QUOTE(xiuke @ 2014 11 10, 13:49)
būtų šaunu jei skydliaukė vien būtų kalta, bent aš to norėčiau tai bent turėčiau pasiteisinimų sau...pan. jaučiuosi ir en metų, kokius-4m... dar prie jūsų išvardintų +nuolatinis nerimas, baimė dėl ateities, nepasitikėjimas savimi, noras užsidaryti tarp 4 sienų, miego, valgymo sutrikimai, galų gale epizodiniai depresijos priepuoliai, bet baisiausia mano atveju, kad viską suvokiu, bet keisti nieko nekeičiu, nenoriu, bijau, jaučiuosi nepajėgi??? nežinau, ne vieta čia aišku skydliaukės temoje, bet jaučiu pan požymius...būna praeina kuriam laikui ir vėl...labai pykstu ant savęs, kai labiausiai kenčia artimieji kai šauki be priežasties, nerviniesi ir pan...
iš dalies žinau kodėl man taip, o ne kitaip, gyvenimas daug ką pakoregavo...
iš dalies žinau kodėl man taip, o ne kitaip, gyvenimas daug ką pakoregavo...
kaip tik siandien taip blogai jauciuosi...as labiausiai pikta nes pasidariau stora ir nebegrazi...ir kaltinu save kad nekenciu sportuot(nors sportavau be rezultato),dietu prisilaikiau,dabar pykina nuo mesos,vimdo istisai,kyla,ryju atgal.niekada tas neiseina is galvos,eda po truputi...esu kaip ne savo kune...nenoriu puostis,zodziu...zinau ka galeciau ir tureciau daryt bandyt...bet nedarau:(