Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 19, 21:23)
Bet tai koki reikala uzmaciau rolleyes.gif
Vel as su tom sukom doh.gif  lotuliukas.gif
Parduoda 2 uz £15 + nemokamas pristatymas i visas salis. +10% nuolaida pirmam pirkimui. Nzn ar pigiau gaunasi litais, bet kam aktualu gali pabandyt rolleyes.gif .
http://www.lookfanta...e/10548150.html

Gal kas pirksit, tai ir aš vienų norėčiau blush2.gif Arba jei kas tikrai norit, galiu aš pajamt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 19, 18:26)
O tas is grupinio tai maziukas atrodo g.gif . Tie su dangteliais atseit kelioniniai, mazesni. Bet irgi geras, ypac isimest tasiukan rolleyes.gif

Jo, ten kompaktinis, bet kai mano panelės plaukai ploni, tai visai užtenka, ir vasarą patogu įsimest į lagaminą į stovyklą važiuojant. Geras dalykas nerealiai. Kiek visokių priemonių išbandėm doh.gif . Nenori kirpt kasų, o kasdien pešt košmaras, pačiai iš viso be šansų susišukuot būdavo.
Atsakyti
As tai visai noreciau vienu, bet pirkti nemoku. jei kuri i tumet, prisijungciau.
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif
Kaip šalta ryte buvo kol dukrytę iki darželio nuvedžiau. doh.gif Jau namuose ir pečių pasikūriau. rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, siandien ir pas mus labai salta, ryte -18 buvo... S sunum kariavau, nes pedkelniu nesimauna ir pirstiniu nenorejo detis. Tai pripasakojua, kad nusals rankas ir reiks nupjauti.
Papildyta:
:Mergaites, kur perkat apatine skelnes berniukams be pedu, is mergaiciu skyriaus? Galvoju reiktu kazka vistik apmauti po dzinsais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 20 sausio 2014 - 10:26
QUOTE(Veluma @ 2014 01 20, 12:25)
Aha, siandien ir pas mus labai salta, ryte -18 buvo... S sunum kariavau, nes pedkelniu nesimauna ir pirstiniu nenorejo detis. Tai pripasakojua, kad nusals rankas ir reiks nupjauti.
Papildyta:
:Mergaites, kur perkat apatine skelnes berniukams be pedu, is mergaiciu skyriaus? Galvoju reiktu kazka vistik apmauti po dzinsais.

maniškis dar mažas, pėdkelnes nešioja, bet yra gi ir berniukams apatinių kelnių, pvz. Utenos trikotaže
neįsivaizduoju, kaip vienais džinsais galima eit.. brr..
Atsakyti
Dekui,ir as vakar papirkau tas sukikes,pas mus daug namie ilgakasiu..

Saltis..brr..Siand tetis nuveze,o jau kita savaite neis i darziuka,pati nevairuoju,tai nesaldysiu vesdama..
Atsakyti
Aciu, reiks uzbegti siandien tu apatiniu kelniu.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2014 01 20, 10:25)

Maniškis jokių apatinių nenešiodavo, tai žiemai visada pirkdavau kelnes su pašiltinimu viduje. Vienas jo jau paaugliškas tai dabar pati nešioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2014 01 20, 11:25)

Mano vyrukams neapmausi apatinių kelnių. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2014 01 20, 10:25)
Mergaites, kur perkat apatines kelnes berniukams be pedu, is mergaiciu skyriaus? Galvoju reiktu kazka vistik apmauti po dzinsais.

o maniškis pirmokas maunasi juodas pėdkelnes. Kažkaip net minties nebuvo, kad gali nesimauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikyte @ 2014 01 20, 13:16)
Mano vyrukams neapmausi apatinių kelnių.  schmoll.gif

O maniškiams nenumausi bigsmile.gif , labai patinka, nešioja tokias skirtas slidininkams iš sportinių rūbų parduotuvės, jos neišsitampo taip kaip paprasto trikotažo kaip maišai ax.gif
Atsakyti