Įkraunama...
Įkraunama...

Taškučiai / Dot Dot Dot

Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltas lengvutis su daiila faktūra audinukas papuoštas mielais kreminės spalvos taškučiais wub.gif Nugarytę ir priekį viršuje puošia dailios karbatkėlės wub.gif Viršus iš dvigubo audinuko mirksiukas.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovytės wub.gif Dar viena daili detalė - V formos apykaklę puošia dabar taip madingos juostelės wub.gif Rankovytės bei pats modeliukas susisega dailiomis sagutėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis - 12/40. (M). Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Ainike firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Labai stilingi raštai bei spalvos wub.gif Lengvas jaukus vasariškas modeliukas wub.gif Apačioje įvertos gumutės mirksiukas.gif Į juosmenuką įverta guma bei yra juostelė mirksiukas.gif Modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Audinuko sudėtis: 95% - COTTON. 5% - POLYESTER. Per juosmenuką - 34 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Per klubiukus - 55 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko priekyje - 31 cm. Nugaroje - 39 cm. Ilgis - 102 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Dydis - M/L. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Dorothy Perkins firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti taškučiai - stilinga wub.gif Madingai sukirpta dvigubo audinuko apykaklė wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Šonuose yra skeltukai wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

PRIE PALAIDINUKĖS LABAI TINKA PLISUOTAS TAMSIAI MĖLYNAS SIJONUKAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS wub.gif

NYK firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai mėlyną dailiai plisuotą audinuką puošia stilingi balti taškučiai wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka.Tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi taškučiai wub.gif Modeliukas taip pat papuoštas dailiais nerinukais wub.gif Apykaklė stilingai susiriša juostele wub.gif Priekis susisega sagutėmis apsiūtomis audinuku wub.gif Jis taip pat papuoštas dailiomis vertikaliomis klostėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 8/36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
cotton club firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Skater tipo modeliukas wub.gif Tamsiai juodą audinuką puošia stilingi balti taškučiai wub.gif Audinukas tamprus. Nugaroje yra užtrauktukas. Į juosmenuką įverta gumutė. Audinuko sudėtis: 96% - COTTON. 4% - ELASTANE. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 47 CM. Per juosmenuką - 35 cm. TEMPIASI IKI 38 CM. Ilgis - 80 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Jcrew Stitched-down pleated mini skirt in grid dot Dydis - 2, spalva - NAVY IVORY Kaina - 33 eur
Išmatavimai: juosmuo - 38 cm*2, ilgis - 47 cm
https://www.jcrew.co...p;bmUID=l28MhL8
Atsakyti
Bershka firmos nauja palaidinukį atvežta iš užsienio. Labai stilingas modeliukas wub.gif Rausvą pagrindą puošia stilingi juodi taškučiai wub.gif Madingai paaukštinta apykaklė užsiseganti sagutėmis wub.gif Stilingai atviri petukai wub.gif Šių metų topas - 3/4 ilgio rankovės su karbatkėlėmis wub.gif Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Glamorous firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga kremo spalvytė padailinta bordo spalvos taškučiai wub.gif Dailiai atlenktos rankovės wub.gif Nugaroje įsiūtas išorėje užtrauktukas - stilinga wub.gif Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingai suderintos spalvytės: žydra su koralų spalvos taškučiais wub.gif Priekį puošia daili detalė - kantas wub.gif Apačioje įverta gumutė kuri madingai keičia modeliuko formą wub.gif mirksiukas.gif Madingas rankovių sukirpimas wub.gif Per krūtinę - 54 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 10. LABIAU TIKS M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audininuką puošia stilingi raudoni bei mėlyni taškučiai wub.gif Madingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif Apačia padailinta karbatkėle wub.gif Per visą nugarą įsiūtas užtrauktukas. Stilinga wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
minimi firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi balti taškučiai wub.gif Rankoves puošia kantai užsisegantys sagutėmis wub.gif mirksiukas.gif Yra pamušalas. Nugaroje apykaklės srityje sagutė. Nugara užapvalinta ir madingai ilgesnė wub.gif Per krūtinę - 39 cm. Per pečius - 31 cm. Rankovės ilgis - 51 cm. Ilgis - 71 - 76 cm. Dydis - 146. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia dailus iškilus taškučiai wub.gif Stilingai sukirptą apykaklę puošia dailus nerinukai wub.gif Priekis padailintas vertikaliomis klostelėmis wub.gif Rankovės susisega sagomis. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 43 cm. Apačia - 50 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 42. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti