Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(karosimi @ 2014 03 19, 20:02)
Tai surfinijos visos svyrancios. Papasakokit kokias gnybet ,o kokias ne ax.gif

Pagal rusis neskirstau kokias gnybt,kartais ,kai noriu daugiau daigu turet,o seklos brangios lotuliukas.gif ,tai nugnybiu pasidauginimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 03 20, 13:31)
ziuresiu pagal situacija kaip bus  g.gif , jei matysiu kad jau ner vietos perkelsiu i kitus vazonelius  ,bet manau issiversiu ir su siais iki perkelimo i pastovia vieta .

Su vazonėliais tai išsiversit , bet su daigyklom iki persodinimo į nuolatinę vietą -tikrai ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 03 20, 14:10)
Su vazonėliais tai išsiversit , bet su daigyklom iki persodinimo į nuolatinę vietą -tikrai ne  4u.gif

g.gif

Atsakyti
idesiu biski vaizdu bigsmile.gif

dar nerodziau savo pirktiniu daigu surfiniju ,pirkau mazus pries 5 savaites kokias , cia visokiu spalvu ,nuo geltonos iki raudonos ir pilnaviduriu yra wink.gif
vaizdas pries savaite

user posted image

o cia siandien pamaciau wub.gif
su pirmais ziedais thumbup.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
o cia vakar skabiau
user posted image
user posted image

uz savaites parodysiu rezultata smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 20 kovo 2014 - 14:34
LAbai gražių vaizdų pridėjote. Jau pirmais žiedais nustebinote. Ir su tuo pirmu žiedu ir iškilo klausymas. Ar nereikia kartais to pirmo žiedo nuskabyti ale, kad augtų toliau žalioji dalis g.gif Aš aš čia susapnavau tik
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 03 20, 15:57)
LAbai gražių vaizdų pridėjote. Jau pirmais žiedais  nustebinote. Ir su tuo pirmu žiedu ir iškilo klausymas. Ar nereikia kartais to pirmo žiedo nuskabyti ale, kad augtų toliau žalioji dalis g.gif  Aš aš čia susapnavau tik

mastau.gif
kaip kazkuri rase ,svyranciu neskaba ,kad labiau i ilgi augtu , skaba tik nesvyrancias kad krumas tankesnis butu ,bet gal ir klystu kaip labiau patyrusios mano ?

as tai sia raudona skabiau is sono- vakar, geles nelieciau , vakar ta gele buvo visai uzsiskleidus, o siandien matot ,ka saule daro biggrin.gif

Atsakyti
LAbai gražių vaizdų pridėjote. Jau pirmais žiedais  nustebinote. Ir su tuo pirmu žiedu ir iškilo klausymas. Ar nereikia kartais to pirmo žiedo nuskabyti ale, kad augtų toliau žalioji dalis g.gif  Aš aš čia susapnavau tik

As tai neleidiu zideti tokiom mazylem. Energija tegu skiria augimui.
Papildyta:

aha ,dalis i balkona keliaus bet dauguma i sodyba vesiu , dar tas bokstas ramybes neduoda ,prasidet su juo ar nerizikuot g.gif ...nes jei nepavyks kas- tiek daigu nuniukota bus doh.gif bokstui kokiu 30-50 juk daigu reikia g.gif

bandziau ieskot atsiliepimus kas dare toki , neiko nerandu schmoll.gif tik kaip daryt ...o kad kas pasidalintu kas kaip ....
[/quote]

As tai sakiau darysiu geliu boksta. man labai grazu. gal iseis. auksto tai nedarysiu. zemesni toki,kad maziau geliuku reiktu
Atsakyti
su tuo pirmu žiedu ir iškilo klausymas. Ar nereikia kartais to pirmo žiedo nuskabyti ale, kad augtų toliau žalioji dalis g.gif  Aš aš čia susapnavau tik

tokiam nedideliam daigeliui tikrai reikia nugnybt žiedą.
Atsakyti
kokie jusu daigeliai grazus thumbup.gif mano dar vysai mazuciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 03 20, 19:17)

QUOTE(Elizabeth** @ 2014 03 20, 19:25)

gal jau siam ziedui leist nuzydet ,labai jis mane pradziugino biggrin.gif

apziurejau kitus lens.gif tai kad pas mane daug jau ziedu vystasi , ryt gal geltona prasiskleis ... tai ka ,sakot , eit visas uzmazgas nuskabyt ? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 03 20, 14:10)
Su vazonėliais tai išsiversit , bet su daigyklom iki persodinimo į nuolatinę vietą -tikrai ne  4u.gif

is kur tiek vazonu gaut lotuliukas.gif

QUOTE(karosimi @ 2014 03 20, 19:17)
As tai sakiau darysiu geliu boksta. man labai grazu. gal iseis. auksto tai nedarysiu. zemesni toki,kad maziau geliuku reiktu

darysim boksta drinks_cheers.gif ,tiek vazonu neturesiu biggrin.gif stoves balkone , paskui vesiu i sodyba .

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 03 20, 21:40)

is kur tiek vazonu gaut  lotuliukas.gif
darysim boksta  drinks_cheers.gif  ,tiek vazonu neturesiu  biggrin.gif  stoves balkone  , paskui vesiu i sodyba .

Aš pradžioj, kai neturėjau vazonėlių, tai kaupiau visokius grietinės indelius, mineralinio butelius nupjaudavau. paskui kasmet vis kažkiek nusipirkdavau. Dabar jau turiu pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 03 20, 16:11)
mastau.gif
kaip kazkuri rase ,svyranciu neskaba ,kad labiau i ilgi augtu , skaba tik nesvyrancias kad krumas tankesnis butu ,bet gal ir klystu  [b]kaip  labiau patyrusios mano ?

QUOTE(Elizabeth** @ 2014 03 20, 18:25)

QUOTE(karosimi @ 2014 03 20, 18:17)

Ačiū už atsakymus. Pasirodo nesapnavau.
Atsakyti