Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

QUOTE(yerena @ 2014 01 20, 23:37)
Randu gerų veislių ir pas juos, tik bėda tame, kad ne iš kiekvieno pardavėjo sulaukiu siuntinuko  gun_bandana.gif

Iš Ali 100 siuntiniu tik vienas negautas , eBay gerokai pigiau nei Ali sėklos , teko mokytis ir eBay pirkt
Atsakyti
Saintlina, turiu įtarimą, kad taip ieškomas melionas yra visai arti. Pvz., kuo skiriasi Honeydew nuo Белая мускатная дыня? Pagal aprašymą, tai pats saldžiausias melionas ir pirmu pavadinimu gana lengvai randamas eBay. Čia turint omeny, kad rusai mėgsta pavadinimus išversti.

Dar citata iš vieno rusų forumo su foto:
"За прошлое лето вот только фото очень вкусной дыньки Мускатная белая. Специально попросила сфотографировать, ну очень понравилась"
user posted image

Pė eS. Neatsisakau dar patikrint Sėklelę, tiesiog apsidraudimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 sausio 2014 - 11:47
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 21, 11:39)
Saintlina, turiu įtarimą, kad taip ieškomas melionas yra visai arti. Pvz., kuo skiriasi Honeydew nuo Белая мускатная дыня?

aha, tikrai laabai panašu smile.gif Ir prie Белая Мускатная skliausteliuose Honeydew užrašyta. Aukso grynuolis tu, Gaudvilyt wub.gif
Tu nevark, dėl manęs tikrai nelakstyk tikrint. Aš gi ir kitokių melionų turiu, ir dar užsisakiau kelis pabandymui. Nebus, ir nereiks smile.gif Einu dar Honeydew patyrinėsiu smile.gif

Et, ilgai nelaukus, ėmiau ir įsigijau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 sausio 2014 - 11:58
QUOTE(yerena @ 2014 01 20, 23:37)
Randu gerų veislių ir pas juos, tik bėda tame, kad ne iš kiekvieno pardavėjo sulaukiu siuntinuko  gun_bandana.gif

Iš Ali 100 siuntiniu tik vienas negautas , eBay gerokai pigiau nei Ali sėklos , teko mokytis ir eBay pirkt
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 21, 11:39)
Pagal aprašymą, tai pats saldžiausias melionas ir pirmu pavadinimu gana lengvai randamas eBay.....

Gaudvile didelis ačiukas. 4u.gif . Jau prisvaikščiojau laiminga po tuos melionų laukus. Atradau savoką Winter melon ir tuo pačiu daugiau atsirado norų.
Kodėl aš šio meliono norėjau - jis gali būti laikomas ilgiau , sandėliuojamas. Ne taip kaip mano iki šiol sėti Emir. Jie skanūs, ankstyvi ,bet kartais tekdavo valgyti, kad nesupūtų, nes prinokę ir gavę lietaus pūna.
Atsakyti
mergai, reikia konsultacijos... gal kuri nors esat bandžiusi per e-bay ne pirkti, o parduoti?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 14:07)
mergai, reikia konsultacijos... gal kuri nors esat bandžiusi per e-bay ne pirkti, o parduoti?

blink.gif blink.gif va cia tai tau g.gif jeigu turi idomiu seklyciu,bent i az imesk,mazum ir mes galim nupirk,ne tik dalintis ax.gif
Atsakyti
ai, ne, aš jokiom sėklytėm neprekiausiu smile.gif Čia mano diedas visokių auto-moto-senienų prikaupęs, prasišluot nori smile.gif
Radau jau kažkokią instrukciją, pabandysiu pastudijuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 sausio 2014 - 13:14
QUOTE(amba41 @ 2014 01 21, 13:55)
Gaudvile didelis ačiukas.  4u.gif .  Jau prisvaikščiojau laiminga po tuos melionų laukus. Atradau savoką Winter melon ir tuo pačiu daugiau atsirado norų.
Kodėl aš šio meliono norėjau - jis gali būti laikomas ilgiau , sandėliuojamas. Ne taip kaip mano iki šiol sėti Emir. Jie skanūs, ankstyvi ,bet kartais tekdavo valgyti, kad nesupūtų, nes prinokę ir gavę lietaus pūna.

mamces,jei kuri pirksit winter melon,honey dew kooperosiuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 21, 13:14)
mamces,jei kuri pirksit winter melon,honey dew kooperosiuos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  doh.gif

Ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 21, 14:14)
mamces,jei kuri pirksit winter melon,honey dew kooperosiuos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  doh.gif

QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 21, 15:31)
Ir aš norėčiau  ax.gif

Vilniuje turiu Honey Dew Green, Petit Gris de Rennes, Noir de Carmes, Delicious 51, Charentais sėklų- noriu nors 5 arbūzų Sniegių sėklų.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 01 21, 14:58)
Vilniuje turiu Honey Dew Green, Petit Gris de Rennes, Noir de Carmes, Delicious 51, Charentais sėklų- noriu nors 5 arbūzų Sniegių sėklų.

Atiduokite mergaitėms ir ne mainais. Dėl melionų aš susiskambinau su bendramintėmis ir užsakys bendroje krūvoje su savomis sėklomis. Sniegių jums duosiu. Jokių kitų arbūzų šiemet neauginau, kad būtų išsaugota veislės grynumas.
Atsakyti