Įkraunama...
Įkraunama...

Taškučiai / Dot Dot Dot

Jacqueline de Yong firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Baltą audinuką puošia #juodi skirtingų dydžių #taškučiai wub.gif Stilinga bei labai madinga wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 50 cm. Vidinės siūlės ilgis - 75 cm. Ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujas Loft kelnes Marina Fit. Dydis 4R. Kaina 18 Eur. Juodos su baltais taškučiais. Medžiaga ne plona.

Atsakyti
H&M firmos nauji marškiniai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Tamsiai mėlyną audinuką puošia madingi balti taškučiai. Priekis susisega sagutėmis kurios sumaniai paslėptos po audiniu wub.gif mirksiukas.gif Rankovės turi po dvi sagas – galima patogiai reguliuoti apimtį wub.gif mirksiukas.gif Yra atsarginė saga. Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 54 cm. Per juosmenuką - 49 cm. Apačia - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE – AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis – 64 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis – 44(EUR). 14(US). ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia stilingi balti taškučiai wub.gif Modeliuką puošia daili balta apykaklė bei balti rankovių kantai wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif Nugaroje modeliukas susisega sagomis. Per krūtinę - 49 cm. Rankovės ilgis - 59 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
holly&whyte by lindex nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Tamsiai mėlynos spalvos audinuką puošia stilingi balti taškučiai wub.gif Madingos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Dailiausia detalė nugaroje prie apykaklės įvertas kaspinas wub.gif Apačioje šonuose yra skeltukai wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 52 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 62 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Promod firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlynos spalvos modeliuką puošia stilingi balti taškučiai bei raudonos spalvos „varnelės“ wub.gif Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Žemiau juosmens srities įverta guma stilingai keičia modeliuko formą wub.gif Ji audinuką dailiai suklostuoja wub.gif Suknelė apačioje turi pamušalą. Šonuose yra kišenukai – stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Madingas ¾ rankovių ilgis wub.gif Per krūtinę - 53 cm. Per juosmenuką – 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 47 cm. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis – 38(EUR). Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
magna firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Tamsiai mėlyna spalva padailinta įvairių dydžių stilingais baltas taškučiais wub.gif Madingai sukirpta apykaklė wub.gif Per krūtinę - 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Ilgis - 56 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
TOPDRESS firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Vidutinio storumo audinukas - MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif 4u.gif mirksiukas.gif Elegantiškas juodo audinio modeliukas padailintas stilingais baltais kvadratais wub.gif Juosmenuką puošia juodas kantas wub.gif Priekis padailintas stilingomis kišenukų imitacijomis mirksiukas.gif wub.gif Šone yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Old Navy firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti katinai bei balti taškučiai wub.gif Stilinga wub.gif Priekyje viršuje įverta juostelė kuri reguliuoja apimtį bei suteikia palaidiniai stilingumo wub.gif Juostelė įverta tik priekyje. Per krūtinę – 48 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis – S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Lengvą tamsiai mėlynos spalvos audinuką puošia stilingi taškučiai wub.gif Modelis laisvo kirpimo dailiai sukrenta klostelėmis wub.gif Tiek priekis tiek apačia per patį vidurį dailiai užapvalinti wub.gif Priekis prie apykaklė susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 56 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Per pečius - 40 cm. Stilingas ilgis - 81 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Gap firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingas kremo spalvos audinukas padailintas juodos spalvos taškučiais wub.gif Madingai sukirptos ir dailiai suklostuotos 3/4 rankovės mirksiukas.gif wub.gif Priekyje modelis turi kišenukus - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Priekis susisega sagomis. Yra antpečiai su sagomis wub.gif Į juosmenį įverta guma. Nuo juosmens suknelė turi pamušalą. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 40 cm. Tempiasi iki 50 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Pilką lengvą audinuką puošia taškučiai wub.gif Priekis padailintas karbatkėlėmis wub.gif Madinga V formos iškirptė wub.gif Šonuose yra skeltukai wub.gif Tokio tipo modelis papuoš suknelę wub.gif Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais wub.gif Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Skeltuko ilgis - 50 cm. Bendras ilgis - 97 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Rausvą lengvą audinuką puošia mieli taškučiai wub.gif Priekis ir nugara padailinti karbatkėlėmis wub.gif Tokio tipo modelis papuoš suknelę. Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais. Tai tarsi puošnus aksesuaras wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti