Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

QUOTE(amba41 @ 2014 01 21, 17:54)
Praleidau skaitydama greituoju būdu.... Tai man blush2.gif  ax.gif
Jaučiu susigulės iki kitos savaitės norų skaičius, nes dar neužsakinėja.
Papildyta:

Tai čia tokie minčių ir norų vingiai, kad galima ir pamest siūlo galą.
Nuo ryto kai apsimetėme mintimis dėl baklažanų, įterpiant svajonių melionus...
Gaudvilė mestelėjo informacijos ir užsisuko.

Gaudvile visur uzsuka doh.gif panos,IKI yra pirkt 'cantaloupe' melionu.nusiuntem mb nupirkt.sedim su vaikais,sultys kandant per zandus bega wub.gif sakykit,o jie pas mus tinkami augint?Amba 41 ,jei manes i sarasa neitrauket,neliudesiu,YERENAzadejo aprupint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 21, 17:14)
.. yra pirkt 'cantaloupe' melionu.nusiuntem mb nupirkt...sakykit,o jie pas mus tinkami augint?

cantaloupe tipo melionus auginau šią vasarą, tokiu ilgu pavadinimu. Skanūs labai buvo. Bet augo geriau šiltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 18:30)
cantaloupe tipo melionus auginau šią vasarą, tokiu ilgu pavadinimu. Skanūs labai buvo. Bet augo geriau šiltnamyje.

tai is parduotuviniu seklas galima rinkt?
Atsakyti
aš pirktas sėklas sėjau.. Va su parduotuviniais melionais nežinau. Pabandyt galit. Bet atsargai ir kokius kitokius pasisodinkit.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 17:08)
kad tik užderėtų tiek, kad džemui liktų  biggrin.gif

Bet šitas pardavėjas man patiko.. jau gavau ir pranešimą, kad išsiųsta, ir iš paskos atsiprašymą, jei netyčia Karališkasis paštas šiek tiek pavėluotų pristatyti  smile.gif

Jei taip derės kaip pas Iš Kaimo, tai manau ne tik džemui bus biggrin.gif

Gal koks rūmų sodininkas siunčia g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 21, 17:14)
Gaudvile visur uzsuka doh.gif

Oi, ne ne ir ne. Čia pernai Iš Kaimo labai gausų derlių turėjo, ji čia ir užsuko. Beje, Maksimos lentynose pilna HoneyDew biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 sausio 2014 - 19:55
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 21, 19:54)
Gal koks rūmų sodininkas siunčia  g.gif  lotuliukas.gif

Beje, Maksimos lentynose pilna HoneyDew  biggrin.gif

Su rūmų sodininku labai netgi norėčiau pabendraut biggrin.gif

Maksimos lentynose - patys melionai ar sėklos? Ai, nu betgi man jokio skirtumo jau smile.gif Melionai šiuo metų laiku nelabai skanūs, o sėklos jau keliauja.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 17:08)

Dar iš Ukrainos užsisakiau melionų Titovka ir Didona. Galėsiu kokius 10 a arbūziniams paskirt  biggrin.gif

su karališku paštu viskas aišku, bet vat kaip iš Ukrainos užsisakėt? Gal galima nuorodą, kas siunčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 19:58)
Su rūmų sodininku labai netgi norėčiau pabendraut  biggrin.gif

Maksimos lentynose - patys melionai ar sėklos? Ai, nu betgi man jokio skirtumo jau  smile.gif  Melionai šiuo metų laiku nelabai skanūs, o sėklos jau keliauja.

Ugu, taip pat įdomu būtų.

Patys melionai. Tie patys, kur pastoviai būna. Tiesa, vyras vasarą kelis kartus buvo nupirkęs, tai net per saldu valgyt buvo. Ir kaip tąsyk nesumąsčiau kokią užpiltinę geresniems laikams pasigamint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 20:58)

Maksimos lentynose - patys melionai ar sėklos? Ai, nu betgi man jokio skirtumo jau  smile.gif  Melionai šiuo metų laiku nelabai skanūs, o sėklos jau keliauja.

nekalbek,brangioji ,nekalbek,vaikai per pora min sutvarke meliona-pora skilteliu nugriebt vos spejau biggrin.gif
Atsakyti
Auginau pernai Belaja muskatnaja. Tikrai, tip top kaip Gaudvilės nuotraukoje.
Sėklas pirkau Pnv turguje, taip na ura šoviau. Ten daug rusiškų veislių, šiemet reikės visas išbandyti. Nepasakyčiau, kad saldžiausias, gal pats gaiviausias. Turėjau Blondy ir sode Charentais, šitie tai šleikščiai saldūs buvo. O gal todėl, kad visi iki žagsėjimo atsivalgėm, tai norėjosi gaivesnių. Privalumas tų Muskatinių, kad labai ilgai laikėsi, beveik iki Kalėdų. O minusas- tik nepamatau, tuoj persprogsta ir sugenda. Taip savo džiunglėse ar ne katuris supūdžiau, iš išorės gražu, pakeli- jau kažkur sprogęs ir vidus rūgsta. doh.gif
Neatsiskiria šitie, kai prinoksta , nulupti nuo virkščios reikia.
Kas dėl uogienių, tai tų Blondy suviriau su slyvomis, tas prieskonis toks keistas g.gif Ir sulčių daug pridariau, kurios dauguma sėkmingai nušaudė, nors užvirus pilsčiau. Matyt, rūgšties dėti reikėjo. Dar kelios dėželės pjaustytų šaldiklyje laukia norinčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 21 sausio 2014 - 21:42
QUOTE(Paladė @ 2014 01 21, 20:03)
su karališku paštu viskas aišku, bet vat kaip iš Ukrainos užsisakėt? Gal galima  nuorodą, kas siunčia smile.gif

nu taigis e-bėjus, kas gi dar smile.gif
Va čia
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 01 21, 21:39)
Auginau pernai Belaja muskatnaja...

xixi, o kaip manot, kodėl čia visos ant tos Muskatnajos pasinešė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 20:58)
Su rūmų sodininku labai netgi norėčiau pabendraut  biggrin.gif

Sveika, kaip supratau melionus is ebay pirkai, gal gali imesti nuorodą iš kurio pardavėjo pirkai, kad taip greitai išsiuntė ir man jau reikia melionų doh.gif
Atsakyti