Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Mieli megztukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 02 02, 14:31)
Ir dar mačiau šiuos fainuolius batukus, nu kokie man jie faini...gaila kokiais 2 dydžiais dideli  doh.gif

Kokie gražūs. wub.gif wub.gif wub.gif Koks ten dydis ir kiek kainavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 02 02, 13:31)

Ir dar mačiau šiuos fainuolius batukus, nu kokie man jie faini...gaila kokiais 2 dydžiais dideli  doh.gif
user posted image

kur kur kur bigsmile.gif koks dydis / kaina ? g.gif
Atsakyti
Šilainių turgui smile.gif 140lt norėjo bet jie kaip nauji smile.gif gaila apie 40 dydis manau smile.gif
Atsakyti
megztukeliai jaukus wub.gif , nu bet timberlandai tai wohooo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
jezzz timberiai nerealus!!! ...as vienam SH neseniai maciau naujus uggs'us, bet tokius pagerintus, su kailiu, verstos odos, tikrai labai geros kokybes, bet jau buvo uzrasas SOLD , tai bent sakau pardavejai paguoskit ,kad ne mano dydis biggrin.gif , akurat 2 dydziais per dideli! iskart lengviau paliko biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir man panašei, stoviu su pardavėja ir sakau nu kaip gaila palikt biggrin.gif sakau aš bent nufotografuosiu ką gero mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Arraja* pilkas megztukelis smagus toks ir graziai ziurisi .Kopkos bliuzele superine ,nu bet Liomi paltukas wub.gif wub.gif ,be zodziu , gero nesiojimo ,jis tobulas thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif Rodau keleta paskutinio meto lobiu 4u.gif

dzinsinis vintage sijonukas, bus labai mylimas ir devimas vasara - 3.5 pinigo wub.gif
user posted image

sijonukas su 36% vilnos, avietinis, gal kiek maziau ryskus negu foto - 4 pinigai:) megztini jau esu rodzius deriniu temoj, tamsiai pilkas - 100% kasmyras, taip pat uz 4 pinigiukus smile.gif
user posted image

megztinis su kasmyru ir vilna irgi vos 4 pinigiukai, turiu identiska zalia, kuri pirkau pries kelis menesius parduotuvej... rolleyes.gif ir odinis sijonukas, rastas truputi anksciau, berods, 7 pinigai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 03 vasario 2014 - 18:51
Faini avietiniai pirkinukai - sijonas ir megztukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 02 02, 16:32)
Šilainių turgui smile.gif 140lt norėjo bet jie kaip nauji smile.gif gaila apie 40 dydis manau smile.gif

o kur cia tiksliau? ten tuose namukuose?
Atsakyti
Arrajos patiko mėlynasis megztukas smile.gif

Shievonne, avietinis sijonas, megztukas ir odinis sijonukas - superiniai thumbup.gif
Tas džinsinis garintas tai mano paauglystę primena hihihi.gif bet kažkaip nostalgijos nejaučiu biggrin.gif nors Tau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 03 vasario 2014 - 19:33