Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Na, man suknelė įspūdžio nepaliko blush2.gif
Atsakyti

liomi jusu suknele puiki! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 13, 14:21)
Ji nuostabi!!!! Silkas, zalumas, ilgis ....alsuoja prabanga.
Bet tai nori pasakyti as vintazine tada? jei esu beveik vienmete su tavo sukne?  unsure.gif  biggrin.gif
Nuostabu charity turi wub.gif

tu, mano nuomone, jau antikvaras g.gif unsure.gif

aciu, merginos friends.gif man ji lb grazi, tokia tikra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 02 13, 15:35)

Etiketė vokiška (bent jau spausdinti žodžiai). Raštą sunku išskaityti, bet kiek supratau, suknelės dydis 40, o komentare Rolando prašoma siūti šiek tiek laisviau (jeigu gerai išskaičiau raštą, gal ten išvis prancūziškai parašyta ir čia tik mano fantazija suveikė biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Combat: 13 vasario 2014 - 18:17
Is paskutiniu patiko timberlandai- faina spalva:)
Liomi suknele nelabai. Tikiu, kad aksesuarai, sukuosena pagerins vaizda, bet cia bet kokiai suknelei ta pritaikyti galima:)
Atsakyti
Aciu, Jums Combat ! aciuks.gif yra juostele isiuta, jog ji pagaminta Austrijoje . tai, Rolando darbas cia g.gif laugh.gif mes juokemes, kad is Vienos baliaus ji laugh.gif

Mitsouko, jos medziaga ir siuliu kruopstumas ( siuta rankom visas priekis) visas grozis, aisku, jei tai yra kriterijus renkantis suknele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 13 vasario 2014 - 18:44
Man suknelė graži 4u.gif
Atsakyti
Liomi, suknele ypatinga, nerealus lobis. Sioj temoj tokios prabangos nepamenu. Svente bus isimintina 4u.gif
Atsakyti
Mosso, aciu Jums , Zavuole friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 13 vasario 2014 - 18:45
Liomi, suknelės spalva nuostabi ir dar šilkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 02 13, 18:27)
Mitsouko, jos medziaga ir siuliu kruopstumas ( siuta rankom visas priekis)  visas grozis

Na tada reiškias,kad foto neperteikia viso šito,plius gal dar mano kompas:)
Atsakyti
liomi, kaip grazuuu wub.gif pavydu net...
Atsakyti