Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 01 22, 14:06)
Visas melionų ir arbūzų sėklas pirkau Panevėžio turguje, ten labai platus rusiškų asortimentas. Atradau fantastiškus arbūzus, tik pavadinimą per žioplumą nuo pakelio nuplėšiau. Tokie raini, pailgi. Gal ir šiemet bus.

Spėju, tai buvo ''Charlstone Grey'', kai kuriais atvejais pradžiuojamas "Podmoskovnyj" ir neretas ebėjuj.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 22, 19:24)
pas mane lygiai toks pieskas, nu gal kiek pilkas iš viršaus. Nelabai kas ten augt nori, tik varputis. Komposto nedėjau. Bet dėjau pernykščio mėšlo.

Nu,ten pas mani irgi varpučio yra biggrin.gif .O mėšlas kuris geriau-galvijų ar paukščių?Turiu ir vieno ,ir kito užsizapasinusi ...

Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2014 01 22, 18:49)
Spėju, tai buvo ''Charlstone Grey'', kai kuriais atvejais pradžiuojamas "Podmoskovnyj" ir neretas ebėjuj.

oho, kokį svorį estai žada šitam arbūzui blink.gif E-bejėj tai labai skaniai atrodo, estiškas ne toks apetitnas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 22, 18:52)
Nu,ten pas mani irgi varpučio yra  biggrin.gif .O mėšlas kuris geriau-galvijų ar paukščių?Turiu ir vieno ,ir kito užsizapasinusi ...

varputį pasistengiau išrankiot prieš sodindama, bo kitaip neatrasčiau ten savo arbūzų smile.gif Paukščių aš dėjau. Gali bandyt daliai tokio, daliai kitokio užmest, gal įžvelgsi kokį skirtumą.
Atsakyti
adija5, savuosna pieskuosna kai sodinau nieko nedėjau, tik kelis kartus dilgelėm laiščiau-patiko thumbup.gif

apie belukščius moliūgėlius miranda-iš nediduko, apie 1,5 kg, prilupau didelę didelę saują skaniausių sėklų. Sėsiu jų daug biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2014 01 22, 18:49)

Ne, ne tas. Truputį pailgas, labai tamsiai žalias su šviesiu raštu. Nešiuosi pakelį tuščią į turgų, gal atsirinksiu.
Ties Pamaskviniais pernai dūmojau, kažkodėl pagalvojau, kad bus nelabai saldūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 01 22, 20:04)
apie belukščius moliūgėlius miranda-iš nediduko, apie 1,5 kg, prilupau didelę didelę saują skaniausių sėklų. Sėsiu jų daug biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Miranda man ir labai patiko.Maniškė didžiausia ir pilnai sunokusi buvo 7,7 kg, tai sėklų geros dvi saujos.Aš ir masę maistui suvartojau, nors sakoma, kad aliejinių moliūgų masė neskani, man sriubom , kaip sultinys, labai gerai suėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 01 22, 21:43)
Ne, ne tas. Truputį pailgas, labai tamsiai žalias su šviesiu raštu. Nešiuosi pakelį tuščią į turgų, gal atsirinksiu.
Ties Pamaskviniais pernai dūmojau, kažkodėl pagalvojau, kad bus nelabai saldūs smile.gif

Pilkį iš premier seeds bandysiu auginti. dacha.wcb.ru dažnai mini pamaskvinį kaip neblogai užaugantį, pernai buvo pas estus, bet brungiai ten gaunasi, pagailėjau $ ax.gif .
Jei iki pavasario nesumažės ryžto, bandysiu arbūzų sodinimui prakasti gilesnes duobes ir į dugną pilti šviežios žolės, gal dar dirvą juoda agro dengsiu. Kažkur skaičiau (ir norisi tikėt), kad šitiem padaram daug reiškia dirvos temperatūra - daugiau, nei antžeminei daliai.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 22, 17:42)
mane domina sis augaliukashttp://www.seemnemaa...x.php?GID=13910ar auginat kuri? ar tikreai jis toks super derlingas?

Mūsų sąlygomis c. ficifolia bus vienmečiu augalu (tropikuose jis būna daugiamečiu). Auginau- nieko gero: lapai dekoratyviniai, sunkiai auga (per trumpa ir šalta vasara), sunokę vaisiai kaip ir nevalgomi (iš jų maisto pramonėje gaminami saldumynai, gėrimai (ir alkoholiniai)). Namų sąlygomis augalas ir vaisiai tinka pašarui. Darže ją naudoja agurkams skiepyti.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2014 01 22, 22:57)
drinks_cheers.gif  Miranda man ir labai patiko.Maniškė didžiausia ir pilnai sunokusi buvo 7,7 kg, tai sėklų geros dvi saujos.Aš ir masę maistui suvartojau, nors sakoma, kad aliejinių moliūgų masė neskani, man sriubom , kaip sultinys, labai gerai suėjo thumbup.gif

man irgi gerai jie kaip sriubu tirstintojas suejo.o ir seklytes vaikai su pagardziavimu lese bigsmile.gif seklom net neliko.bet turiu dar parduotuvines kelias-tikiuosi sudygs.maniskes gigantes nebuvo,gal apie 3kg ax.gif

Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2014 01 23, 00:44)
Mūsų sąlygomis c. ficifolia bus vienmečiu augalu (tropikuose jis būna daugiamečiu). Auginau- nieko gero: lapai dekoratyviniai, sunkiai auga (per trumpa ir šalta vasara), sunokę vaisiai kaip ir nevalgomi (iš jų maisto pramonėje gaminami saldumynai, gėrimai (ir alkoholiniai)). Namų sąlygomis augalas ir vaisiai tinka pašarui. Darže ją naudoja agurkams skiepyti.

skiepijimu nesiruosiu uzsiimt schmoll.gif mane domina derlingumas is augalo g.gif prie tinginio esu,noretusi minimaliai darbo ir didelio derliaus blush2.gif susert turesiu kam,kad tik daug uzaugtu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 sausio 2014 - 08:06
dieve dieve, dabar dar ir mirandą eisiu pirkt doh.gif Nu prisireikė sėklų be luobų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 23, 08:09)
dieve dieve, dabar dar ir mirandą eisiu pirkt  doh.gif Nu prisireikė sėklų be luobų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif nepabandžius gi nesužinosi, ar teisybę sako
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 23, 08:05)

Papildyta:

skiepijimu nesiruosiu uzsiimt    schmoll.gif  mane domina derlingumas  is augalo g.gif prie tinginio esu,noretusi minimaliai darbo ir didelio derliaus blush2.gif  susert turesiu kam,kad tik daug uzaugtu bigsmile.gif

Gerai derantys Rouge d'Etampes , vienais metais iš kokių 10-15 augalų milžinišką krūvą pridėjau. Suvartojom sultims prie obuolių, kiti supuvo, nes skonis neypatingas smile.gif Tik kodėl nuotraukose jis gofruotas? Sėklas pirkau iš Sėkluvos, atsvėrė prie akių, buvo lygiais šonais g.gif
Atsakyti