Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(katalike @ 2014 01 08, 19:13)
Na, tikiuosi, niekas nepriims "už rimtą" šios nuomonės biggrin.gif Šiaip, jei nepatinka mokslinė fantastika, tai nėra ir ko eiti į tokius filmus.

nejuokinkite biggrin.gif eilinis holivudinis filmas, kuris šalia nėra stovėjęs mokslinės fantastikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 01 08, 19:17)
nejuokinkite biggrin.gif eilinis holivudinis filmas, kuris šalia nėra stovėjęs mokslinės fantastikos biggrin.gif

Pati nejuokinkite su tokiais pareiškimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 08, 19:19)
Pati nejuokinkite su tokiais pareiškimais biggrin.gif

biggrin.gif nebent jūs su savo nevykusiom replikom apie mokslinę fantastiką ir tapatinimą su šiuo filmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 01 08, 19:22)
biggrin.gif nebent jūs su savo nevykusiom replikom  apie mokslinę fantastiką ir tapatinimą su šiuo filmu biggrin.gif

Nu jo, pasisakė mokslinės fantastikos ekspertė biggrin.gif Nusišnekėjot žiauriai ir tiek. Nėra čia ką daugiau diskutuot irnesakyk.gif
Atsakyti
Neseniai 'filmų vakarų' repertuare suvalgėm lietuvišką patiekalą - "Artimos šviesos". Sunku vienareikšmiškai apibūdint, kažkoks dvejopas jausmas, bet neprailgo ir šiaip... pamatymui patarčiau, kartais nuobodžiau, bet iš esmės žiūrėjos su šypsena. biggrin.gif
http://www.obuolys.l...a/filmas/12584/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 08 sausio 2014 - 20:34
user posted image

pats "Gravitacijos" režisierius nežino, ar tai įsipaišo, ar neįsipaišo į šiuolaikinę mokslinę fantastiką. Taip kad, merginos, lygiosios.

http://badassdigest....i-with-gravity/
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 01 08, 20:38)
user posted image

pats "Gravitacijos" režisierius nežino, ar tai įsipaišo, ar neįsipaišo į šiuolaikinę mokslinę fantastiką. Taip kad, merginos, lygiosios.

gal pats režisierius ir nežino, bet užtat katalike viską žino, geriau už patį režisierių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 01 08, 20:38)
user posted image

Na, tai režisierius gali filosofuot, kaip jam patinka. Bet jis vis tiek nepaneigia to, tik svarsto. Filmas neturi išpildyti kiekvieno punkto, kad būtų priskiriamas tam tikram žanrui. Kad ir iš mokslinės pusės žiūrint, kai kurios technologijos ten grynai sci-fi.
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2014 01 08, 21:11)
gal pats režisierius ir nežino, bet užtat katalike viską žino, geriau už patį režisierių cool.gif

Bent jau tikrai geriau už jus rolleyes.gif
Atsakyti
pažiūrėjau Unfinished song (2012)- gal ir banalus, nuspėjamas filmas, bet toks gerietiškas. žiūrint atlapa širdimi ir visko iki smulkmenų nenarstant, tai sakyčiau labai mielas filmas.
Atsakyti
Mergaites nesipykite,visuomet visu nuomones daugmaz skirsis,kiekvienam neitiksi,vienom vienaip atrodo,kitom kitaip. Tik aisku,gal nederetu aptariant filma sakyti,kad butu galima ji ziureti tik del pvz aktoriaus vaidybos,bet velgi,kiekviena pati atsirenka ka ziureti,taip kad gyvenkime draugiskai friends.gif Uztenka ir taip aplinkui surugusiu veidu,kam issilieti cia vieni ant kitu,negadinkime vieni kitiems nuotaiku. Nepatinka kazkoks komentaras - praleidai pro akis ir viskas,visiems nuo to bus tik geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 08, 22:57)
Mergaites nesipykite,visuomet visu nuomones daugmaz skirsis,kiekvienam neitiksi,vienom vienaip atrodo,kitom kitaip. Tik aisku,gal nederetu aptariant filma sakyti,kad butu galima ji ziureti tik del pvz aktoriaus vaidybos,bet velgi,kiekviena pati atsirenka ka ziureti,taip kad gyvenkime draugiskai  friends.gif  Uztenka ir taip aplinkui surugusiu veidu,kam issilieti cia vieni ant kitu,negadinkime vieni kitiems nuotaiku. Nepatinka kazkoks komentaras - praleidai pro akis ir viskas,visiems nuo to bus tik geriau  4u.gif

Na bet kartais taip norisi apginti kokį labai patikusį filmą ar aktorių, kad tiesiog neįmanoma susilaikyti. smile.gif Argi tau taip nebūna? Be to, man visai patinka šitoj temoj ginčai, ar, tiksliau, pasidalijimai skirtingomis nuomonėmis, tik būtina jas pagrįsti. Ir svarbu, kad tai nevirstų viena kitos įžeidinėjimais.

O kas negerai sakyti, kad verta filmą pažiūrėti dėl kokio nors aktoriaus/aktorės vaidybos? Pati ką tik taip rašiau apie Blue Jasmine, ir anksčiau ne kartą esu taip rašiusi. Aš netgi suprantu, kad galima filmą pažiūrėti vien dėl to, kad jame aktorė arba aktorius labai gražus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 01 08, 23:13)
Na bet kartais taip norisi apginti kokį labai patikusį filmą ar aktorių, kad tiesiog neįmanoma susilaikyti.  smile.gif Argi tau taip nebūna? Be to, man visai patinka šitoj temoj ginčai, ar, tiksliau, pasidalijimai skirtingomis nuomonėmis, tik būtina jas pagrįsti. Ir svarbu, kad tai nevirstų viena kitos įžeidinėjimais.

O kas negerai sakyti, kad verta filmą pažiūrėti dėl kokio nors aktoriaus/aktorės vaidybos? Pati ką tik taip rašiau apie Blue Jasmine, ir anksčiau ne kartą esu taip rašiusi. Aš netgi suprantu, kad galima filmą pažiūrėti vien dėl to, kad jame aktorė arba aktorius labai gražus.  smile.gif

Na taip,svarbu,kad nevirstu i ginca,cia svarbiausia,kad poto nepereitu i asmeniskumus,izeidinejimus.
O kas liecia neidomaus filmo,bet jo ziurejimo tik del grazaus aktoriaus,tai skaitau nesamone,na bet tai tik mano nuomone. smile.gif
Atsakyti