Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

nznau,endo kazka kalbejo apie skrandi kad susije ir tt...velnias zno taip jau gyvenu nuo vasario su tokiais priepuoliukais gyvenu smile.gif aisko ankciau ir buvo bet nznojau nuo ko.... blink.gif
tai gal kas gali rekomentuoti koki gera gydytoja?
Atsakyti
Deizzy jei TTH didesnis nei norma tai ar seimos gydytojas, ar endokrinologas tau skirs tiroksina. Juolabiau jei ATPO 1300. Arba kazka supainiojai, pirmiausiai nurimk 4u.gif privalai susikaupt. Kaip ir minejau kreipkis, kad ir i seimos gydytoja, jis tave nukreips pas endokrinologa. Sitas nerimas nedings staiga, pradesi gerti tiroksina (tikriausiai nuo maziausios dozes) ir prabegus kazkuriam laikui darysi vel tyrimus, stebes TTH kieki. Man , beje tik per metus reikiama doze sureguliavo. O tavo busena man supranta, as irgi nesupratau kas dares ir pastoviai giukoze tikrinau doh.gif tiesiog neivardijau gydytojai simptomu. Kol nepradejo sirdis kalatotis kaip paselus (staigiai buvau isvezta i poliklinika sirdies tirtis) ir staigiai kazkuriai gydytojai sove i galva skydliauke patikrinti.
Gal kuri ir gali parekomenduoti gera endokrinologa, ( man nepasiseke su poliklinikos endokrinologe)
Atsakyti
Nezinau, kuriam mieste, Klaipedoj tai Levingeris laikomas vienu geriausiu.
Atsakyti
nepaminejau merginos,kaune....dbr viskas atgaminu endo man sake kad jei skrs gydyma mano sirdis dar labiau uzsikalatos...bet manau jis man butinas?bet ar gerai supratu kad nuo jo storejama? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(deizzy @ 2014 10 29, 21:35)
nepaminejau merginos,kaune....dbr viskas atgaminu endo man sake kad jei skrs gydyma mano sirdis dar labiau uzsikalatos...bet manau jis man butinas?bet ar gerai supratu kad nuo jo storejama? blink.gif

tiroksino?
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2014 10 29, 20:37)
tiroksino?

Storejama nuo edimo, ne nuo tiroksino.
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2014 10 29, 20:37)
tiroksino?

Storėjama ne nuo jo schmoll.gif

QUOTE(linamog @ 2014 10 29, 21:31)
Storejama nuo edimo, ne nuo tiroksino.

thumbup.gif

Jei tiroksino negersi manau širdį išsaugosi? Tau ir bėdos su ja, kad organizmui tiroksino trūksta.

Aš Kaune lankausi Šilainių poliklinikoje pas N. Denisova.
Atsakyti
Aš buvau klinikose pas A.Rutkauskienę, buvau tik kartą, bet patiko, išaiškino viską ko norėjau ir kas domino
Atsakyti
uzsirasiau pas lasiene kmuk.bet ar tiesa kad sia liga susergama del didelio streso? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2014 10 30, 10:37)
uzsirasiau pas lasiene kmuk.bet ar tiesa kad sia liga susergama del didelio streso? blink.gif

Gal ir gali būti viena is daugelio priezasciu, bet tikrai ne vienintele.
Atsakyti
Aš susirgau dėl streso ir nusibadavus. Bet galiu pasakyti tik tiek, kad mano skydliaukė matyt jau anksčiau šlubavo, o stresas ir badas ją visiškai sugadino.

Ir paskaičius kai kurių merginų postus, vis tik supratau, kad labai svarbus yra mums suvartojamo maisto kiekis.
Kovoju su tuo ilgai, buvau kritusi į persivalgymų liūną, dabar išsikapsčiau ir suvokiu, kad niekur nedingsiu, teks mažinti maisto normas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustucius: 30 spalio 2014 - 11:26
Būtent valgai ir alkana jautiesi, atrodo, suvalgai sočius pietus ir vistiek dar kažko trūksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 10 30, 13:36)
Būtent valgai ir alkana jautiesi, atrodo, suvalgai sočius pietus ir vistiek dar kažko trūksta  verysad.gif

reikia labai atsirinkti kas tinka, aš maždaug jau žinau ko negaliu visai valgyti, o ką bent jau kažkiek galiu
Atsakyti