Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(winter30 @ 2014 01 17, 19:46)
Mano atsipalaidavimo būdas tai vonia,su kvapniais eteriniais aliejais,žvakėm,ir gera knyga,kartais su ramia muzika,nuima visus stresus bigsmile.gif

QUOTE(mentas @ 2014 01 17, 21:43)
o man nei vonia,nei alkoholis,nei zoes rukymas nepadeda atsipalaiduot...zodziu mirsiu jauna...sudegsiu ... doh.gif

O aš išvis nebeturiu vonios... verysad.gif
Dušas taip neatpalaiduoja manęs, kaip vonia kad atpalaiduodavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SkruzdėTauškalė: 17 sausio 2014 - 22:31
Va aš ir suku galvą,ką daryt naujam bute-palikt vonią,ar statyt dušo kabiną?Realiai vonios prisireikia tik man.Kokį kartą į metus.Norėčiau vonios su dušo kabina ir kriaukle ax.gif
https://www.google.l...s...tml;350;225
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2014 01 17, 23:04)
O aš išvis nebeturiu vonios... verysad.gif
Dušas taip neatpalaiduoja manęs, kaip vonia kad atpalaiduodavo...

Labas vakaras.
O čia gerą mintį pakišai, einu prisileist vonią karšto vandens, prisipilsiu putų ir atsipalaiduosiu. rolleyes.gif Mes turim ir dušą ir vonią, bet labai seniai vonioje lepinausi, vis po dušu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2014 01 17, 23:30)
Va aš ir suku galvą,ką daryt naujam bute-palikt vonią,ar statyt dušo kabiną?Realiai vonios prisireikia tik man.Kokį kartą į metus.Norėčiau vonios su dušo kabina ir kriaukle  ax.gif

Mes kai norėjom pirkti dušo kabiną, gerai, kad meistras paprotino nemokėti tiek pinigų, o nusipirkti tą lanką su užuolaida ir viskas. Kampe grindyse padarė skylę nubėgimui, užsitrauki užuolaidą ir dušiniesi. Oi kiek litų mes sutaupėm, o ir valyti lengva. thumbup.gif Laikas nuo laiko pakeičiam užuolaidą. ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(winter30 @ 2014 01 17, 09:10)
Labas rytas visoms 4u.gif
....
arba mikre taip buvo,tai pavežėjo už dyką ,kai grąžos nesukrapštė.

mikre jau senokai taisyklė įvesta, kad tik smulkiais atsiskaityt gali 4u.gif 100-tinės turi teisę nepriimt 4u.gif

QUOTE(Nata* @ 2014 01 17, 11:04)
na, viduriniukai šeimoj man atrodo , visada sunkiausioj situacijoj...

maniškiui sunku... vaikis geras begalo... bet sunku jam, nes vejasi vyriausią... ir tuo pačiu mėgsta žaist su mažiausiu... (o kaip sunkiai mažių priėmė doh.gif )...

QUOTE(Veluma @ 2014 01 17, 19:52)
Nuo kada saviskius paliekat?

dar neteko ax.gif o nuo kada jūs saviškius paliekat? ir kokius ir kiek turit smile.gif biggrin.gif bigsmile.gif

QUOTE(mentas @ 2014 01 17, 21:43)
o man nei vonia,nei alkoholis,nei zoes rukymas nepadeda atsipalaiduot...zodziu mirsiu jauna...sudegsiu ... doh.gif

ei... filmas toks yra "The Secret" - plius knygų ta tematika ne viena... visų pirma reik nuo savo galvos pradėti (teigiamas mąstymas - tada padės ir vonia smile.gif ir alkoholis biggrin.gif net ir žolė padės (bet greičiausiai jau nebeprireiks wink.gif ) .... galvą gerą turi - daug gali nuveik su ja wink.gif tu valios turi - tai žinai, DD - geras daiktas thumbup.gif bet ir su DD susidraugauti reikia ir su savimi...
žinai ant vyro ir aš bumbu, bet vos pradedu bumbėti, vis prisimenu tokį tinkamą patarimą: nori, kad aplinka pasikeistų - pradėk nuo savęs. Nori, kad artimas pasikeistų - turi pasikeisti pats, o jis paseks tavo pavyzdžiu smile.gif ...

QUOTE(Germinė @ 2014 01 17, 22:30)
Va aš ir suku galvą,ką daryt naujam bute-palikt vonią,ar statyt dušo kabiną?Realiai vonios prisireikia tik man.Kokį kartą į metus.Norėčiau vonios su dušo kabina ir kriaukle  ax.gif

Wau kokia gera įdėja thumbup.gif koks puikus vietos taupymo pavyzdys... tikrai racionalus sprendimas 4u.gif
Atsakyti
Krinuks zinau kad su galva bedos... nzn kaip taisyt,ner laiko gylintis i save,net iki DD nedasikrapstu,kad zmoniskai perskaityt,isigilinti... doh.gif o gal tik bandau pateisint svo tinguma...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 01 18, 02:09)
Krinuks zinau kad su galva bedos... nzn kaip taisyt,ner laiko gylintis i save,net iki DD nedasikrapstu,kad zmoniskai perskaityt,isigilinti...  doh.gif  o gal tik bandau pateisint svo tinguma...

kas tas DD? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 01 18, 00:09)
Krinuks zinau kad su galva bedos... nzn kaip taisyt,ner laiko gylintis i save,net iki DD nedasikrapstu,kad zmoniskai perskaityt,isigilinti...  doh.gif  o gal tik bandau pateisint svo tinguma...

Negaliu įsigilinti pilnai į tavo situaciją, nes tu to neleidi pati, bet ... pabūsiu tiesi (gal griežtai skambės, bet... tikiu, kad taip yra geriau...)

Na... jei tu randi laiko tiems dalykams, kurie sakaisi tau nepadeda: vonia, alkoholis, žolės rūkymas... tada tu turi pakankamai laiko wink.gif
esmė yra tame, kad tu pati turi NORĖTI smile.gif Kai tu jau tikrai NORĖSI - laiko rasi ir oi dar kiek pasirodo jo turi daug wink.gif
viskas prasideda nuo NORO smile.gif niekas už tave nepadarys to, ką turi padaryti pati wink.gif nieeeekas.... tik tu pati...
ir jei ne šiandien, tai kitą dieną turi suprasti, kad laikas yra ne beribis, ir jis ne tavo naudai mažėja ...

QUOTE(largoconfuoco @ 2014 01 18, 00:58)
kas tas DD?  g.gif

Diukano dieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikyte @ 2014 01 17, 22:36)
Mes kai norėjom pirkti dušo kabiną, gerai, kad meistras paprotino nemokėti tiek pinigų, o nusipirkti tą lanką su užuolaida ir viskas. Kampe  grindyse padarė skylę nubėgimui, užsitrauki užuolaidą ir dušiniesi. Oi kiek litų mes sutaupėm, o ir valyti lengva.  thumbup.gif Laikas nuo laiko pakeičiam užuolaidą.  ax.gif

pas mus irgi toks dušas. pusbrolis darė name santechniką visą, tai irgi patarė taip. bet turim ir vonią, vaikams maudyt nepamainomas dalykas, o pati gal kokį kartą per 2 relaksavau vonioj smile.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauramo @ 2014 01 16, 17:19)
Kuzia, aš praleidau daug laiko ligoninėje ir buvo pats nemaloniausias dalykas, kai eidavo sesutės ar slaugutės ir ten visaip manęs gailėdavosi. Aš iki dabar pagalvojus nusipurtau. Dirbk savo darbą ir nelįsk su savo gailesčių - va su tokia mintimi aš pasitikdavau tas "gerąsiąs" seseles ar kitą personalą. Nereikia nei žodžio, užtekdavo nuskriausto šuniuko akių iš jų pusės, perdėto rūpesčio kaip ten aš. Man tai trūkdė sveikti, nes toks personalas mane apkraudavo savo emocijoms, savo gailesčiu. Taip, joms atrodė, kad tai labai žmogiška ir kiti bla bla bla, bet man tai stipriai trūkdė, aš vengdavau tų žmonių, jei tik turėdavau tokią galimybę.

