QUOTE(LEEja @ 2014 01 08, 09:49)
turiu galybę norų ir prisisiuntus virš 10 filmų, o mazgis neleidžia žiūrėt, ištisai Cars, Cars 2 ir Planes dabar žiūrima
gal ką atsiliepimai domina?
Virš 10 filmų yra juokingai mažai. Aš turbūt apie šimtą dar nežiūrėtų turiu, kai kurie dar net vaizdajuostėse ir niekaip savo eliės nesulaukia. Sunkus atvejis pas mane. Niekaip neišeina sumažinti dar nežiūrėtų filmų skaičiaus.
O dėl animacinių- tikrai yra labai neblogų. Neseniai su sūnėnu žiūrėjom antrą pusę Žaislų istorijos 3 (aš mačiusi tik pirmą), tai pagalvojau, kad reikėtų kelias savaites skirti vien tik animaciniams filmams, peržiūrėti visus garsiausius, nes iš tikro visai jų noriu, tik laiko vis neatrandu.
LEEja, savo filmus, manau, geriausia žiūrėti, kai vaikai jau miega.
QUOTE(liniokas @ 2014 01 08, 09:55)
Fruitvale Station Man labai patiko. Toks paprastas, gyvenimiškas, buitiškas ir jausmingas.
Čia vienas iš tų filmų, kuriuos noriu pamatyti, bet kartu ir bijau. Ar jis labai liūdnas?
QUOTE(katalike @ 2014 01 08, 13:44)
Netinka ta pagrindinė aktorė tokiam vaidmeniui, neįtikino

Įdomu būtų pasižiūrėt 1976 m. versiją.
Mačiau 76m. versiją, man visai patiko, nors Sissy Spacek irgi pasirodė per daug miela tokiam vaidmeniui. Kažkaip skaitydama knygą visai kitokią merginą įsivaizdavau.
O apie naujausią ekranizaciją kol kas nieko gero nepataikiau perskaityti.
QUOTE(Elle_ @ 2014 01 08, 20)
eilinis holivudinis filmas, kuris šalia nėra stovėjęs mokslinės fantastikos
Tikiuosi, kad taip nėra. Dar nesu jo mačiusi, bet mano lūkesčiai tikrai dideli.
Galite mane užmėtyti akmenimis, bet ką tik pažiūrėjau
Amour (2012) ir nieko labai gero neturiu pasakyti. Iš viso to, ką skaičiau apie šį filmą (neišskiriant ir mūsų temos), įsivaizdavau įspūdingą, emociškai labai stiprų kūrinį, bet nieko panašaus nepatyriau. Žinau, kad apie jį jau nemažai buvo kalbėta, bet prašau dar kartą pasidalinti savo nuomone- kuo jus šis filmas taip sužavėjo.