Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tesian pokalbi apie musu +11.
isleidau dvynius i kiema,vienas pazaide su triusiu,pamaitino,grizo namo,kitas nuejo i sandeliuka,atejes kviecia,sako ''mama,ateik,uzstrigo'',sakau triusis? juokiasi,-ne ne triusis,ateik uzstrigo,ateinu tas bando plastikines rogutes nuo senos nutempt,sakau vaikeli negalima,lauksim sniego.Isejo ziuri i dangu,sako ''kur sniegas?'' sakau lauksim,grizau prie puodu,po kiek laiko girdziu snekasi kieme,ateinu,o tas grazuolis uzlipo ant tvoros ir kaimyne snekina,ale kur sniegas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 19, 00:50)
Koks slidinet  kai +11 silumos rolleyes.gif . Pas kaimynus tuoj narcizai zydes biggrin.gif

biggrin.gif Pas mus siandien uz lango saule ir -12 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 19, 00:50)
Koks slidinet  kai +11 silumos rolleyes.gif . Pas kaimynus tuoj narcizai zydes biggrin.gif

pas mus geriau - vyšnios žydi, užvakar fotkinau cool.gif

user posted image

bet tai po asfaltą neslidinėsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 01 19, 10:08)
biggrin.gif Pas mus siandien uz lango saule ir -12 4u.gif

Ojaj...
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2014 01 19, 11:16)
pas mus geriau - vyšnios žydi, užvakar fotkinau  cool.gif

bet tai po asfaltą neslidinėsim  lotuliukas.gif

Bet cia toks kaip kumas, ne medis? Toks zydi ir musu gatvej. Vis praeidama galvoju, kas cia do cudai unsure.gif g.gif . Ir gal uz kokiu 20 zingsniu nuo to medzio narcizu pievele su pumpurais jau rolleyes.gif

A jo, is principo slidinet galima susisruost ir vidurvasary rolleyes.gif . Vistiek kazkur galima rast sniego lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus buvo -16 siandien ryte, man jau labai salta tiek... Jau laukiu pavasario... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beje, Kuzia, turiu tau padėkoti už "stebuklingą šepetį", jau užmiršom, kiek papildomų priemonių nebereikia pirkt ir ašarėlių nemažai susitaupė, galėsim paverkt kitom progom rolleyes.gif . Ir dar, atrodo, Praavil, kuri užrodė akciją 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2014 01 19, 14:44)
papildomų priemonių nebereikia pirkt ir ašarėlių nemažai susitaupė
Prašom priminti ax.gif
Atsakyti
jei gerai pamenu kalba eina apir plauku sepeti va toki,ar kazkas panasaus
plauku sepetys
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 01 19, 14:59)
Prašom priminti  ax.gif

Mentas jau užrodė.
Žiūrėk, gali nusipirkt grupiniam.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _una_: 19 sausio 2014 - 15:46
QUOTE(_una_ @ 2014 01 19, 12:44)
Beje, Kuzia, turiu tau padėkoti už "stebuklingą šepetį", jau užmiršom, kiek papildomų priemonių nebereikia pirkt ir ašarėlių nemažai susitaupė, galėsim paverkt kitom progom rolleyes.gif . Ir dar, atrodo, Praavil, kuri užrodė akciją 4u.gif .

bis.gif bis.gif
Man smagu bais blush2.gif

O tas is grupinio tai maziukas atrodo g.gif . Tie su dangteliais atseit kelioniniai, mazesni. Bet irgi geras, ypac isimest tasiukan rolleyes.gif

Man vakar drauge sako: jeigu perki ka, tai pirk is karto 2 arba nusipirkai ir man nerodai cool.gif . Jai pastoviai isireikia ka as nusiperku laugh.gif .
Atsakyti
Koks fainas! Gal ir man reikia....

Labai smagiai siandien mergaitiskoje kompanijoje pavakarojau, pailsejau....
Atsakyti
Bet tai koki reikala uzmaciau rolleyes.gif
Vel as su tom sukom doh.gif lotuliukas.gif
Parduoda 2 uz £15 + nemokamas pristatymas i visas salis. +10% nuolaida pirmam pirkimui. Nzn ar pigiau gaunasi litais, bet kam aktualu gali pabandyt rolleyes.gif .
http://www.lookfanta...e/10548150.html
Papildyta:
QUOTE(Veluma @ 2014 01 19, 19:12)
Koks fainas! Gal ir man reikia....

Labai smagiai siandien mergaitiskoje kompanijoje pavakarojau, pailsejau....

Tu cia apie sukas? Jei plaukuciai ilgi mergaiciu arba veliasi labai, tai tikrai reikia!!!
O ir pati gi ne eziuku kirpta biggrin.gif .

Tai placiaau apie ivyki rolleyes.gif . Mergaitiskose kompanijose paprastai buna smagu cool.gif
Atsakyti