Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Kaune as turiu Rozovij miod...tik nedaug..bet kelem zmonems po kelias seklytes galiu perleisti...vienos jau guli ant lentynos, kazko laukia...jau net nebepamenu, kas cia turejo atvaziuoti jas pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
va taip žmonės ir prasigyvena, sėklų biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif realiai nežinau jau ko ir norėt reiktų (nebent ne pomidorų dar lotuliukas.gif )
Atsakyti
Geltono Japoninio triufelio nesu auginusi..nebent jis gali būt vadinamas oranžiniu..Su juodu nėra ko šiam lygiuotis..toli atsilieka.
Jau geriau Medovy spas. Didesnis, saldesnis, nors abu oranžiniai.
O skoniai labai skiriasi visų. Man jei yra namie spektras spalvotų pomidorų, pirmiausia valgysiu juodus, tada oranžinius..o paskiausiai raudonus.
Jei į salotas, raudoni eina tik dėl spalvos..1 tarp daugelio kitų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 08, 22:13)
Gaudvileee, o kokių aš tau žadėjau paieškot pas save?  blush2.gif

Medovyj spas lotuliukas.gif Bet jei nerasi, tai maža bėda, Sėklelėj pradžioj bandysiu ar eBay ( pas tą patį pardavėją mačiau yra) .
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 08, 22:22)
Medovyj spas  lotuliukas.gif Bet jei nerasi, tai maža bėda, Sėklelėj pradžioj bandysiu ar eBay ( pas tą patį pardavėją mačiau yra) .

kaži kiek jų pokelyje galėtų būt vnt?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 08, 22:02)
Dar Medovij spas domina.  blush2.gif

Situ turiu nemazai, galiu atsiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 08, 22:26)
kaži kiek jų pokelyje galėtų būt vnt?

Jei Sibirskij sad pakuotė, tuomet 20 štukių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 08, 22:37)
Jei Sibirskij sad pakuotė, tuomet 20 štukių  mirksiukas.gif

ačiū,ryt tiksliai pažiūrėsiu, šiandien šlagbaumas iki spintukės cool.gif
Atsakyti
skaitau skaitau kazkaip, prasitrinu akis...rodos daug senu nic'ku cia, bet vis paskaitineju klausimus del veisliu, tai nezinau- bent jau man rodos apsuki rata, o rate vel gryztam - prie tu girdetuju pavadinimu veisliu, ech, ka reiskia nostalgija pomidorui verysad.gif manajam siltnamyje zliuges auga, vaiku krepsinio kamuoliai sudeti ir pagaliukai pomcikams risti, taip laukia eiles su nekantrumu; taip bijausi apsirgti daugiavaike pomciku augintoja vel blush2.gif o siaip reliai tikrai kuo toliau tuo giliau norisi suzinoti apie naujas veisles, mat jau man ebay nepadeda, ar nepastebejot, kad tie patys selleriai metai is metu ta pacia seklyte varo, o sako sekla laiks nuo laiko issigimsta, ech prirasiau visko, neimkit i galva, pasneket mat reikejo dzukelei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 09 sausio 2014 - 00:15
Perskaiciau tany tinklalapi ir laistymo i butelius budas patrauke demesi, ar kuri praktikuojat? Gal visai patogus butu ar geriau isigyti laistymo sistema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 01 09, 01:27)
Perskaiciau tany tinklalapi ir laistymo i butelius budas patrauke demesi, ar kuri praktikuojat? Gal visai patogus butu ar geriau isigyti laistymo sistema?  g.gif

tany pernai labai sekesi auginti sitaip kiek pamenu, super ir nesudetinga, manau ji Jums Pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 08, 22:16)
va taip žmonės ir prasigyvena, sėklų biggrin.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif realiai nežinau jau ko ir norėt reiktų (nebent ne pomidorų dar lotuliukas.gif )

jei kas ko, tai galiu dar pasiulyti kazka is papriku ir ciliu mirksiukas.gif Baklazanu neauginu ax.gif

Tany, Zikas1970 wub.gif Jei Marmeladas netures visko vienoje kruvoje, tai tikrai kreipsiuosi drinks_cheers.gif Einu ziureti, kas pas mane darosi seklu dezeje...
Atsakyti