziejiski - oi, kaip sunku su tokiais. tavo antra puse - isteriska asmenybe, tokiu klaidos, ydos kaip ant delno. bet jos neturi tos baisios puikybes jausmo.
mielasis, Puikybe - pati Pirmoji didzioji nuodeme Visatoje. Luciferis sukilo pries dieva ir spjove jam i veida. puikybe eina Pati Pirmoji, o visos kitos ydos tik velkasi is paskos.... taigi.
Papildyta:
irgi nekoks dalykas.
autoriau, pripazinkit, jei nesilauktu - ar butumet su ja? ar nereiksti pretenziju kiekvieno barnio metu, kad jus su ja...tik del vaiko? dabar iklampino nestumas jumis...nesisaugojot....tai va... manau, nemylit jus jos.....tokios kokia ji yra...jauciates virsesniu, gelbetoju, visada teisingaja puse save laikot....kokie cia santykiai? nuolat ji jums bus ligone, nuolat ja taip sirdyje vadinsit....neuzilgo i kitas imsit dairytis, sveikesnes..... rupinkites vaiku, neapleiskit jo, bet susieti saves poroje - nepatariu....
Agtsakysiu i sia savo jau truputi atvesusia tema

Nebesilankiau cia, nes kiek spejau pastebeti, tai zmones cia greitai sutryptu. Is pradziu smulkiai viska surasiau, kad bent truputi zmones susivoktu esme, bet daugumai tai uzkliuvo, dauguma pastebejo, kad cia as save issikeliau aukstai ir lyg man to reiketu gyvenime

Daugumai uzkliuvo mano prasymas draugei atsiklaupti..supratau, kad tai buvo klaida, na tai teks daugiau taip nebesakyti gyvenime
Atsakysiu ir tau given444. Kai rasiau, kad nesu konfliktiskas, tai tai ir reiskia, kad esu zmogus kuris stengiasi apeiti konfliktus, supykes nesoku niekam i akis. Zinoma, truksta kantrybe ir pas mane, susinervinu, aprekiu, uzsidarau, bet ilgai tempti negaliu..kelios minutes ir einu atgal, prisedes, megstu ramiai pasikalbeti apie kilusia problema ir ja isspresti. Aplamai daug kalbantis esu santykiuose, taip, neneigsiu, ieskau teisybes ir issiaiskines viska, suprantu, kad ir as kaltas bunu ir atsiprasau. O jei zinau, kad kaltas, tai man neproblema prieit ir atsiprasyt. Ir buvo begales kartu kai ramiai susesdavome, bekalbant ji nurimdavo ir tada jau nuosirdziai, ramiai pavykdavo abiems pasikalbeti. O nurimti jai nebudavo lengva, ji zinojo, kad viena is jos bedu buvo "pasoku, isrekiu ir begu pro duris" ir ji po truputi susitvarkydavo su ta problema vis geriau. Ir budavo malonu su zmogumi ramiai spresti konflikta.
Bet as cia ne apie tai. Ir vaikas ar yra ar nera, cia ne problema. Man ir skaudu ir nieko padaryti negaliu, kad ji(vadinsiu buvusioji) turi tokia problema, norejau istraukti is jos ta blogaja puse, bet paluzau pats. O stengiausi jai padeti issivaduoti is tos problemos, nes maciau kaip tobulai sutariame kai ji rami viduje. Na yra psichologes zodziai, kad ji labai konfliktiskas zmogus, labai provokuoja gincus ir joje yra dvi asmenybes... Todel nebereikia vel ir vel kapstyti to paties. Myliu as ta zmogu, nesityciojau as is jos bedos, dauguma cia mano, kad as sedziu seimoje ir is auksto ziuriu i ja, deja.. mes su ja lygus seimoje ir beje ji uzlipdavo keliais laiptais auksciau supykusi, bet nebevelsiu as cia vel nauju intrigu..
Tiesa sakant man labiau norejosi daugiau jusu gyvenimo meiles istoriju, o ne kazkokio tyrinejimo viso to ka parasiau