Įkraunama...
Įkraunama...

Taškučiai / Dot Dot Dot

Parduodu tobulą suknelę, siųsta iš JAV, pirkta gera kaina tik 25 eur!! 

Dydis US 4, atitiktų manau 38d . Gale yra skeltukas

Vilnius,siunčiu, į až

Priedas  bdf6ba870107a4965b7ab836283594574dd208ca_cly8235_1.jpg   107,27KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  afbfc317554c50dfb6c5affd5803d0ef73d97bf0_cly8235_2.jpg   81,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Lindex firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia dailus iškilus taškučiai wub.gif Stilingai sukirptą modeliuką priekyje puošia vertikalios juostelės iš biejų pusių wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Mdingas rankovių ilgis wub.gif Per krūtinę - 55 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. PUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Secret Possessions firmos naujos kelnaitės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Nuostabi rožių - pelenų spalvytė wub.gif Priekis papuoštas dailiais nerinukais wub.gif Nugarytė audinuku su taškučiais wub.gif Dydis - 14(UK). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Gap firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Kremo spalvos audinuką puošia juodi taškučiai wub.gif Madinga wub.gif Apykaklė padailinta kanteliu wub.gif Apačioje abiejuose šonuose yra horizontalios klostelės wub.gif Nugara užsisega sagute. Yra atsarginė sagutė. Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
holly&whyte by lindex firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti taškučiai wub.gif Stilinga bei labai madinga wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Modeliukas turi dirželį wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 79 cm. Ilgis - 104 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja Vince Camuto, dydis XS, 47 eur
Atsakyti
Bershka firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Labai stilingas modeliukas wub.gif Rausvą pagrindą puošia stilingi juodi taškučiai wub.gif Madingai paaukštinta apykaklė užsiseganti sagutėmis wub.gif mirksiukas.gif Stilingai atviri petukai wub.gif Šių metų topas - 3/4 ilgio rankovės su karbatkėlėmis wub.gif Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
GATSBY firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Labai stilingas modeliukas: raudona spalva padailinta baltais taškučiais wub.gif Nugarajoje yra dailus skeltukas wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Yra kilpos dirželiui. Sijonas užsisega nugaroje užtrauktuku. Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Per juosmenuką - 37 cm. TEMPIASI IKI 40 CM, NES NUGAROJE JUOSMENUKE YRA ĮVERTOS GUMUTĖS. Per klubiukus - 50 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
NEXT firmos naujas vaikiškas kombinezonas atvežtas iš užsienio. TINKA IR MERGAITĖMS IR BERNIUKAMS wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Pilkos spalvos šiltas jaukus audinukas padailintas baltais taškučiais wub.gif Yra kapišonas suteikiantis dar didesnį jaukumą wub.gif Modeliukas užsisega užtrauktuku. 134 ūgiui 9 metų vaikui. Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 48 cm. Ilgis matuojant nuo petuko - 117 cm. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
milla naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Baltą audinuką puošia stilingi raudini taškučiai - romantiška bei žaisminga wub.gif Modeliukas taip pat padailintas klostelėmis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Juosmenukas platus - dvigubo audinuko mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 43 cm. Stilingas ilgis - 67 cm. Dydis - 44. ATITINKA 42(L) DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Indi firmos nauja suknelė . Lietuvių kūrėjų. Man deja mažoka. Skater stiliaus modeliukas wub.gif Švelnutį tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi baltos spalvos taškučiai wub.gif Madingo 3/4 ilgio rankovės wub.gif Apykaklė padailinta raudonu kantu wub.gif STILINGA wub.gif Labai madingai sukirpta apačia - ji dailiai krenta klostelėmis wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - MEDVILNĖ. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS mirksiukas.gif Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
wallis firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingai suderinti raštai wub.gif Juodą audinuką puošia ne tik dailus raštai bet ir stilingi balti taškučiai wub.gif Viršuje priekis dailiai sumetamas - sudaro stilingą V formos apykaklę wub.gif Apačioje priekyje audinukas dvigubas - viršutinis užapvalintas wub.gif Juosmenuką puošia klostelės wub.gif Per krūtinę - 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 14/42(L). Kaina tik 16 €.

LABAI PANAŠUS MODELIUKAS Rinascimento FIRMOS - S DYDIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti