Maniskiai mokykliniai pirmokai ir mazesnis dar vienas siek tiek. Po kokias 4 val paliekam, nes vis paskambinam didiesiems. Siandien i filma vaziuosim, liepsiu sms rasyt jei ka. Nors kol kas nera nieko iskrete. Kol telefonu neturejo, baisoka buvo, nes gi nezinai kaip patikrinti, dabar ramiau.
Labas rytas. Pasportavau is pacio ryto, tai dabar jau ir tingulys apeme. Vyras nusiteikes kilimus sniege ismust.
veluma wow,kad mano vyrui tokie norai uzeitu kada
Karinuks sutinku...
bet kolkas matyt visaip teks ta nor slopint,nes nauju reikalu padvlila...
del palikimo vienu,tai pas mus r negalima palikt,bet ir negaleciau,nes vienam is maziuku laiks nuo aiko uzeina bandymi dusintis,praeita savaite man bunnt tam paciam kambary jau melynavo ....

Karinuks sutinku...

del palikimo vienu,tai pas mus r negalima palikt,bet ir negaleciau,nes vienam is maziuku laiks nuo aiko uzeina bandymi dusintis,praeita savaite man bunnt tam paciam kambary jau melynavo ....

QUOTE(mentas @ 2014 01 18, 10:27)

Tavo ir vaikai dar maziukai

Ateiciai http://www.nidirect....n-at-home-alone
Bet tai mazas

Kuzia nzn kas cia jam ...siaip megejas vyniot virves,laidus aplink kakla, si karta dar ir uzsitempt bande....
QUOTE(Veluma @ 2014 01 18, 12:19)
Labas rytas. Pasportavau is pacio ryto, tai dabar jau ir tingulys apeme. Vyras nusiteikes kilimus sniege ismust.
gal galėtum ir už mane pasportuot

QUOTE(mentas @ 2014 01 18, 13:27)
veluma wow,kad mano vyrui tokie norai uzeitu kada

oi tie vaikai,jetau bet tai ir baisu,kai taip,maniškis irgi mėgėjas ant kaklo viską rištis,kišt galvą visur,nors iki tokių situacijų kaip taviškis nebuvo daėjęs,bet man ir to jau užtenka išsigąst,kai matau kad viniojas ant kaklo tai diržą,tai šaliką

buvom apsipirkt su vaikais,tai jaučiuos,kaip akmenis kad būčiau tampius pusę dienos,o tie dar vėl zyzia,kad į lauką nori

Na, kilimai tai rytojaus laukia, vyno atsidarem
Buvom redirected, visai man patiko.
Ale sunus sugalvojo krosnele uzkurti, ir net jam pavyko (man ne visada iseina). Vyras ismokines buvo, vis kartu kurdavo. Tai teko pagirt uz iniciatyva ir prigrasint, kad daugiau kol musu nera nebandytu. Lyg suprato.

Ale sunus sugalvojo krosnele uzkurti, ir net jam pavyko (man ne visada iseina). Vyras ismokines buvo, vis kartu kurdavo. Tai teko pagirt uz iniciatyva ir prigrasint, kad daugiau kol musu nera nebandytu. Lyg suprato.
QUOTE(Veluma @ 2014 01 18, 17:28)
vyno atsidarem
tikėsimės padės 

mes į 47 ruoninus nuėjom, t.p. patiko

vaikai auga ir mes net nespėjam to pastebėt
Atsidarem vyno ir ekspromtu nulekem i Vishy, vyras pasiule ir nusiveze. Bet nusivylem labai, nes labai brangu penkiems, nepatiko, kad batus reikia nusimaut tik pro duris iejus ir buvo ziauriai salta, tiek vandenyje, tiek ant kranto... Daugaiu neisim.
Dabar jau grizom, issiprausem, ziurinm irasyta Zmogu vora, geriam vyna ir laukiam kol vaikai miegot nueis.
Dabar jau grizom, issiprausem, ziurinm irasyta Zmogu vora, geriam vyna ir laukiam kol vaikai miegot nueis.

QUOTE(Veluma @ 2014 01 18, 22:01)
Atsidarem vyno ir ekspromtu nulekem i Vishy, vyras pasiule ir nusiveze. Bet nusivylem labai, nes labai brangu penkiems, nepatiko, kad batus reikia nusimaut tik pro duris iejus ir buvo ziauriai salta, tiek vandenyje, tiek ant kranto... Daugaiu neisim.

nesupratau, jūs tą vyną prieš išvažiuodami atsidarėt ir palikot???
Aš irgi su vynu ir sūriu sėdžiu

skanaus tokajaus lauktuvių atvežė

pagal mane jie vininosi iki ir po
as bandau gyventi jau vasaros nuotaiomis.... nors kazkoks malonumas smegenims....

as bandau gyventi jau vasaros nuotaiomis.... nors kazkoks malonumas smegenims....
QUOTE(mentas @ 2014 01 18, 23:03)
pagal mane jie vininosi iki ir po

tai kaip suprantu, vaikai vairavo

baik tu, kokia vasara, mes dar slidinėt ruošiamės

QUOTE(Nata* @ 2014 01 18, 21:11)

tai kaip suprantu, vaikai vairavo

baik tu, kokia vasara, mes dar slidinėt ruošiamės

Koks slidinet kai +11 silumos