Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

Ne nebereikalo, kiekvienos patirtis yra svarbi, ir kiekviena atsirinks sau kas tinka, tink gali būti mūsų tarpe ir tokių kurios įtikėti gali, kad tiroksinas gal ir joms nereikalingas ir drąstiškai nustos jį vartot ir prisižais, už tai ir stengiamės nerašyti apie tai, kad va nustojau gert tiroksiną pakeičiau mitybą ir su mano TTH viskas tvarkoj wink.gif
Atsakyti
Pasiskaičius Jūsų postus suprantu, kad liga lyg ir ta pati, bet gydytojai skirtingai dalija rekomendacijas . Dėl tiroksino viskas aišku, pagal kraujo tyrimus nustatoma dozė. Tačiau dėl seleno, pvz. man endokrinologė sakė, galiu gerti galiu negerti, kaip noriu g.gif Ir šiaip surašė pirmą kartą simptomus ir sakė, jeigu gerai jaučiuosi su tokia tiroksino doze - tai ir toliau gerti. Dar klausinėjau apie jodą, sakė, kad galit valgyt produktus ir su jodu. Vsio.
Daugiausiai informacijos suradau šitoj temoj, kadangi ją jau ilgai seku ir šiaip straipsniuose. Ką gi gyveni ir mokaisi, t.y. stebi kas tinka, o kas ir nelabai.
P.S. tikrai ne bereikalo dalinatės savo patyrimais , atradimais. Labai gerai, kad jums Ožiarage padėjo. Dėl mitybos visos teisios, kas atrado savo kelią - maitinasi sveikai, svoris neauga, nukrito ir yra gražios. Bet yra tokių kur ieško patarimų, paguodimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerai: 31 spalio 2014 - 10:13
QUOTE(Gerai @ 2014 10 31, 11:08)
Pasiskaičius Jūsų postus suprantu, kad liga lyg ir ta pati, bet gydytojai skirtingai dalija rekomendacijas . Dėl tiroksino viskas aišku, pagal kraujo tyrimus nustatoma dozė. Tačiau dėl seleno, pvz. man endokrinologė sakė, galiu gerti galiu negerti, kaip noriu  g.gif Ir šiaip surašė pirmą kartą simptomus ir sakė, jeigu gerai jaučiuosi su tokia tiroksino doze - tai ir toliau gerti. Dar klausinėjau apie jodą, sakė, kad galit valgyt produktus ir su jodu.  Vsio.
Daugiausiai informacijos suradau šitoj temoj, kadangi ją jau ilgai seku ir šiaip straipsniuose. Ką gi gyveni ir mokaisi, t.y. stebi kas tinka, o kas ir nelabai.

Man seleną patarė gerti dėl aukšto ATPO (1300) ir papildomai Evelor. Tačiau kaip sakė nėr garantijų ar padės, kadangi ATPO nėra jokio gydymo.
Atsakyti
QUOTE(Imgoolia @ 2014 10 31, 09:15)
Tuo paciu noriu pasiklaust ar kuri meginot gert spirulina? Ir kiek laiko galima gert selena ir kokia pertrauka daryt?smile.gif

As pries kelis metus sugeriau ir chlorelos, ir spirulinos po dideli buteli, labai pakilo hemoglobinas. I tuos jodo galima/negalima nelabai kreipiu demesio, nes kiekvienas daktaras priesingai sako.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 10 31, 12:12)
As pries kelis metus sugeriau ir chlorelos, ir spirulinos po dideli buteli, labai pakilo hemoglobinas. I tuos jodo galima/negalima nelabai kreipiu demesio, nes kiekvienas daktaras priesingai sako.

Pasikonsultuosiu su gyd del spirulinos, nes vasara man buna gerai, kai saule sviecia negaliu namie nusedet, as kazkaip
Galvoju kad musu atveju mums jodo kaip ir truksta..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Imgoolia @ 2014 10 31, 12:33)
Pasikonsultuosiu su gyd del spirulinos, nes vasara man buna gerai, kai saule sviecia negaliu namie nusedet, as kazkaip
Galvoju kad musu atveju mums jodo kaip ir truksta..smile.gif

Tai kai saulė šviečia, vitaminas D gaminasi.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 10 31, 13:35)
Tai kai saulė šviečia, vitaminas D gaminasi.

Nu taip tikrai D, jodas tik prie juros:)
Atsakyti
vasarą kai saulė šviečia turiu mažinti tiroksino dozę, ir net ją sumažinus be chronocard neištveriu, nes širdi baladojasi rankos dreba, visai negaliu pakęsti saulės. O va būdama prie jūros kaip šašlykas vartytis ant saulės galiu ir nieko- jokio chronocardo nereikia, širdelė ramutėlė. Pagal tai ir sprendžiu, kad jodas man reikalingas.
Atsakyti
Aš ir saulės ir karščio visai negaliu pernešt, man karšta vasara kaip peilis, tupiu pavėsyje su šaltu gėrimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 11 03, 08:47)
Aš ir saulės ir karščio visai negaliu pernešt, man karšta vasara kaip peilis, tupiu pavėsyje su šaltu gėrimu  bigsmile.gif

Man tas pats, jauciuosi kaip vampyre, instinktyviai ieskau kur vesiau, tamsiau, gaiviau...
Atsakyti
O prie jūros? Aš ten visai nejaučiu kaitros ir karščio.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 03, 09:40)
O prie jūros? Aš ten visai nejaučiu kaitros ir karščio.

Viska as jauciu, jei nera galimybes issimaudyt, uzsidet saules kepuraites, mano istvermes limitas pora valandu...
Atsakyti