Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

QUOTE(Paladė @ 2014 01 23, 12:29)
ar bent jau skanūs? dar guli nepradėti šitie smile.gif

neisimintini,tiek kad lysvej graziai atrode.o skonio net nepamenu schmoll.gif bet nebesodinsiu,nedaug man ju vede.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 sausio 2014 - 14:33
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 23, 14:29)
neisimintini,tiek kad lysvej graziai atrode

O aš jau minėjau, kad man labai patinka-saus, miltiniai. Sriuba nuo jų tokia tiršta tirša thumbup.gif Darant cukatus reikia ilgiau palaikyti kol daugiau skystimo išsiskirs, o patys cukatai-oranžiniai tamsiai.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 01 23, 15:34)
O aš jau minėjau, kad man labai patinka-saus, miltiniai. Sriuba nuo jų tokia tiršta tirša thumbup.gif Darant cukatus reikia ilgiau palaikyti kol daugiau skystimo išsiskirs, o patys cukatai-oranžiniai tamsiai.

vat vieninteliai is kuriu nedariau cukatu ax.gif nezinau pati kodel,bet nebepirksiu siemet.jau prisirinkau kitu veisliu,pavasary gal dar turguj prasisuksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 01 23, 14:34)

vadinas pribrendo savaitgalio sriuba "Marina di Chioggia ORANGE ala piure "
Atsakyti
Nu vakar prapjoviau mėnyną hubartą. Dariau grikių košę su moliūgais. Man tada jinai tokia minkštesnė būna ir skaniau. Na ir sveikiau galų gale. Vaikas net pakartot paprašė biggrin.gif o svarbiausia kad bais jis man skanus pasirodė. Absoliučiai jokio saldumo ir specifinio skonio kaip būna pašariniuose tuose biggrin.gif bandysiu šiandien orkaitėj kept paprieskoniavus gabaliukais pikantiškai su česnakiuku. Manau turėtų bais tikti. Man va tie saldieji netinka matyt. Ale va dabar iškilo problema kur sėklų gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 24, 11:08)
Nu vakar prapjoviau mėnyną hubartą... Ale va dabar iškilo problema kur sėklų gaut  doh.gif

Jei dar nedarėte užsakymo- premier direct žalius ir mėlynus turi.
Atsakyti
Nu vakar prapjoviau mėnyną hubartą. Dariau grikių košę su moliūgais. Man tada jinai tokia minkštesnė būna ir skaniau. Na ir sveikiau galų gale. Vaikas net pakartot paprašė  biggrin.gif  o svarbiausia kad bais jis man skanus pasirodė. Absoliučiai jokio saldumo ir specifinio skonio kaip būna pašariniuose tuose  biggrin.gif  bandysiu šiandien orkaitėj kept paprieskoniavus gabaliukais pikantiškai su česnakiuku. Manau turėtų bais tikti. Man va tie saldieji netinka matyt. Ale va dabar iškilo problema kur sėklų gaut  doh.gif

Noru ispildytojas EBEJUShttp://www.ebay.com/...=item2a1f8cdd1f bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2014 01 24, 12:27)
Jei dar nedarėte užsakymo- premier direct žalius ir mėlynus turi.

PAS JUOS YRA IR TABLE KING http://www.ebay.co.u...=item4167672528,kaZKURI MAMA RASE ,KAD NORI LABAI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 24, 12:45)
PAS JUOS YRA IR TABLE KING,kaZKURI MAMA RASE ,KAD NORI LABAI mirksiukas.gif

Ir ne viena rašė apie prastą jų dygimą. Tik gal šių metų sėklos bus daigesnės...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 24, 11:45)

PAS JUOS YRA IR TABLE KING http://www.ebay.co.u...=item4167672528,kaZKURI MAMA RASE ,KAD NORI LABAI mirksiukas.gif

Iš šito pardavėjo pirkaus sėklas, 4 dienos ir jau namuos , puiku
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 01 24, 13:50)
Iš šito pardavėjo pirkaus sėklas, 4 dienos ir jau namuos , puiku

Bet cia apie dygima, man pernai kingai net 50% nedygo, visus vienodai daiginau, kitos kai kurios veisles net 100% dygo.
Papildyta:
Nu vakar prapjoviau mėnyną hubartą. Dariau grikių košę su moliūgais. Man tada jinai tokia minkštesnė būna ir skaniau. Na ir sveikiau galų gale. Vaikas net pakartot paprašė  biggrin.gif  o svarbiausia kad bais jis man skanus pasirodė. Absoliučiai jokio saldumo ir specifinio skonio kaip būna pašariniuose tuose  biggrin.gif  bandysiu šiandien orkaitėj kept paprieskoniavus gabaliukais pikantiškai su česnakiuku. Manau turėtų bais tikti. Man va tie saldieji netinka matyt. Ale va dabar iškilo problema kur sėklų gaut  doh.gif

Neieskok , as dar turiu melynu seklu, ju buvo daugiau nei zaliu, gal dygs jie pernai 100% dygo.
Klausyk, kaip tu nulupi ju schmoll.gif siandien krumplius nusibalnojau kol gabaliuka nulupau, o marti nenorejo imt, kol sunus mano nepazadejo nulupt.
Atsakyti
Kazkur lyg ir skaiciau,kad reikia vandeny pamirkyt ir tada lengviau nusilupa.
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2014 01 24, 18:56)
Kazkur lyg ir skaiciau,kad reikia vandeny pamirkyt ir tada lengviau nusilupa.

Reikes pabandyt. bet toks kietumas lotuliukas.gif
Atsakyti