Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(lialkaa @ 2014 01 17, 09:06)
aciu,kad bent jus atsaket  4u.gif  teks bandyt ant savo naguciu, vistiek as ta prancuza prisijaukinsiu  lotuliukas.gif

man prancuzas visada prasciau laiko doh.gif

CND visu spalvu noriu tik ne geltonos biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 01 16, 21:12)
Mano "sedevras"  lotuliukas.gif
HG 555 3sluoksniai + blizgiai
Kas turi sia spalva tai zino,kad realiai kitokia spalva,cia kazkaip uzsitamsino.Nieko blatno,bet vis akis paganyt. Ir desines rankos nagas su blizgiais graziau atrodo,bet fokint patogiau irgi su desine tai kisu kaire  biggrin.gif Liejuku netepliota,broko islenda,bet nieko del to vaiku bus  smile.gif

Liuks spalvike,ir jokio broko cia nematau thumbup.gif

Kristale* liuks,labai patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 01 16, 21:59)

Jolkuce, dabar kreipiuosi į jus  4u.gif  Nu niekaip aš nesuprantu kokie ten blizgučiai naudoti toje jūsų nuotraukoje kur pirmame puslapyje. Galite man tokio tipo blizgučių parodyti va čia www.amazon.com ? Nes nu aš žiūriu, bet visi tokie kaip aš turiu, o jie dengiasi visai kitaip  schmoll.gif  g.gif

EMI cia blizgiai buvo naudoti 4u.gif nerasi tu ju amazone...
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 01 17, 09:29)
Nezinau, ar tai dar naujiena, bet vakar gavau CND naujienlaiski apie naujas pavasario spalvas:

Jau noriu Desert Poppy ir Powder my nose (sitos turbut noriu)  biggrin.gif

Noretau,jei kas padovanotu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2014 01 17, 10:51)
oi tu šedevras....gražu labai... wub.gif thumbup.gif  drinks_cheers.gif ...
tas veidukas tai nužudė/prajuokino iki ašarų mane,nebūk pasikėlus gerai  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif (o kas tau tą spalvą užrodė? a?!)

irnesakyk.gif
o kas uzrode tai as tu draugu nepazystu hihihi.gif assa.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 01 17, 10:50)
man prancuzas visada prasciau laiko  doh.gif

CND visu spalvu noriu tik ne geltonos  biggrin.gif  wub.gif

o man kazkodel jis ant desines rankos geriau laiko nei ant kaires g.gif kazkoki broka darau ir pati nepastebiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 01 17, 08:50)
CND visu spalvu noriu tik ne geltonos  biggrin.gif  wub.gif

Bet tik paziurek kaip ji prie visu puikiai dera lotuliukas.gif man pirmakart taip kad be isimties visu spalvu is kolekcijos reikia doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2014 01 17, 12:54)
Bet tik paziurek kaip ji prie visu puikiai dera  lotuliukas.gif   man pirmakart taip kad be isimties visu spalvu is kolekcijos reikia  doh.gif

doh.gif vat kad tik paerzint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif as galiu...galiu atsilaikyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 17 sausio 2014 - 12:58
QUOTE(zyzna @ 2014 01 17, 10:57)
doh.gif vat kad tik paerzint  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif as galiu...galiu atsilaikyt  doh.gif

nu kam save apgaudineji lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image

Sitie isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
man CND isvis tieeek nerealiu spalvu yra...bet kai kaina tokia tai ir laikausi dar biggrin.gif geriau jau dv IBD butelkos biggrin.gif
Atsakyti
panot is kur perkate stampavimo ploksteles? galit kuri nuoroda imesti? ar galima su geliniu laku stampuoti?
Atsakyti
Isbandziau siandien nauja HG its a lilly spalvyte, lakavau 3 sluoksniais, labai skysta, ir teko fiksuot po 1 nagiuka, niekaip nepavyko apgaubti galiuku doh.gif pasirodau tai kas gavosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astoncijus @ 2014 01 17, 14:51)
panot is kur perkate stampavimo ploksteles? galit kuri nuoroda imesti? ar galima su geliniu laku stampuoti?

Visur. Cia skelbimuose,ebay,konad,zodziu kur randi ten perki biggrin.gif Su geliniu laku nepastampuosi.
Papildyta:
QUOTE(balleys @ 2014 01 17, 14:56)
Isbandziau siandien nauja HG its a lilly spalvyte, lakavau 3 sluoksniais, labai skysta, ir teko fiksuot po 1 nagiuka, niekaip nepavyko apgaubti galiuku doh.gif  pasirodau tai kas gavosi blush2.gif

Kokia negrazi spalva schmoll.gif
Atsakyti
Realiai ji tamsesne ir nera tokia rozinekaip nuotraukoj, bet man patinka. blush2.gif

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 01 17, 15:02)
Kokia negrazi spalva  schmoll.gif

Atsakyti