Kaune as turiu Rozovij miod...tik nedaug..bet kelem zmonems po kelias seklytes galiu perleisti...vienos jau guli ant lentynos, kazko laukia...jau net nebepamenu, kas cia turejo atvaziuoti jas pasiimti

va taip žmonės ir prasigyvena, sėklų
realiai nežinau jau ko ir norėt reiktų (nebent ne pomidorų dar
)

Geltono Japoninio triufelio nesu auginusi..nebent jis gali būt vadinamas oranžiniu..Su juodu nėra ko šiam lygiuotis..toli atsilieka.
Jau geriau Medovy spas. Didesnis, saldesnis, nors abu oranžiniai.
O skoniai labai skiriasi visų. Man jei yra namie spektras spalvotų pomidorų, pirmiausia valgysiu juodus, tada oranžinius..o paskiausiai raudonus.
Jei į salotas, raudoni eina tik dėl spalvos..1 tarp daugelio kitų.
Jau geriau Medovy spas. Didesnis, saldesnis, nors abu oranžiniai.
O skoniai labai skiriasi visų. Man jei yra namie spektras spalvotų pomidorų, pirmiausia valgysiu juodus, tada oranžinius..o paskiausiai raudonus.
Jei į salotas, raudoni eina tik dėl spalvos..1 tarp daugelio kitų.
QUOTE(saintlina @ 2014 01 08, 22:13)
Medovyj spas

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 08, 22:22)
Medovyj spas
Bet jei nerasi, tai maža bėda, Sėklelėj pradžioj bandysiu ar eBay ( pas tą patį pardavėją mačiau yra) .

kaži kiek jų pokelyje galėtų būt vnt?
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 08, 22:02)
Situ turiu nemazai, galiu atsiusti

QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 08, 22:26)
kaži kiek jų pokelyje galėtų būt vnt?
Jei Sibirskij sad pakuotė, tuomet 20 štukių

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 08, 22:37)
ačiū,ryt tiksliai pažiūrėsiu, šiandien šlagbaumas iki spintukės

skaitau skaitau kazkaip, prasitrinu akis...rodos daug senu nic'ku cia, bet vis paskaitineju klausimus del veisliu, tai nezinau- bent jau man rodos apsuki rata, o rate vel gryztam - prie tu girdetuju pavadinimu veisliu, ech, ka reiskia nostalgija pomidorui
manajam siltnamyje zliuges auga, vaiku krepsinio kamuoliai sudeti ir pagaliukai pomcikams risti, taip laukia eiles su nekantrumu; taip bijausi apsirgti daugiavaike pomciku augintoja vel
o siaip reliai tikrai kuo toliau tuo giliau norisi suzinoti apie naujas veisles, mat jau man ebay nepadeda, ar nepastebejot, kad tie patys selleriai metai is metu ta pacia seklyte varo, o sako sekla laiks nuo laiko issigimsta, ech prirasiau visko, neimkit i galva, pasneket mat reikejo dzukelei

QUOTE(Irikira @ 2014 01 09, 01:27)
Perskaiciau tany tinklalapi ir laistymo i butelius budas patrauke demesi, ar kuri praktikuojat? Gal visai patogus butu ar geriau isigyti laistymo sistema? 

tany pernai labai sekesi auginti sitaip kiek pamenu, super ir nesudetinga, manau ji Jums Pades

QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 08, 22:16)
va taip žmonės ir prasigyvena, sėklų
realiai nežinau jau ko ir norėt reiktų (nebent ne pomidorų dar
)

jei kas ko, tai galiu dar pasiulyti kazka is papriku ir ciliu

Tany, Zikas1970