Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Esha @ 2014 03 10, 21:21)
Esant blogai nuotaikai ir 23 km nubėgu. (turiu keletą trasų).

Aš kažkaip atvirkščiai smile.gif

QUOTE(Esha @ 2014 03 10, 21:21)
Užeisiu pasidalinti mintimis smile.gif

Bent jau aš tai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 03 09, 20:29)
Bėgimas irgi kažkiek stiprina, bet specialūs pratimai tikrai veiksmingesni. Tik kai yra riebalų, tų raumenų nesimato.

O man tai matosi. smile.gif Nesupykite. Su visa pagarba.
Atsakyti
Ir labai ačiū toms, kurios nepagailėjo laiko atsakydamos į klausimą "kodėl bėgate".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 10 kovo 2014 - 22:01
QUOTE(vyty @ 2014 03 10, 22:20)
O man tai matosi. smile.gif Nesupykite. Su visa pagarba.

Su tuo matymusi yra toks niuanselis. Tai kas matosi pas begika yra tik fragmentas to kas matosi pas ne begika kuris sportuoja tikslingai. Daug begant nera is ko suformuoti ryskaus didelio raumens, nes pats ji ir "suedi".
Cia dilema nori buti greitas ir istvermingas ar grazus paziureti veidrodyje ir papludymyje. Aisku geriausia butu abu lotuliukas.gif .

Oras fantastiskas, ryte pagaliau nedrasiai nurisnorau keleta km. Per 2-3 savaites rytai nerealiai pasviesejo.

P.S. siaip esu ziauriai nereiklus aprangai, bet begimo batams kazkaip atradau silpnuma. Galvoju reiktu varzybinius Asics isigyti DS Raser modeli, butu 3 naujos poros + Adidas pabaigti drozti purvynuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 11 kovo 2014 - 10:54
Dėl to matosi-nesimato... Turėjau omeny, kad jei apkūnus žmogus darytų ne kardio, o tik, pvz., atsilenkimus, tai jo pilvo raumenys sustiprėtų, bet per riebalinį sluoksnį six packą vargu ar lengva būtų įžiūrėti mirksiukas.gif Tiems, kas bėgioja, netaikoma biggrin.gif

Šiandien vingyje regėjau du įstabius dalykus: Lobačevskę ir virš galvos praskridusius nato naikintuvus. Diana su pilvuku, bet bėgioja, smagu buvo sutikti. O naikintuvai tokį įdomų jausmą sukėlė, įsiveržę į saulėtą parko įdilę. Oratoriją "nelieskite mėlyno gaublio" kažkaip prisiminiau iš muzikos pamokų smile.gif

Vyckaju, tos 3 poros, visi asics'ai? Aš pavasarį pasidovanojau adidas adizero adios boost. Aišku, tinkamo greičio neišvystau, kad galėčiau pajusti jų teikiamą naudą. Bet norėjau greitų, lengvų, patogių, neįkyrių batukų, tai tokie jie ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 11 kovo 2014 - 13:48
QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 10, 12:39)
RYTOJ.

Gražią dieną pasirinkote. Bent jau pas mus labai graži.

Tik kaip tokią dieną prisiversti laikytis 10% taisyklės doh.gif

Dėl matosi - nesimato. Aš tai turėjau omeny, kad svarbiausia, kaip pačiam žmogui atrodo. Nebūtinai kaip iš tikrųjų yra. wink.gif Jei žmogui taip atrodo - puiku - ir man taip atrodys - ir visada matysiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 11 kovo 2014 - 15:22
Dar paflūdinsiu.

QUOTE(Amarcord @ 2014 03 11, 14:31)
Šiandien vingyje regėjau du įstabius dalykus: Lobačevskę ir virš galvos praskridusius nato naikintuvus. Diana su pilvuku, bet bėgioja, smagu buvo sutikti. O naikintuvai tokį įdomų jausmą sukėlė, įsiveržę į saulėtą parko įdilę. Oratoriją "nelieskite mėlyno gaublio" kažkaip prisiminiau iš muzikos pamokų smile.gif

Velnias, reikėjo ir man link parko sukti smile.gif

QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 11, 11:51)
Cia dilema nori buti greitas ir istvermingas ar grazus paziureti veidrodyje ir papludymyje. Aisku geriausia butu abu lotuliukas.gif .

Kas tiesa, tas ne melas. Nors gal su "papildais" (ne tais apie kuriuos Abo kalbėjo smile.gif) ir įmanoma. O šiaip, ačiū už informaciją. Tik, kad nelabai ką naujo sužinojau. Švietimas niekada nepakenks smile.gif

O daug planuojančių naikį bėgime bėgti? Aš kažkaip kablio varžyboms neturiu, bet šiemet gal reikės sudalyvauti. Labai jau pavydėjau marškinėlių visiem pernai smile.gif Vien dėl jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 03 11, 14:31)
Turėjau omeny, kad jei apkūnus žmogus darytų ne kardio, o tik, pvz., atsilenkimus, tai jo pilvo raumenys sustiprėtų, bet per riebalinį sluoksnį six packą vargu ar lengva būtų įžiūrėti  mirksiukas.gif Tiems, kas bėgioja, netaikoma biggrin.gif

Vyckaju, tos 3 poros, visi asics'ai? Aš pavasarį pasidovanojau adidas adizero adios boost. Aišku, tinkamo greičio neišvystau, kad galėčiau pajusti jų teikiamą naudą. Bet norėjau greitų, lengvų, patogių, neįkyrių batukų, tai tokie jie ir yra.

