QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 01 06, 00:18)
Norejau paklausti, ar orly white tips teptukas yra paprastas ar kazkoks kitoks, patogesnis galiukams lakuoti?
Iprastas teptukas

ne specialus joks
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2014 01 06, 10:16)
laba, turiu shelaco baze, tikrai hg geriau tepasi ir geriau lakas laiko...del laku- man ju kaina nepasiteisinusi visiskai. turiu gal 6 lakus, pirkau tik del spalvos- sviesios tarkim suskilineja, kaip ir hg ar ibd...kadangi pirkau juos amazon ir normalesne kaina, tai neskauda sirdies-bet kai kazkas pasiule oficialiai po 90lt nusipirkti, nu tai tikrai-dengi na veter. tarkim romantique spalva pasidengia graziai po 3-4 sluoksniu, o buteliukas mazas... aisku pabandyti paciai visada verta. Turi jie nerealiai graziu spalvu, tai ir susigundziau.

turiu ir as baze,tai jeigu tik bazes lyginti-tai hg daug geriau laiko lakus negu shelako baze.Bet tarkim nuo selako bazes man idealiai lakai nuritpsta, su hg buna kaikuriem reikia daugiau laiko laikyti folijoje arba kazka ir padildziuoti.Turiu ir as kelis lakus-tai va man sviesus manishkis ne kart nesuskilo niekam

ir tepasi man jie gerai,kaikurie taipogi reikalauja 3 sluoksniu.Bet jeigu reiketu rinktis hg lakai spalvoti ar cnd..as imciau hg