Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(katalike @ 2014 01 08, 20:13)
Šiaip, jei nepatinka mokslinė fantastika, tai nėra ir ko eiti į tokius filmus.

MB nemėgsta nei mokslinės, nei jokios kitos fantastikos, bet išsitempiau į kino teatrą, ir šitas patiko bigsmile.gif Aišku, 3D tokiam filmui irgi savo duoda.
Kažkas klausė filmų visai šeimai, tai prisiminiau Tuck Everlasting (2002) Lyg tai nėra jame vaikams netinkančių scenų, nors negarantuoju, senokai matytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 08 sausio 2014 - 23:37
QUOTE(LEEja @ 2014 01 08, 09:49)
turiu galybę norų ir prisisiuntus virš 10 filmų, o mazgis neleidžia žiūrėt, ištisai Cars, Cars 2 ir Planes  dabar žiūrima
gal ką atsiliepimai domina? biggrin.gif biggrin.gif

Virš 10 filmų yra juokingai mažai. Aš turbūt apie šimtą dar nežiūrėtų turiu, kai kurie dar net vaizdajuostėse ir niekaip savo eliės nesulaukia. Sunkus atvejis pas mane. Niekaip neišeina sumažinti dar nežiūrėtų filmų skaičiaus.
O dėl animacinių- tikrai yra labai neblogų. Neseniai su sūnėnu žiūrėjom antrą pusę Žaislų istorijos 3 (aš mačiusi tik pirmą), tai pagalvojau, kad reikėtų kelias savaites skirti vien tik animaciniams filmams, peržiūrėti visus garsiausius, nes iš tikro visai jų noriu, tik laiko vis neatrandu. smile.gif
LEEja, savo filmus, manau, geriausia žiūrėti, kai vaikai jau miega.
QUOTE(liniokas @ 2014 01 08, 09:55)
Fruitvale Station Man labai patiko. Toks paprastas, gyvenimiškas, buitiškas ir jausmingas.

Čia vienas iš tų filmų, kuriuos noriu pamatyti, bet kartu ir bijau. Ar jis labai liūdnas?

QUOTE(katalike @ 2014 01 08, 13:44)
Netinka ta pagrindinė aktorė tokiam vaidmeniui, neįtikino schmoll.gif Įdomu būtų pasižiūrėt 1976 m. versiją.

Mačiau 76m. versiją, man visai patiko, nors Sissy Spacek irgi pasirodė per daug miela tokiam vaidmeniui. Kažkaip skaitydama knygą visai kitokią merginą įsivaizdavau.
O apie naujausią ekranizaciją kol kas nieko gero nepataikiau perskaityti.
QUOTE(Elle_ @ 2014 01 08, 20)
eilinis holivudinis filmas, kuris šalia nėra stovėjęs mokslinės fantastikos biggrin.gif

Tikiuosi, kad taip nėra. Dar nesu jo mačiusi, bet mano lūkesčiai tikrai dideli.

Galite mane užmėtyti akmenimis, bet ką tik pažiūrėjau Amour (2012) ir nieko labai gero neturiu pasakyti. Iš viso to, ką skaičiau apie šį filmą (neišskiriant ir mūsų temos), įsivaizdavau įspūdingą, emociškai labai stiprų kūrinį, bet nieko panašaus nepatyriau. Žinau, kad apie jį jau nemažai buvo kalbėta, bet prašau dar kartą pasidalinti savo nuomone- kuo jus šis filmas taip sužavėjo.
Atsakyti
Katik paziurejau The imposter,kazkieno megstamiausiu filmu sarase buvo,is kurio beje keleta praziurejau ir nenuvyle,labai patiko,kaip ir sis. Nieko panasaus neesu maciusi,pastatytas pagal tikrus faktus, dokumentinis,daug medziagos is ivairiu laidu. Filmas apie dingusi be zinios berniuka ir po keliu metu neva atsiradusi,toliau pasakoti nenoriu,nes bus nebeidomu ziureti.
Papildyta:
QUOTE(Blah @ 2014 01 03, 12:40)

