Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveiki, bėgikai,
vis padkaitinėju temą, dabar galvoju ir pasiteirauti- kas derinate bėgimą ir treniruote (funkcines, jėgos), kaip darot? Esmė, kad noriu protingai susidėlioti, tad ieškau patirčių/ patarimų.
Bėgti lauke sezoną pradėjau tik praeitą savaitę (6-8km kol kas) sportuoti klube einu 4-5k./sav. (TRX, funkcinės treniruotės). Netrokštu nusialinti, bet nesugalvoju gerų derinių, o dar ir darbo daug, kartais ryte jaučiuosi jau pavargus ax.gif.
Vasarą tik bėgsiu, plauksiu ir nardysiu (scuba).
Atsakyti
Aš pagal nuotaiką ir orą, kai bėgti norisi, bėgu, naminėm dienom, kai nesinori niekur nosies kišti- su treniruoklaiis dirbu (arba tinginiauju biggrin.gif )- klausau organizmo, nes be programos sportuoju.
Atsakyti
Šelma, o vaikai noriai prisijungia bėgt?
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2014 03 13, 13:48)
labai tiksliai neišdėstysiu, bet

Ačiū už pasidalinimą 4u.gif klausiau, nes man panaši situacija.
QUOTE(spengla @ 2014 03 13, 21:54)
kas derinate bėgimą ir treniruote (funkcines, jėgos), kaip darot? Esmė, kad noriu protingai susidėlioti, tad ieškau patirčių/ patarimų.

Aš eidavau į klubą 3 kartus (2 trx + 1 kūno dizainas), bet bėgiojant 3-4 kartus per savaitę, man per daug sporto buvo. Tai kūno dizainą išmečiau. Dėl širdies bėdų pramečiau ir intervalinį bėgimą. Dabar gaunasi 2 trx klube ir 3 k. bėgimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 14 kovo 2014 - 09:50
QUOTE(liusė @ 2014 03 14, 10:11)
Šelma, o vaikai noriai prisijungia bėgt?

Mažiai (7 ir 12 metų) labai, dėl jų dažnai stadione bėgu, kad galėčiau ir toliau ratus sukti, kai jiems pabosta biggrin.gif Mergičkos (20 ir 14 ) nariai bėga, nes, nu mergos, nori gražios būt rolleyes.gif O didieji bernai (šešiolikiniai ) labiau, kad mane pakankinti, nes jie jau, kaip treneriai, pradedu dusti ir ragina, tyčiojasi, kad senų kaulų nebepavelku laugh.gif Šiaip pas mus šeimoje sportas labai svarbu, laisvalaikiu einam kamuolio pavarinėti, žiema slidės, vasarą dviračiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 03 13, 22:39)
Šaltinis? smile.gif

Tai kad ten 15 km bėgimas g.gif Ar norėjai pirmus 10 km bėgt visu greičiu, o paskui 5 km kaip išeis?

Aha, o buvau uzsiciklines, kad 10km, reiskia nieko nepraradau, bet vistiek gaila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 14 kovo 2014 - 10:28
QUOTE(Šelma @ 2014 03 14, 10:11)
Mažiai (7 ir 12 metų) labai, dėl jų dažnai stadione bėgu, kad galėčiau ir toliau ratus sukti, kai jiems pabosta  biggrin.gif Mergičkos (20 ir 14 )  nariai bėga, nes, nu mergos, nori gražios būt  rolleyes.gif O didieji bernai (šešiolikiniai ) labiau, kad mane pakankinti, nes jie jau, kaip treneriai, pradedu dusti ir ragina, tyčiojasi, kad senų kaulų nebepavelku laugh.gif Šiaip pas mus šeimoje sportas labai svarbu, laisvalaikiu einam kamuolio pavarinėti, žiema slidės, vasarą dviračiai  smile.gif

oho kokia gausi šeima bigsmile.gif wub.gif fantastika bigsmile.gif

vakar prasidėjo straipsniai apie Kauno maratoną...skaitau, ir šiek tiek gundausi 10km bėgimui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 03 14, 11:11)
Mažiai (7 ir 12 metų) labai, dėl jų dažnai stadione bėgu, kad galėčiau ir toliau ratus sukti, kai jiems pabosta  biggrin.gif Mergičkos (20 ir 14 )  nariai bėga, nes, nu mergos, nori gražios būt  rolleyes.gif O didieji bernai (šešiolikiniai ) labiau, kad mane pakankinti, nes jie jau, kaip treneriai, pradedu dusti ir ragina, tyčiojasi, kad senų kaulų nebepavelku laugh.gif Šiaip pas mus šeimoje sportas labai svarbu, laisvalaikiu einam kamuolio pavarinėti, žiema slidės, vasarą dviračiai  smile.gif

Oho, šauni šeimynėlė esat thumbup.gif Puikus pavyzdys kitiems!
Atsakyti
Ah, Šelma, šaunuolė, kad ir pati laiko sportams randi su tokia šeimyna ir vaikus įkvepi.
Atsakyti
Ačiū smile.gif Tiesiog darau kas patinka, o į tai, kas svarbu mums, juk visada vaikus įtraukiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 14 kovo 2014 - 14:24
@Šelma Lieka tik žemai galvą lenkti. Super.
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2014 03 13, 12:56)
pasisukus temai link maisto pabandziau padelioti ko ir kiek reikia.

Pasirodo galiu sukinėti temą. smile.gif

O dėl šveganizmo - pasikalbėsim po metų - nemanau, kad galiu save kažkuo laikyti po 7 dienų. smile.gif Gali būti, kad trečiadienį šveganas, o ketvirtadienį jau normalus smile.gif Būtų puiku, kad ir po metų sukinėčiau temą šia linkme. Tam tikrai neskiriu daug reikšmės smile.gif Kai pradėjau bėgioti - žinojau, kad tai man visam gyvenimui - o čia gal, todėl, kad pavasaris smile.gif Ir, atsiprašau visų kurie atėjo tikėdamiesi pasiskaityti apie bėgimą, o tenka skaityti apie mitybą. smile.gif
Atsakyti