Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Shievonne pirkinukų tik pavydėt.. vilna, kašmyras, o dar sijonuko spalva ir megztukas... doh.gif Pavyyyyydas biggrin.gif
Atsakyti
Labai geri Shievonne avietiniai pirkiniai ,kvepia pavasariu wub.gif
Atsakyti
avietiniai pirkiniai puikus! nu ka dabar belieka pavasario sulaukt wub.gif
Atsakyti
Shievonne, nu respect thumbup.gif saunuole ! pirmas outfitas - oh wub.gif nu kaip viskas grazu wub.gif

Atsakyti
aciu merginos, man geriausias lobis - dzinsinis sijonas bigsmile.gif laukiu vasaros... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2014 01 22, 19:41)
netiesa schmoll.gif Aš Vilniuj labai daug randu, tik aišku, ne kas dieną, ir net ne kiekvieną mėnesį biggrin.gif Tik knistis reikia netingėt ir gerus taškus žinot

Gal pasidalinsite tais "taškais" ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na merginos, neteko tokių lobių rast? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
pačiupau šiandien Klaipėdos "Humanoj" už 32,50 Lt ohmy.gif foto skolinta, paltukas geros kokybės, nenunešiotas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iewuu @ 2014 02 07, 19:24)
pačiupau šiandien Klaipėdos "Humanoj" už 32,50 Lt ohmy.gif foto skolinta, paltukas geros kokybės, nenunešiotas.

Dailus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2014 02 07, 14:20)
Na merginos, neteko tokių lobių rast?  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Yra tekę matyt keletą kartų biggrin.gif Tik ne dėvėtų drabužių parduotuvėj, o turguj, pas dėvėtų daiktų pardavėjus. Ir kažkaip atskirai vis padėti būna, ne prie vaikiškų prekių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 02 03, 20:39)
megztinis su kasmyru ir vilna irgi vos 4 pinigiukai, turiu identiska zalia, kuri pirkau pries kelis menesius parduotuvej... rolleyes.gif
user posted image

Aš irgi turiu beveik identišką tamsiai žalią - "Marc O'Polo" 100% merinuką. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 vasario 2014 - 12:29
QUOTE(Shievonne @ 2014 02 03, 19:39)

Labai gražus sijonukas bigsmile.gif rožinis megztukėlis taip pat dieviškas thumbup.gif
Atsakyti