Blah, ziuriu musu skoniai labai panasus,man irgi patiko Jusu matyti filmai,kazkuriuos buvau maciuisi,kazkuriuos jau praziurejau ant dienu. Bandysiu ziureti is Jusu saraso dar keleta. Galvoju gal dar kazka galetumete pasiulyti? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 09 sausio 2014 - 00:57
QUOTE(katalike @ 2014 01 08, 19:13)
Na, tikiuosi, niekas nepriims "už rimtą" šios nuomonės biggrin.gif Šiaip, jei nepatinka mokslinė fantastika, tai nėra ir ko eiti į tokius filmus.
čia nereikia ir priimti, užtenka pačiam pažiūrėti - nuobodi, primityvi laiko gaišatis. tikėjausi daug, mokslinė fantastika patinka, deja, filmas totalus sh.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burokėlis: 09 sausio 2014 - 08:32
QUOTE(katilina @ 2014 01 09, 02:44)
Virš 10 filmų yra juokingai mažai. Aš turbūt apie šimtą dar nežiūrėtų turiu, kai kurie dar net vaizdajuostėse ir niekaip savo eliės nesulaukia. Sunkus atvejis pas mane. Niekaip neišeina sumažinti dar nežiūrėtų filmų skaičiaus.
O dėl animacinių- tikrai yra labai neblogų. Neseniai su sūnėnu žiūrėjom antrą pusę Žaislų istorijos 3 (aš mačiusi tik pirmą), tai pagalvojau, kad reikėtų kelias savaites skirti vien tik animaciniams filmams, peržiūrėti visus garsiausius, nes iš tikro visai jų noriu, tik laiko vis neatrandu. smile.gif
LEEja, savo filmus, manau, geriausia žiūrėti, kai vaikai jau miega.

tai čia ne norimų pažiūrėti, o jau paruoštų žiūrėti, norimų sąrašas tai kasdien auga, kartais sąminingai jau nieko netraukiu į tą sąrašą, nes pasaka be galo smile.gif
žiūrėčiau, kai nueina miegot mielai, bet mazgis 24 val. eina, tai kažkaip entuziazmas ir išblėsta kaip dūmas biggrin.gif

bet va dabar einu žiūrėti vieno - išaušo šventinė diena, kai vaikas į darželį išėjo, o mamelė su kava eina parelaxuot wub.gif
Atsakyti
noriu rekomenduoti filma : Pabegimas is Sousenko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2014 01 09, 08:30)
čia nereikia ir priimti, užtenka pačiam pažiūrėti - nuobodi, primityvi laiko gaišatis. tikėjausi daug, mokslinė fantastika patinka, deja, filmas totalus sh.

Nenustebinot. Pamenu, kaip primityviais išvadinot visus, kam nepatiko "The Lovely Bones" biggrin.gif
Atsakyti
Adore (2013) arba Perfect mothers
Drama

labai jau dviprasmiškus jausmus keliantis filmas, dar nesupratau ar patiko, kažkaip kartais labai dirbtinai suręstos situacijos rodydavosi, nors, kita vertus, istorija pasakojama irgi ne iš kasdienių, todėl nuo vertinimo kol kas susilaikau smile.gif
dar sykį įsitikinau, kokia man puiki yra Robin Wright
vaizdai labai gražūs, raminantys ir keliantys siaubingą norą paatostogauti ir pagulėti pliaže smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 01 09, 11:21)
Adore (2013) arba Perfect mothers
Drama

leeja, komentaruose radau, kad panašus į 'brokeback mountain'. kam patiko jis, patiks ir šis biggrin.gif ką manai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2014 01 09, 14:20)
leeja, komentaruose radau, kad panašus į 'brokeback mountain'. kam patiko jis, patiks ir šis biggrin.gif ką manai? ax.gif

tai, kad nepanašus smile.gif
nors kaip kas interpretuoja, jei imt tą pusę, kad santykiai tokie kaip ir smerktini, kaip ir bandoma juos nutraukti, tada visi dėl to kenčia, tai tame tada yra panašumo smile.gif
bet bendrais bruožais, tai šitas daug šiltesnis, romantiškesnis, moteriškesnis ir akiai malonesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 09 sausio 2014 - 12:31
Kitokių (veiksmo) filmų mėgėjoms smile.gif Vakar pažiūrėjau "Escape Plan" (2013). Keista buvo matyti 2 kino legendas Sylvester Stallone ir Arnold Schwarzenegger vaidinančius kartu. Nors filmą siunčiau MB, bet ir man pačiai jis patiko. Prikausto dėmesį iki filmo pabaigos. Su mintim, nėra taip, kad tik gaudo-šaudo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 09 sausio 2014 - 12:53
QUOTE(katalike @ 2014 01 08, 21:17)
Bent jau tikrai geriau už jus rolleyes.gif

kas be ko bigsmile.gif ne tik už mane, bet ir už patį filmo režisierių mirksiukas.gif
QUOTE(katilina @ 2014 01 09, 00:44)

Tikiuosi, kad taip nėra. Dar nesu jo mačiusi, bet mano lūkesčiai tikrai dideli.

čia tik pažiūrėjus galėsite įvertinti, mano lūkesčių ne tai, kad nepranoko, bet ir toki gražu neatitiko, net 3D nepagelbėjo 4u.gif

QUOTE(burokėlis @ 2014 01 09, 08:30)

my girl vacation4.gif
Papildyta:
QUOTE(vikaliu @ 2014 01 09, 12:52)
pažiūrėjau "Escape Plan" (2013).

patiko smile.gif ne tas filmas, kurį žiūrėčiau antrą kartą, bet vienam, geram, kokybiškam kartui - labai tinkamas smile.gif
Atsakyti