Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 11, 11:15)
89. ir taip pat manau, kad su mažesne krūtine atrodytų geriau. ir jis gražiau žiūrisi didesnis nei mažesnis, tam kad kritimas būtų gražesnis. Bet man čia visiem rūbam viršutiniam galioja. Kad ir tipis man tik S gražiai žiūrisi, XS nusipirkau, tai iškart pardaviau, nors kiek mačiau dauguma mėgsta juos prigludusius, man visai negražu kai aptempta  schmoll.gif

va va pritariu tau 100 proc drinks_cheers.gif aš pati turiu M, na ir jis man visai ne didelis, o kitos su gerokai didesniais išmatavimais į XS spraudžiasi doh.gif ir beje, su 178 cm ūgiu taip pat netrumpas.
Labai gražu, ir batai liuksovi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 11 sausio 2014 - 13:17
Merginos, gal kas turit?

http://factory.jcrew...isFromSale=true

Kokie atsiliepimai? Per krūtinę 85, tai xs tiktų?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2014 01 11, 15:52)
Merginos, gal kas turit?

http://factory.jcrew...isFromSale=true

Kokie atsiliepimai? Per krūtinę 85, tai xs tiktų?

Turiu XS su 86 cm ir siaurais pečiais mirksiukas.gif
Nieko įspūdingo - paprasta maikė. Trikotažas skystokas, netamprus.
Atsakyti
Gavau siandien margaja savo bliuskyte Mixed prints tee
http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/07591_K...pdp_fs418$
Patiko smile.gif Ir ilgio uztenka biggrin.gif

Dydis XS.

Medziaga jos labai idomi, nors rasoma, kad 100% cotton, bet ciupinejant taip neatrodo.
Atsimenu, kad ir Ms. Blonde rase, kad medziaga tokia idomi smile.gif
Ji labai plonyte, slidi tokia, jei etiketeje nebutu parasyta cotton, ciupinedama tikrai nepagalvociau.

"Ant greituju" primeciau kelis variantus su ja.

Su dzinsais
user posted image

Su plonos vilnos j.crew pencil sijonuku
user posted image

Ir su factory vintage berry ryskuoliu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 11 sausio 2014 - 15:07
QUOTE(Dideja @ 2014 01 11, 14:57)
Gavau siandien margaja savo bliuskyte Mixed prints tee
http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/07591_K...pdp_fs418$
Patiko smile.gif Ir ilgio uztenka biggrin.gif

Dydis XS.

Medziaga jos labai idomi, nors rasoma, kad 100% cotton, bet ciupinejant taip neatrodo.
Atsimenu, kad ir Ms. Blonde rase, kad medziaga tokia idomi smile.gif
Ji labai plonyte, slidi tokia, jei etiketeje nebutu parasyta cotton, ciupinedama tikrai nepagalvociau.

Dideja atrodo viskas labai graziai ir bliuskyte wub.gif 4u.gif
Nuotraukoj ji atrodo melsva su pilku, o pa stave juoda su pilku, ar tik taip atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Dideja, su pilku sijonuku labai graziai ziurisi. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 01 11, 14:17)
va va pritariu tau 100 proc drinks_cheers.gif  aš pati turiu M, na ir jis man visai ne didelis, o kitos su gerokai didesniais išmatavimais į XS spraudžiasi doh.gif ir beje, su 178 cm ūgiu taip pat netrumpas.

Is plocio tai man rodos is esmes bet koks tiktu, nes vistiek laisvai krenta, tai daugiau ar maziau kritimo dzin. Bet va rankogaliuose esme - tau nekaba jie laisvai nuo rankos? g.gif Nes S man tokie ant ribos, nejauciu ju visai ir idealiu atveju apspausciau noretusi. O M jau tarpas pasidaro tarp rankos ir rankoves..

QUOTE(laurita99as @ 2014 01 11, 16:19)
Dideja atrodo viskas labai graziai ir bliuskyte  wub.gif  4u.gif
Nuotraukoj ji atrodo melsva su pilku, o pa stave juoda su pilku, ar tik taip atrodo? 4u.gif

Tikrai labai graziai atrodo drinks_cheers.gif

Del apsvietimo atrodo juoda, ji tamsi melyna ir realiai.
Atsakyti
dideja, dydis labai gerai tau tos palaidinė ir liemenį laibą paryškina thumbup.gif gražiai
antra foto irgi gražu
trečia foto netinka tas tavo factory berry čia biggrin.gif per ilga palainė šitam sjonuko modeliukui nebesimato tų klosčių ir vaizdas kitas jau
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 11, 16:19)
Dideja atrodo viskas labai graziai ir bliuskyte  wub.gif  4u.gif

aciu smile.gif
ji tamsiai tamsiai melyna, tik foto juoda atrodo smile.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 11, 16:21)
Dideja, su pilku sijonuku labai graziai ziurisi.  wub.gif  thumbup.gif

dekui smile.gif
man labai aktualu, kad rubas tiktu ir i darba, tai va su tuo pilku sijonuku paderinus, galesiu eit darban biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 11, 16:36)
Tikrai labai graziai atrodo drinks_cheers.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 01 11, 16:37)
dideja, dydis labai gerai tau tos palaidinė ir liemenį laibą paryškina thumbup.gif  gražiai
antra foto irgi gražu
trečia foto netinka tas tavo   factory berry čia biggrin.gif  per ilga palainė šitam sjonuko modeliukui nebesimato tų klosčių ir vaizdas kitas jau

Jo, dydis tai pats tas, graziai laisva thumbup.gif
tai netinka sakai su mano ryskuoliu g.gif biggrin.gif
na, rasiu dar spintoj kazko , su kuo galima bus pabandyti paderinti biggrin.gif
Gal net tiks su cafe capri abejomis spalvomis , raudona ir geltona rolleyes.gif
O gal neblogai bus ir su tais grazuoliais zydrais dzinsiukais,+ balerinkes kokios melynos ar juodos g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 11 sausio 2014 - 16:00
Dideja, lb dailu thumbup.gif
Atsakyti
Didėja, man ant jūsų bliuskutė gražiau atrodo nei ant manekenės, labai graži bliuskutė. Aš į ją vis pasižiūrėdavau, bet dabar jau noriu
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 11, 16:55)
Dideja, lb dailu  thumbup.gif

bigsmile.gif aciu

QUOTE(regal @ 2014 01 11, 17:14)
Didėja, man ant jūsų bliuskutė gražiau atrodo nei ant manekenės, labai graži bliuskutė. Aš į ją vis pasižiūrėdavau, bet dabar jau noriu

Aciu, regal 4u.gif
As del jos dvejojau, uzsakiau kazkaip, kaip man buna "spontaniskai", kol laukiau galvoju , gal ir nereikejo man jos, gal nelabai kokia g.gif
Bet gavus apsidziaugiau bigsmile.gif
Atsakyti