Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

QUOTE(NERA @ 2014 02 13, 16:41)
Cha, šiandien medžioklė sėkminga biggrin.gif
Yerena, aš nupjaustau žievę Marinoms, sriuba ryškiai geltona.
Austrijoj šiemt teko ragauti moliūgų sriubą su obuoliais ir kedro riešutais. Fantastika thumbup.gif

biggrin.gif Pagaliau. Sveikinimai thumbup.gif
As odelę nuskutu skustuku plonai, užtat mano sriuba būna žaliųjų alyvuogių atspalvio. O jeigu nupjauti padoriai peiliu, o dar išimti taip vadinamus "angelo plaukus" (juos metu lauk) kartu su visom sėklom, nekas ir lieka sriubai cool.gif
Labai skani rudenį, kai pasirodo pas mus kaštonai, moliūgų sriuba su jais wub.gif
Atsakyti
Yerena, negalejau tau patikslinti kokios firmos Ushiki buvau radusi, tai dabar atgaminau, Asejos firmos, kad MokiVezi buvo jau rasiau 4u.gif
http://www.aseja.lt/...eklos/moliugai/
Atsakyti
Iš visos heart.gif aciuks.gif amba41 už sėklytes, bandysiu pirmi metai užsiauginti melionų ir arbūzų.
Atsakyti
QUOTE(Aimis @ 2014 02 15, 09:21)
Iš visos heart.gif  aciuks.gif amba41 už sėklytes, bandysiu pirmi metai užsiauginti melionų ir arbūzų.

Gero derliaus. Kaip greitai dauguma gavo. Be galutinio pliusiuko liko Riešė, Kaunas, Šiauliai ir Ukmergė. Kai gausite , parašykite laiškelį až.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 15, 02:50)
Yerena, negalejau tau patikslinti kokios firmos Ushiki buvau radusi

Ačiū mirksiukas.gif Šiemet jau nebepirksiu, bet ateičiai žinosiu.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 15, 02:50)
Yerena, negalejau tau patikslinti kokios firmos Ushiki buvau radusi, tai dabar atgaminau, Asejos firmos, kad MokiVezi buvo jau rasiau  4u.gif

situos pirkau http://www.e-seklos....hokkaido_orange ant pakuuotes parasyta[tipo uchiki kuri] ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amba41 @ 2014 02 15, 14:26)
Gero derliaus. Kaip greitai dauguma gavo. Be galutinio pliusiuko  liko Riešė, Kaunas, Šiauliai ir Ukmergė. Kai gausite , parašykite laiškelį až.

kai jau mano kaima paminejai ,net prakaitas ispyle doh.gif nulekiau iki dezutes-guli vokelis visu pamirstas blush2.gif user posted image
Atsakyti
Gal ir kvailai nuskambės klausimas - bet gal patarsite kokius būtų galima surizikuoti auginti melionus lauke - be priedangos (na pradžioje užmesčiau kokia agroplėvelę), be laistymo - žodžiu - laukuose sodyboje, kur kas dvi-tris savaites nuvažiuoju?
Atsakyti
pasigirsiu gerai įvertinta moliūgų koše garnyrui prie mėsos vietoj bulvių košės thumbup.gif Ji saldoka, bet visai tiko, neišbrokijom. Sublenderiavau išvirtą mariną, pasiskaičius jūsų storiau nupjoviau skūrą ir buvo puiki oranžinė spalva. Jums tai ne stebuklas, bet kai aš tik pernai pradėjau moliūgus augint, tai labai džiaugiuos tokiu derlium.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 15, 20:35)
pasigirsiu gerai įvertinta moliūgų koše garnyrui prie mėsos vietoj bulvių košės  thumbup.gif  Ji saldoka, bet visai tiko, neišbrokijom...

Ją galima gardinti bet kokiais priedais, tinkančiais prie tiekiamos mėsos: smulkintais svogūnų laiškais, pakepintais svogūnais, curry prieskoniu, įvairiom sėklom, kvapiu sezamo aliejumi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2014 02 15, 19:16)
Gal ir kvailai nuskambės klausimas - bet gal patarsite kokius būtų galima surizikuoti auginti melionus lauke - be priedangos (na pradžioje užmesčiau kokia agroplėvelę), be laistymo - žodžiu - laukuose sodyboje, kur kas dvi-tris savaites nuvažiuoju?

Aš ir auginau iki šiol tik lauke. Bet tai manau nuo veislės priklauso . Mano buvo Emir. Ir be priedangos ir be agro. Tiesa prie namų veiksmas.
GONZIKAS117 gauna paskutinį pliusiuką. Storą, kaip tas lėktuvėlio plakatas.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 15, 20:35)
pasigirsiu gerai įvertinta moliūgų koše garnyrui prie mėsos vietoj bulvių košės  thumbup.gif  Ji saldoka, bet visai tiko, neišbrokijom. Sublenderiavau išvirtą mariną, pasiskaičius jūsų storiau nupjoviau skūrą ir buvo puiki oranžinė spalva. Jums tai ne stebuklas, bet kai aš tik pernai pradėjau moliūgus augint, tai labai džiaugiuos tokiu derlium.

supjaustau moliuga riekelem[aisku ,nulupta ir nuseklinta],itrinu cesnaku,pip iru nedaug,druskos.jei norit morku ripkom papjaustom.imam folgos gabala,viska sudedam,idedam keleta gabaliuku sviest,uzlankstom folija.dedam orkaitenir kepam apie 40min.atlankstom,isverciam i indeli,sutrinam sakute ir ,jei reikia,ipilam pieno.skanaususer posted image
Papildyta:
QUOTE(amba41 @ 2014 02 15, 22:21)

GONZIKAS117 gauna paskutinį pliusiuką. Storą, kaip tas lėktuvėlio plakatas.

cia verkt ar dziaugtis reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 15, 21:53)
cia verkt ar dziaugtis reiktu g.gif

Čia jau aš džiaugiuosi. Sąrašiukas su adresais ir kiekiais. Atspausdinau lipduką su ardesu + . Voką paruošiau + ., Sėklas sudėjau + . Patikrinau ir užklijavau + . Sėklos nemuose +
Atsakyti