Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Dideja @ 2014 01 11, 16:55)

tai netinka sakai su mano ryskuoliu g.gif  biggrin.gif
na, rasiu dar spintoj kazko , su kuo galima bus pabandyti paderinti biggrin.gif
Gal net tiks su cafe capri abejomis spalvomis , raudona ir geltona  rolleyes.gif
O gal neblogai bus ir su tais grazuoliais zydrais dzinsiukais,+ balerinkes kokios melynos  ar juodos  g.gif  smile.gif

... o man visai graziai atrode. As tik sijonuko modelio iki galo nesuprantu. Lyg ir po bliuskute klostukes pasislepusios? Bet bent jau kiek isivaizduoju, tai vaizas patinka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Dideja ta bliuskyte prie dzinsiuku geriausia ziurisi thumbup.gif prie sijonu ot taip sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 11, 15:57)
Gavau siandien margaja savo bliuskyte Mixed prints tee
http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/07591_K...pdp_fs418$
Patiko smile.gif Ir ilgio uztenka biggrin.gif

Dydis XS.

Medziaga jos labai idomi, nors rasoma, kad 100% cotton, bet ciupinejant taip neatrodo.
Atsimenu, kad ir Ms. Blonde rase, kad medziaga tokia idomi smile.gif
Ji labai plonyte, slidi tokia, jei etiketeje nebutu parasyta cotton, ciupinedama tikrai nepagalvociau.

"Ant greituju" primeciau kelis variantus su ja.

Dideja, laba labai grazi maikyte, ir ziurisi nuostabiai- ypac antras variantas thumbup.gif as ja irgi snd gavau, labai patenkinta likau- medziagyte fainute, net pasakytum, kad i sudeti silko ieina wub.gif smagiai nesiosis vasara ji ax.gif noriu vasaros! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 11, 14:57)

Laaaabai grazu wub.gif Tiek su dzinsais, tiek su sijonukais thumbup.gif Priminkite, prasau, savo ismatavimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 11, 15:55)
tai netinka sakai su mano ryskuoliu g.gif  biggrin.gif

Tinka tinka, graziai kontrastuoja.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 01 11, 17:14)
Didėja, man ant jūsų bliuskutė gražiau atrodo nei ant manekenės, labai graži bliuskutė. Aš į ją vis pasižiūrėdavau, bet dabar jau noriu

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 11, 17:54)
Tinka tinka, graziai kontrastuoja.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 11, 14:57)

Dideja, bliuskyte Tau puikiai tinka thumbup.gif visi trys variantai nesiotini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 01 11, 18:02)
Laaaabai grazu  wub.gif Tiek su dzinsais, tiek su sijonukais  thumbup.gif Priminkite, prasau, savo ismatavimus  blush2.gif

172 cm, 90/72/93.

Mergaites, aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 11, 20:33)
172 cm, 90/72/93.

Aciu, padejot apsispresti del dydzio 4u.gif
Atsakyti
Dideja, nors ir su maikute, bet vis vien elegantiska bigsmile.gif

Man irgi pirmi du variantai labai grazu, o trecias spalviskai graziai dera, bet man gaila sijono, nes uzdengi jo graziausia dali: kisenes ir klostes ax.gif Ber gal realybeje ir kitaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 11, 17:32)
... o man visai graziai atrode. As tik sijonuko modelio iki galo nesuprantu. Lyg ir po bliuskute klostukes pasislepusios? Bet bent jau kiek isivaizduoju, tai vaizas patinka...  mirksiukas.gif

tai va drinks_cheers.gif būtent iki skausmo žinoma stas factory sijonukas, daug čia narių dėjo foto, taip šitam sijonukui turi mmatytis klostės, nes čia ir yra visas cinkelis to sijonuko, o palaidinė per ilga, čia tik toks nedidelis mano pastebėjimas smile.gif ax.gif , o va su pilku pencil thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 01 11, 23:57)
Dideja, nors ir su maikute, bet vis vien elegantiska bigsmile.gif

Man irgi pirmi du variantai labai grazu, o trecias spalviskai graziai dera, bet man gaila sijono, nes uzdengi jo graziausia dali: kisenes ir klostes ax.gif Ber gal realybeje ir kitaip atrodo mirksiukas.gif

nu dabar tik postą jūsų perskaičiau biggrin.gif viską tą patį parašėme blink.gif
Atsakyti