Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

Merginos, o Sniegių sėklų yra pirkti parduotuvėse? Bandyčiau sėt šiemet, gal užaugtų. Nes šiaip kiek pirkau, ir arbūzų, ir melionų, niekad nesulaukdavau vaisių. Galbūt, netinkamas veisles pirkau g.gif
Atsakyti
nėra.
Atsakyti
O gal kuri galėtų pasidalinti sėklytem blush2.gif Gal pas ką perteklius ?
Atsakyti
Pernai super geru derliumi negalėjau girtis, bet didžiausias arbūzas 6kg svėrė. Visi kiti apie 3kg. Auginau šiltnamyje. Šiemet tobulinsiu auginimą lauke. Dalį auginsiu šiltnamyje. Auginau Nedzvecko. Nežinau, Sniehgiai ar kitu vardu buvo, bet svarbu, kad derėjo.
Patiko ir geltona mėsa arbūzai. Jie tikrai daug saldesni už raudonus.
Melionai Atlantic labai patiko. Vidurkis apie 500gr, buvo ir apie 1kg.
Mango mažesni, bet taip pat saldūs, skanūs.
Skanūs ir armėniški agurkai. Tik kai pirmą nuskyniau nesunokusį, tai buvo baisiai kartus..Kitų laukiau sunokstant, kad pažiūrėt ar ir išnokę tokie bus..buvo labai skanus. Šių forma kaip pailgos cukinijos ar išpampusio agurko. Kodėl jie agurkais pavadinti nežinau, bet skonis meliono.
Aš auginau viską šiltnamiuose, bet žinau kas augino lauke.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 17, 17:16)

Kiek daug gėrių turi bigsmile.gif Kas dar kokį jau patikrintą pardavėją turite? Noriu dar paganyti akeles, gal ką ir įsigysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 02 18, 18:38)
Aš auginau viską šiltnamiuose, bet žinau kas augino lauke.

ir aš žinau smile.gif
Atsakyti
Regila, ar galima plačiau apie armėnišką agurką? Turiu sėklų, mąstau ar verta prasidėti. Auginote šiltnamyje ar lauke? Rišote? Kokio realiai mūsų sąlygomis ilgio užauga vaisiai? Ar išoriškai galima matyti kada jie sunokę ir pan.

Ačiū už info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 18, 21:44)
Regila, ar galima plačiau apie armėnišką agurką? Turiu sėklų, mąstau ar verta prasidėti. Auginote šiltnamyje ar lauke? Rišote? Kokio realiai mūsų sąlygomis ilgio užauga vaisiai? Ar išoriškai galima matyti kada jie sunokę ir pan.

Ačiū už info  mirksiukas.gif

REGILA,o as noreciau informacijos apie kiwano ax.gif zinau, kad ji auginot.domina seja,ankstyvumas,auginimo ypatumai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 vasario 2014 - 20:51
QUOTE(eliss @ 2014 02 18, 17:59)
Nes šiaip kiek pirkau, ir arbūzų, ir melionų, niekad nesulaukdavau vaisių. Galbūt, netinkamas veisles pirkau g.gif

O kokias veisles auginot? Aš praeitą vasarą pirmą kart auginau arbūzus ir melionus, tai ant kiekvieno sodinto daigelio bent po vieną vaisių pavyko užaugint. Auginau arbūzus "zloto wolicy" (geltona odele, buvo nedideli, vos viršijo kilogramą, bet labai saldūs), "sugar baby" ir "sniegius", melionus "emir". "Zloto wolicy" ir "Emir" augo siltnamy, o "sugar baby" ir "sniegiai" lauke. Galbūt bėda ne veislėse, o auginime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 18, 13:53)
paprasčiau parsisiųst iš to pardavėjo, nei po parduotuves lakstyt smile.gif Romanesco  4,25 lt už 25 sėklas, o pipirų ir visas 100 sėklų. Ir paštas atneša į rankas smile.gif Atsiunčia per savaitę už 4 lt. Man patogiausias būdas, nereikia laiko gaišt ir benzino degint smile.gif

drinks_cheers.gif lb sudetinga isvaziuot kur su mazais vaikais, o kai ir i kelias vietas reiktu,tai geriau sumoketi pastui. Sugebejau net is estu parsisiust lietuvisku seklu, nes is vienos vietos lb patogu ax.gif
Jau turesiu seklu, ACIU geriem zmonem wub.gif
Atsakyti
Su apmaudu uzsukau pranesti kad mano paskutinieji JPB ir Lunga pradejo gesti, reikia juos abu pjaut naudojimui, tik kur tiek sunaudoti biggrin.gif
Da ir taip gabaliukas Muskatinio nesunaudotas saldytuve, planavau ji pribaigus padaryti pertrauka nuo moliugu, nes visur ji dedu-kotletai, salotos, troskiniai, plovas, sriubos, lazanja,blynai ir pan.
Na ir dar vienas moliugas , sveikas pakolkas, tai kazkoks rusiskas, ale Crown Prince-saldus. Lygtais Sdobnaja Pyška vadinosi.
Siais metais planuoju auginti Butternutus, Blue hubard-Buttercup-aciu Amba41, Ushiki kuri tik viena krumeli, rudeniniam vartojimui, na ir JPB. Sakau gal hubardus pavyks iki ilgiau islaikyti, nes dabar per kova sunaudoti bus likuciai.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 02 18, 22:19)
O kokias veisles auginot?  Aš praeitą vasarą pirmą kart auginau arbūzus ir melionus, tai ant kiekvieno sodinto daigelio bent po vieną vaisių pavyko užaugint. Auginau arbūzus "zloto wolicy" (geltona odele, buvo nedideli, vos viršijo kilogramą, bet labai saldūs), "sugar baby" ir "sniegius", melionus "emir". "Zloto wolicy" ir "Emir" augo siltnamy, o "sugar baby" ir "sniegiai" lauke. Galbūt bėda ne veislėse, o auginime  mirksiukas.gif

Kad aš daržovių veislių neprisimenu ir niekad nežiūriu. Aš galiu tik gėlių, orchidėjų rūšis išvardyt smile.gif Dabar melionus pirkau 'Emir'. Arbūzai, melionai man nėra pirmo būtinumo , todėl į jų auginimo ypatumus nelabai kreipiau dėmesio, o juo labiau, kad auginu lauke, tai ir nesitikiu gero derliaus. Va pomidorai, pernai superiniai buvo, daugelis stebėjosi, kad net šiltnamy tokie neužaugo smile.gif Šiemet bandysiu melionus pas mamą į šiltnamį įgrūsti, nes sunkiai įkalbėt apart agurkus ir pomidorus rolleyes.gif
Atsakyti