QUOTE(Amarcord @ 2014 03 11, 14:31)
Turėjau omeny, kad jei apkūnus žmogus darytų ne kardio, o tik, pvz., atsilenkimus, tai jo pilvo raumenys sustiprėtų, bet per riebalinį sluoksnį six packą vargu ar lengva būtų įžiūrėti

Tiems, kas bėgioja, netaikoma
Vyckaju, tos 3 poros, visi asics'ai? Aš pavasarį pasidovanojau adidas adizero adios boost. Aišku, tinkamo greičio neišvystau, kad galėčiau pajusti jų teikiamą naudą. Bet norėjau greitų, lengvų, patogių, neįkyrių batukų, tai tokie jie ir yra.
Del pirmos dalie tai labai apkunus manau aplamai atsilenkimo normalaus nepadarytu

. Dauguma mano pazystamu pasakytu tau bepigu(jie mato tik ale "gerus" genus, bet nemato kiek tu judi, dirbi, stresuoji gyvenime kol kitas sedi prie teliko), bet siuo klausimu as turiu savo nuomone del kurios netgi cia galiu buti viesai "isplaktas"

Viena yra apkunumas kai sergi kazokia liga, o kita kai esi apsileides. Yra toks labai negrazus, bet kartu ir labai teisingas posakis: "Osvencime apkuniu nebuvo"

. Labai neblogas filmas apie visa vartojimo (edimo kultura) "The man who made us fat". Cia buvo lyrinis nukrypimas ...
Del antros dalies:
Kayano 18 ir GT2000 for long miles

, reikia pripratinti kojas prie kruvio gal veliau pereisiu prie kazko lengvesnio ilgoms treniruotems, bet dabar reikia max apsaugos.
ir dabar noreciau kazko intervalams ir varzyboms.
Pabandzius Asics ir Adidas kazkaip Asics labiau lipo.
Aisku yra viena bedele ar ne bedele net nezinau nes mano peda nera pati siauriausia, o asicsai pagal adidas bent jau siauresni pasirode, t.y. jaucia mazojo pirsto sanarys papildoma spaudima.
dar galvoju, kad tai gali buti nuo skirtingo batu darbo nes pirmieji buvo neutralus, o cia jau stabilizuojantys ir pati peda kitaip statoma tai gali buti, kad papildomas soninis kruvis kliuna.