Klaipėdos Senjorų rojuj, antram aukšte, netoli batsiuvio, yra second hand, laaabai geri rūbai, kainos gal aukštesnės, bet galima rast lobių iš UK

iewuu, visai smagus paltukas
Aš irgi šiandien paltuką nusipirkau
skalbiasi dabar... Gal ryt pasirodysiu

Aš irgi šiandien paltuką nusipirkau

aciu panos
RB, parodyk, itariu grazuolis

RB, parodyk, itariu grazuolis

Dar reikia truputį jį patvarkyt - palyginti, nugaroje perstatyt sagas, nes man per liemenį laisvokas... Kai užsisegi, sagos pasislepia. Sudėtis - vilna, pamušalas poliesteris, kam įdomu firma - Naf Naf.
Ir dar nauja Bershkos medvilninė bliuskytė smėlio spalvos, su nėrinukais viršuje.
Ir naujos smėlio spalvos kojinės aukščiau kelių su rumbeliais (tingiu fotkint), viską susirengiau į krūvą, tik sijonas mano senasis

Ir dar nauja Bershkos medvilninė bliuskytė smėlio spalvos, su nėrinukais viršuje.
Ir naujos smėlio spalvos kojinės aukščiau kelių su rumbeliais (tingiu fotkint), viską susirengiau į krūvą, tik sijonas mano senasis

man bliuskytė dar labiau negu paltukas wow!

QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 02 11, 15:47)
Ačiū

Buvo dvi vienodos (XS ir S), tai po to pasigailėjau, kad nepirkau abiejų, nes tikrai patiko apsirengus (ten nėrinukai taip pat ir nugaroje).
RB, geri pirkiniai ir labai jums tinka... kokios svelnios spalvos

Giriu RB pirkinukus

RB, sijonas su bliuzele tai kazkas fantastisko, ir tos spalvos tau idealiai tinka

RB puiku viskas
o aš papirkau timberius biski nelygiai atrodo spalvyte nes valiau bet būklė ideali
30lt

o aš papirkau timberius biski nelygiai atrodo spalvyte nes valiau bet būklė ideali