Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Raudoni bateliai wub.gif puikiai atrodai, taip kvepi wub.gif vanile biggrin.gif

Arraja, liuks thumbup.gif
Atsakyti
Raudoni Bateliai, labai labai gražu, dailu, trapu, šilta, jauku, miela ir visai kaip kitaip ten nuostabu. biggrin.gif

Arrajai - pavydžiu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 11, 15:16)
Dar reikia truputį jį patvarkyt - palyginti, nugaroje perstatyt sagas, nes man per liemenį laisvokas... Kai užsisegi, sagos pasislepia. Sudėtis - vilna, pamušalas poliesteris, kam įdomu firma - Naf Naf.
Ir dar nauja Bershkos medvilninė bliuskytė smėlio spalvos, su nėrinukais viršuje.
Ir naujos smėlio spalvos kojinės aukščiau kelių su rumbeliais (tingiu fotkint), viską susirengiau į krūvą, tik sijonas mano senasis biggrin.gif

O-la-la 4u.gif (čia toks nuostabos šūksnis smile.gif )
Naf Naf yra gerai, puiki kokybė, turiu porą rūbelių, tai atrodo nesunešiojami.
Kokios spalvos.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 11 vasario 2014 - 19:27
Ačiū labai visoms 4u.gif nieko paskutiniu metu nerasdavau visiškai, tai manau, kad šįkart pasisekė smile.gif

Arraja, Tau tai sekasi su pirkiniais thumbup.gif
Atsakyti
RB bliuskytė nuostabi wub.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai- atrodot tiesiog fantastiškai, visi drabužiai puikiai tinka,kaip ta vyšnaitė ant keksiuko viršaus- IDEALU. wub.gif
Atsakyti
rožinių timbų pavydžiu sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 11, 14:16)
Dar reikia truputį jį patvarkyt - palyginti, nugaroje perstatyt sagas, nes man per liemenį laisvokas...

jetau RB, kooks paltas wub.gif iskritau is klumpiu nuo pavydo biggrin.gif kokia kaina ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 12, 10:46)
jetau RB, kooks paltas  wub.gif iskritau is klumpiu nuo pavydo  biggrin.gif kokia kaina ?  blush2.gif

Ačiū wub.gif
Kaina 60... deja, aš Vilniuje nerandu už 5 Lt labai gerų daiktų g.gif bliuskytė 19, kojinės 4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 12, 12:14)
Ačiū  wub.gif
Kaina 60...

dar labiau pavydziu biggrin.gif aisku as i jusu dydi greiciausia netilpciau, bet vistiek smile.gif
As irgi labai geru daiktu uz 5 lt nerandu schmoll.gif
Atsakyti
RB pirkiniai thumbup.gif bliuskyte patiko
Atsakyti
bliuskyte ir paltukas puikus!!! bravo drinks_cheers.gif
Atsakyti