O aš kiek savo mačiau kad šokinėja taip, tai nesuprasdavau ką reiškia
Su vyru sakom gal jai kas nors negerai, gal ką skauda
Ir tai dažniausiai būna kai iš kur nors grįštam. Tada kad nusiramintų ji, mes ją ant rankų paimam
Siaubas kokie neišmanėliai
QUOTE(Niktė @ 2014 01 09, 15:14)
O aš kiek savo mačiau kad šokinėja taip, tai nesuprasdavau ką reiškia
Su vyru sakom gal jai kas nors negerai, gal ką skauda
Ir tai dažniausiai būna kai iš kur nors grįštam. Tada kad nusiramintų ji, mes ją ant rankų paimam
Siaubas kokie neišmanėliai

Sveikos,
Del sokinejimo ir as nezinojau, vis galvodavau, kad kas i uzpakali sulenda, maiso
Del sokinejimo ir as nezinojau, vis galvodavau, kad kas i uzpakali sulenda, maiso
QUOTE(Niktė @ 2014 01 08, 23:37)
Aha, buvau skaičiusi kad petruškas galima tik du kartus per savaitę.
QUOTE(Melka @ 2014 01 09, 14:04)
O geras. Aš tai galvojau, kad kas į užpakalį kanda, tai ir šokinėja.
Mergytės, Rožytei jau eina 11 mėnesis. Sakau, gal pabandyti leisti būti mama nors kartą. O kada joms būna rujos? Ar jas visada suleisti galima? Ir dar, ar patinėlis gali būti didesnis?
Čia mūsų naujoji Rožytės draugė.
QUOTE(Mičiko @ 2014 01 09, 21:28)
todel, kad inkstams negerai...
QUOTE(Nikuna @ 2014 01 10, 08:59)
todel, kad inkstams negerai...
Vakar daviau kaip tik maza rysuleli saviskiams petrazoliu. Kaip skaniai traskino, net sultys tekejo
Grazute Rozytes drauge
O kodel Limpopelio nera kompanijoj?
Gražuoliai kiauliukai
Man tie ilgaplaukiai tokie gražūs, kaip pliušiniai atrodo
Vakar žiūriu jau maxėj pardavime atsirado trumpavaisiai agurkai. Nupirkau, bet ji tik paragavo ir neėdė. Matyt netiko.
Vakar žiūriu jau maxėj pardavime atsirado trumpavaisiai agurkai. Nupirkau, bet ji tik paragavo ir neėdė. Matyt netiko.
QUOTE(Niktė @ 2014 01 10, 11:14)
Matyt nieko ten gero
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 10, 09:49)
Vakar daviau kaip tik maza rysuleli saviskiams petrazoliu. Kaip skaniai traskino, net sultys tekejo
Grazu paziuret buvo
Grazute Rozytes drauge
Grazute Rozytes drauge
na, kartais galima duoti, tik ne per daznai
Sveikos
Pas mane Margutė sveria 1,067kg, niekada nemaniau, kad pas mane kiaulytė tiek kada nors svers.
Jai šiais metais kovą sueis 3metai.
Valgo viską kaip išprotėjusi, net ir iš pelių bando atimti, tik jos jai neduoda.
QUOTE(Melka @ 2014 01 08, 10:12)
Mano storoji Sekretorė jau daug liesesnė žinokit nei nuotraukoj.
Vakar ant svarstyklių užkėliau, tai sveria tik 1 kg. Tiesą sakant net sunerimau, nes sverdavo apie 1070 kg. Kad tik nebūtų kuo susirgusi, nors smalsi ir maistu domisi. Bet va šieno naujo daviau prieš kelias dienas, gal nepatinka joms ir todėl mažiau valgo
ir nuo to svoris pakrito
Vakar ant svarstyklių užkėliau, tai sveria tik 1 kg. Tiesą sakant net sunerimau, nes sverdavo apie 1070 kg. Kad tik nebūtų kuo susirgusi, nors smalsi ir maistu domisi. Bet va šieno naujo daviau prieš kelias dienas, gal nepatinka joms ir todėl mažiau valgo
ir nuo to svoris pakrito
Pas mane Margutė sveria 1,067kg, niekada nemaniau, kad pas mane kiaulytė tiek kada nors svers.
QUOTE(Melka @ 2014 01 09, 14:04)
smagu
QUOTE(SuperBaba @ 2014 01 09, 19:46)
aš irgi pagalvojau, kad šienas turbūt užpakaliuką kutena