Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Quietly @ 2014 08 10, 14:34)
Dėl thybon nežinau, nes pati vartoju tiroksiną. Kiek girdėjau jis nekompensuojamas ir jo kaina tikrai didelė. Įdomu būtų sužinoti, kiek konkrečiai kainuoja.

Uz berots 50 trybono tableciu moku apie 80lt. Bet geriu 125mg tiroksino ir ketvertuka thybono... Tai thybono uz 80lt uztenka ilgam....

Plaukai siuo metu slenka labai, bet toks periodas
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2014 08 10, 21:54)
Uz berots 50 trybono tableciu moku apie 80lt. Bet geriu 125mg tiroksino ir ketvertuka thybono... Tai thybono uz 80lt uztenka ilgam....

Plaukai siuo metu slenka labai, bet toks periodas

o tai Jums kuo tarkim jaučiasi, kad thybona naudojat? (kaip suprantu tik mažą dalelę visos hormonų dienos normos thybono pavidalu vartojat) ar esat vien tiroksiną gėrusi? skirtumas yra?
Atsakyti
QUOTE(Quietly @ 2014 08 12, 18:38)
o tai Jums kuo tarkim jaučiasi, kad thybona naudojat? (kaip suprantu tik mažą dalelę visos hormonų dienos normos thybono pavidalu vartojat)  ar esat vien tiroksiną gėrusi?  skirtumas yra?

Esu gerus vien tiroksina.... Thybona geriu jau turbut metus... Geriau puse tabletes, dabar sumazino iki ketvertuko. Esu tiek susigyvenus su liga kad net nepamenu skirtumo... As kiek supratau thybonas negali pakeist tiroksino, jis tik papildo ji
Atsakyti
QUOTE(Quietly @ 2014 08 09, 14:19)
O kokios Thybon kainos?

Dar klausimas, o jums plaukai neslenka? Kol negėriau, bet TTh buvo per didelis, tai plaukai kuokštais slinko. Dabar, kai geriu po 50, tai tiesiog nuolatos slenka bet nebe taip baisiai. Gal ką esate atradusios, kas bent kiek padeda?
Ir į tą pačią plaukų temą - man prasidėjus skydliaukės problemoms pradėjo plaukai labiau riebaluotis. Dabar reikia kasdien juos plauti (maniškiai taipogi iš savęs ploni labai). O seniau laisvai išeidavo kas antrą dieną plauti. Pasipasakokit savo patirtis  mirksiukas.gif

Thybon kainuoja 160 lt / 100 tableciu. Jis yra receptinis, israsomas su vardiniu receptu + dvieju daktaru parasai/spaudai.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar Jums taip nėra? dabar kai vasara, tai tenka paragauti alkoholio, tai tuoj išmuša prakaitas, karščio bangos tokios užeina, net išgėrus stiklinę alaus...baisu net darosi..skaičiau, jog tai susiję su endokrinine sistema...ir išvis atsiradęs gausesnis prakaitavimas, dabar atšalo, taip gerai vėl paliko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 14 rugpjūčio 2014 - 12:58
Man šitas karštis kur buvo tai varge varge, maniau negyva krisiu. Dabar jau atsigavimas, dėl prakaitavimo, tai pas mane padidejęs, pastoviai karštis muša ir negėrusią
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 08 14, 12:57)
sveikos  4u.gif
ar Jums taip nėra? dabar kai vasara, tai tenka paragauti alkoholio, tai tuoj  išmuša prakaitas, karščio bangos tokios užeina, net išgėrus stiklinę alaus...baisu net darosi..skaičiau, jog tai susiję su endokrinine sistema...ir išvis atsiradęs gausesnis prakaitavimas, dabar atšalo, taip gerai vėl paliko...

pas mane tas pats. prakaitavimas isvis baisus buvo, nuo pazasties iki delno nubegdavo, dar taip niekad nera buve. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 08 14, 15:58)
negėrusią

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš kalbu apie net nedidelį kiekį smile.gif, o kai buvo tie karščiai, per diena po 3-4k. po dušu, labai vargino tie karščiai...ir daugiau tokios karščio bangos vargino, kai pagalvoji, kažkokia maža skydliaukėlė, o tiek bėdų pridaro ... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2014 08 14, 16:11)
pas mane tas pats. prakaitavimas isvis baisus buvo, nuo pazasties iki delno nubegdavo, dar taip niekad nera buve. doh.gif  doh.gif

man kažkaip galva labai plaukai šlaputėliai, jei dar kažką lauke padirbai viskas...
geresnė savijauta kai mažiau saulės tikrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 14 rugpjūčio 2014 - 23:57
Ar būna taip, kad mazgai ima nei iš šio, nei iš to ir sumažėja, subliukšta? Maniškis vienas subliuško per metus laiko, nors eilę metų nebuvo jokių pakitimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 08 15, 00:55)
man kažkaip galva labai plaukai šlaputėliai, jei dar kažką lauke padirbai viskas...
geresnė savijauta kai mažiau saulės tikrai...

Man lygiai tas pats.... pasilenki ir jauti kaip nuo galvos varva prakaitas doh.gif
Atsakyti
sveikos,o kaip del nestumo,noreciau antro maziuko,bet gydytoja vos ne pasijuoke kad kazi ar gausis su mano hipotiroze,gali nesivystiti ar dar kas nutikti,mano TTH svyruoja nuo 1 iki 4,geriu tiroksina po 100mg per diena po gimdymo jau 5m,nes nestumo metu niekas netikrino ir nieko nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(VITAE_e @ 2014 08 24, 11:47)
sveikos,o kaip del nestumo,noreciau antro maziuko,bet gydytoja vos ne pasijuoke kad kazi ar gausis su mano hipotiroze,gali nesivystiti ar dar kas nutikti,mano TTH svyruoja nuo 1 iki 4,geriu tiroksina po 100mg per diena po gimdymo jau 5m,nes nestumo metu niekas netikrino ir nieko nebuvo...

su abejais vaikais pastojau, išnešiojau ir pagimdžiau normaliai. Kai geri vaistus, tai viskas normos ribose būna, kai negeri - tuomet pasekmės skaudžios, o ir pastoti sunku būna
Atsakyti