Del pirmos dalie tai labai apkunus manau aplamai atsilenkimo normalaus nepadarytu smile.gif . Dauguma mano pazystamu pasakytu tau bepigu(jie mato tik ale "gerus" genus, bet nemato kiek tu judi, dirbi, stresuoji gyvenime kol kitas sedi prie teliko), bet siuo klausimu as turiu savo nuomone del kurios netgi cia galiu buti viesai "isplaktas" smile.gif Viena yra apkunumas kai sergi kazokia liga, o kita kai esi apsileides. Yra toks labai negrazus, bet kartu ir labai teisingas posakis: "Osvencime apkuniu nebuvo" blush2.gif . Labai neblogas filmas apie visa vartojimo (edimo kultura) "The man who made us fat". Cia buvo lyrinis nukrypimas ...

Del antros dalies:
Kayano 18 ir GT2000 for long miles smile.gif, reikia pripratinti kojas prie kruvio gal veliau pereisiu prie kazko lengvesnio ilgoms treniruotems, bet dabar reikia max apsaugos.
ir dabar noreciau kazko intervalams ir varzyboms.

Pabandzius Asics ir Adidas kazkaip Asics labiau lipo.
Aisku yra viena bedele ar ne bedele net nezinau nes mano peda nera pati siauriausia, o asicsai pagal adidas bent jau siauresni pasirode, t.y. jaucia mazojo pirsto sanarys papildoma spaudima.
dar galvoju, kad tai gali buti nuo skirtingo batu darbo nes pirmieji buvo neutralus, o cia jau stabilizuojantys ir pati peda kitaip statoma tai gali buti, kad papildomas soninis kruvis kliuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 11 kovo 2014 - 19:11
QUOTE(vyty @ 2014 03 11, 18:51)
O daug planuojančių naikį bėgime bėgti? Aš kažkaip kablio varžyboms neturiu, bet šiemet gal reikės sudalyvauti. Labai jau pavydėjau marškinėlių visiem pernai smile.gif Vien dėl jų smile.gif

Aš bėgsiu ir ne tik šiame renginyje. Pasidariau varžybų kalendorių net. Man patinka bėgti tokiuose masiniuose renginiuose, smagu matyti tūkstančius žmonių kuriuos vienija tas pats bėgimas, tai motyvuoja ir įkvepia smile.gif
Dar visai įdomu palyginti savo pajėgumus, palenktyniauti su savimi, tik varžybose sugebu išspausti maksimumą, nes kažkaip gėda stabdyti kai tiek žmonių žiūri biggrin.gif

Vakar išbėgau ir vienas praeivis net ploti pradėjo mums prasilenkiant, sakė "šaunuolė", tai vietoj 10 gavosi 12,5 km.
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2014 03 12, 08:55)
Aš bėgsiu ir ne tik šiame renginyje. Pasidariau varžybų kalendorių net. Man patinka bėgti tokiuose masiniuose renginiuose, smagu matyti tūkstančius žmonių kuriuos vienija tas pats bėgimas, tai motyvuoja ir įkvepia  smile.gif
Dar visai įdomu palyginti savo pajėgumus, palenktyniauti su savimi, tik varžybose sugebu išspausti maksimumą, nes kažkaip gėda stabdyti kai tiek žmonių žiūri  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi noriu pasitikrint, ar progresuoju, ir turiu varžybų sąrašiuką pasidariusi: bėgsiu Nike, Olimpinėj dienoj, Vilniaus maratone, 10 km su Balčiūnaite ir gal pramogai dar kur nors.

Vakar pabėgiojau į kalniukus, tai šiandien jaučiu, iš kurios kojos dygsta smile.gif
Atsakyti
sveiki,

pernai skaičiau, ką rašote ir bėgiojau, smagu matyti daugelį senųjų nickų 4u.gif
visą vasarą bėgiojau maždaug po 7 km du kartus per savaitę, o rudenį dariau kraujo tyrimą ir paaiškėjo, kad organizmas nusialinęs. nežinau, ar bėgiojimas kaltas, bet gydytoja nusprendė, jog krūvis buvo per didelis. taigi visą žiemą ilsėjausi, darbo ir poilsio režimą derinau.

o šiandien jau trečią kartą šį pavasarį bėgau. kol kas tik 4 km, bet vis tiek laaabai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Tai ką, kaip jau ir baigėsi mano eksperimentas. Kažkaip greitai praėjo - važiuojam toliau - dabar gal pradžiai 30-ties dienų čalendžas smile.gif - toliau - žiūrėsim. O galvojau turiu stiprią priklausomybę mėsai - pasirodo nelabai (beje nevalgiau ir pieno produktų ar kiaušinių šio eksperimento metu). Nesitikėjau, kad bus taip lengva. Rekomenduoju ir kitiems pabandyti. Ne daug ką prarasite. Kas gero - atradau indišką virtuvę. Ir ateičiai - angliavandeniai FTW!!! Dvigubos ar net keturgubos porcijos to gėrio. Nenorime būti starvatiarais smile.gif O minusai - tenka valgyti dažniau ir daugiau. Ir tenka gamintis smile.gif Nors kaip ir atradimas - man tai visai patinka, pasirodo. O kai nėra laiko - turbūt pliusas, kad gyvenu kur gyvenu - yra ir vegetariško maisto "on the go".

QUOTE(kvanksht @ 2014 03 12, 09:55)
Vakar išbėgau ir vienas praeivis net ploti pradėjo mums prasilenkiant, sakė "šaunuolė", tai vietoj 10 gavosi 12,5 km.

thumbup.gif

@Vyckaju
"The man who made us fat". Cia buvo lyrinis nukrypimas ...

Reikės pažėt. Dėkui. Aš nesu toks lyriškas realiam gyvenime smile.gif, bet šiame forume, kažkaip, tai sau leidžiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 12 kovo 2014 - 20:58