Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

Sveikos, jūs čia daug jau patyrusios, gal galit pasakyt po skydliaukės echoskopo parašyta taip - daug hipoechogeniškų darinių g.gif gal žinot ka tai? pas gydytoją tik po mėnesio, kažkaip sunku išlaukti. Netyčia užkliuvau už skydliaukės tuberkuliozė straipsnio ir neramu pasidarė, nes ir karščiuoju jau nežinau kiek laiko ir limfmazgiai daug kur padidėję ir ta skydliaukė jau antrą kartą atkrentu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita_gallo: 09 liepos 2014 - 11:13
Sveikos, aprimus temukė ši, man ir grįžo tiroiditas, ATPO >1000, kai norma iki 34 unsure.gif Mazgelį turiu, TTH4,52, hormonai geri, tik tas ATPO rodo didelį uždegimą. Sako jei negersi tiroksino per pusmetį taip išsipūsi, kad savęs nepažinsi, tai gal dėl to stambėju vis
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 07 22, 09:13)
Sveikos, aprimus temukė ši, man ir grįžo tiroiditas, ATPO >1000, kai norma iki 34  unsure.gif  Mazgelį turiu, TTH4,52, hormonai geri, tik tas ATPO rodo didelį uždegimą. Sako jei negersi tiroksino per pusmetį taip išsipūsi, kad savęs nepažinsi, tai gal dėl to stambėju vis

Kas cia taip sako?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 22, 09:58)
Kas cia taip sako?

Na endokrinologė man taip išsireiškė, sako pradedam nuo 0,25 ir pusmetį gerk, nes jei nebūtum atėjus ir neišsityrus, butum išsipūtus per pusmetį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 07 22, 11:13)
Na endokrinologė man taip išsireiškė, sako pradedam nuo 0,25 ir pusmetį gerk, nes jei nebūtum atėjus ir neišsityrus, butum išsipūtus per pusmetį  doh.gif

Šiaip teisingai, su jusu TTH tiek ir gerciau, gal net bandyciau pradzioj po 0,25mg kas antra diena. Bet kad as ir su tiroksinu nesakyciau, kad labai liekneju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 07 22, 12:13)
nebūtum atėjus ir neišsityrus, butum išsipūtus per pusmetį  doh.gif

aš per 4mėn buvau 12kg priaugusi, nesupratau kas darosi.... doh.gif vartojant tiroksiną, deja nesukūdau, bet svoris bent šuoliais nekyla...
Atsakyti
Tai ir aš nesupratau, atrodo valgau kaip visada, o priaugo per pusmetį kokie 7 kg iš niekur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 07 22, 12:54)
Tai ir aš nesupratau, atrodo valgau kaip visada, o priaugo per pusmetį kokie 7 kg iš niekur  unsure.gif

Skaudi tiesa - su amzium nebegali valgyti "kaip visada", turi po truputi mazinti kiekius, nes medziagu apykaita leteja.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 22, 13:40)
Skaudi tiesa - su amzium nebegali valgyti "kaip visada", turi po truputi mazinti kiekius, nes medziagu apykaita leteja.

Aš dar jauna jaučiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 22, 10:20)
Bet kad as ir su tiroksinu nesakyciau, kad labai liekneju. doh.gif

drinks_cheers.gif As po sios ziemos-pavasario irgi pliuso kazkokiu budu uzsidejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 22 liepos 2014 - 14:16
QUOTE(Cashmere @ 2014 07 22, 15:14)
Aš dar jauna jaučiuosi  biggrin.gif

Tai as irgi, o kas is to, zemiau 70kg niekaip, o iki 30 metu budavo iki 65kg.
Atsakyti
Aš iki gimdymo svėriau 50-55, praėjus 2 metams sveriu 70 doh.gif tai ką kalbėt jau man čia iš viso, į save nepanaši, o valios nulis
Atsakyti