Nezinau kokios ligos pas tave buvo,bet per 4m.praktikos per visus skyrius,nesu maciusi,kad sesele iejus i palata iskart nutaisytu gailescio mina user posted image Pas mus salyje seseles tiek apkrautos(vienai tiek ligoniu skaicius),kad nera laiko kada iejus iskart pult ale guost schmoll.gif Cia tik zmogiskai jei turi tokiu savybiu savyje,jei matai(akimis ir jausmais),kad zmogui to reikia,tai savaime isijungia jausmingumas.Va slaugos ligoninej gal daugiau seseles "isijunguios" gailescio,daugiau paguodos minas..Ten gydymo nebedaug,o slauga pagrinde..Paguoda vieniso senolio..ech,kaip jie ten laukia menkiausio paguodimo... Ir pvz GN reikalingas kazkoks normalus jausmingumas.Ten ligoniu nedaug,mamos sveikos,bet tuo paciu labai jausmingos del sav katik gimusiu vaikiuku.. Ne kas jei ieini i palata savo darbine rimta roza istaises..Malonu jei pasalinis(medikas)ieina gerai nusiteikes..puiku jei su sypsena isspaudzia,dziugiai pasisveikina,pasveikina su naujos gyvybes atejimu ir pan..Nieko tas nekainuoja ir pastangu atrodo tam daug visai nereikia,bet yra daug kam tas nesuprantama ir nenaudojama..

Mes emem vonia lauk,kad pasistatyt dusa ir kriaukle.Dabar noriu duso gilesnio,kad apsemtu puse kuno bent..
Atsakyti
pas mus vonios kambarys ganetinai didelis tai turim ir dusa ir vonia, kiekviena diena po dusu, savaitgaliais mazes maudomos vonioj, siuo metu nera kada man pasilepint vonios malonumais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 01 17, 23:30)

O koks fainas dalykas thumbup.gif

QUOTE(Karinuks @ 2014 01 18, 00:13)
Labas vakaras visoms  biggrin.gif  4u.gif

mikre jau senokai taisyklė įvesta, kad tik smulkiais atsiskaityt gali  4u.gif  100-tinės turi teisę nepriimt  4u.gif 

gali būti dabar jau senokai su mikru važiavau ,čia jau seniau papuoliau į tokią situaciją ,tik žinau,kad ir ne 100 ten buvo,o 20lt berods,bet ar rytas ankstus ar kaip ,kad neturėjo grąžos vairuotojas,tai pavežėjo šiaip be atlygio rolleyes.gif biggrin.gif

Mentas, gal pirmiausia savy nurimti reikia,labai padeda gilus kvėpavimas,atpalaiduoja,tikrai pabandyk,nuima įtampą,o paskui po truputi ir tolesniems veiksmams noro ir energijos atsiras 4u.gif

Vakar žiūrėjau tv pagalbą,nu kaip sugriebė už širdies verysad.gif ,rodė apie vaikiuką 1,5m kur tėvai gyvybės langely paliko,dėl tokių rodos iš šalies nereikšmingų priežąsčių,kad jis negražus,pavargo auginti,nes vaikiukas turi raidos sutrikimų,nes kreditų prisiėmė,ir vaiką reikia pas daktarų vežti,o vyras iš po naktinės pamainos darbe pavargęs doh.gif nesiimu teisti,nežinai kaip gyvenimas susidėliot gali,bet kažkaip sunkiai suvokiama tokia logika žmonių blink.gif
gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2014 01 17, 23:13)
  o nuo kada jūs saviškius paliekat? ir kokius ir kiek turit smile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif
Pas daugumą arba profily,arba liniuotėj vaikai mirksiukas.gif Aš iš bėdos geram pusdieniui galiu palikt-prigaminu valgyt savaitei,pora valandų instruktažo... ax.gif Tetą laidojom,tai dvi dienas vieni prabuvo,mes tik miegot grįždavom.
Atsakyti