Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(xiuke @ 2014 11 10, 13:49)
būtų šaunu jei skydliaukė vien būtų kalta, bent aš to norėčiau tai bent turėčiau pasiteisinimų sau...pan. jaučiuosi ir en metų, kokius-4m... dar prie jūsų išvardintų +nuolatinis nerimas, baimė dėl ateities, nepasitikėjimas savimi, noras užsidaryti tarp 4  sienų, miego, valgymo sutrikimai, galų gale epizodiniai depresijos priepuoliai, bet baisiausia mano atveju, kad viską suvokiu, bet keisti nieko nekeičiu, nenoriu, bijau, jaučiuosi nepajėgi??? nežinau, ne vieta čia aišku skydliaukės temoje, bet jaučiu pan požymius...būna praeina kuriam laikui ir vėl...labai pykstu ant savęs, kai labiausiai kenčia artimieji kai šauki be priežasties, nerviniesi ir pan...
dalies žinau kodėl man taip, o ne kitaip, gyvenimas daug ką pakoregavo...

kaip tik siandien taip blogai jauciuosi...as labiausiai pikta nes pasidariau stora ir nebegrazi...ir kaltinu save kad nekenciu sportuot(nors sportavau be rezultato),dietu prisilaikiau,dabar pykina nuo mesos,vimdo istisai,kyla,ryju atgal.niekada tas neiseina is galvos,eda po truputi...esu kaip ne savo kune...nenoriu puostis,zodziu...zinau ka galeciau ir tureciau daryt bandyt...bet nedarau:(
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2014 11 11, 14:17)
kaip tik siandien taip blogai jauciuosi...as labiausiai pikta nes pasidariau stora ir nebegrazi...ir kaltinu save kad nekenciu sportuot(nors sportavau be rezultato),dietu prisilaikiau,dabar pykina nuo mesos,vimdo istisai,kyla,ryju atgal.niekada tas neiseina is galvos,eda po truputi...esu kaip ne savo kune...nenoriu puostis,zodziu...zinau ka galeciau ir tureciau daryt bandyt...bet nedarau:(

na aš prieš menkes ir jaučiuosi išsipūtus, bet tai manau daugeliui moterų pasireiškia, o tu nesupyk už klausimą, bet ar tu ir sergi skydliaukės sutrikimu? aš stambėjau kol nesužinojau, kad man sutrikus skydliaukė.. tada tikrai siaubingai jaučiausi, ir nuovargis ir guzas gerklėj ir svorio augimas.. bet jei tau svoris auga ir geriant tiroxiną tada nžn.. man svoris nukrito ir susinormalizavo kai pradėji vartot tiroxiną.. papykinimų pasitaiko, ypač vakare..

laikykis ir nepasiduok blogom mintim, reikia ir pati žinai kad reikia kažką keist, ir tikiu, kad pakeisi gyvenimą tam kad geriau jaustumeis.. bet su tokiaisi simptomais aš lėkčiuau pas gyd. g.gif aišku lengva man šnekėt, suprantu.. aptingus ir aš, tyngiu sportuot, sportavau gana reguliariai, aerobiką lankiau.. o db neprisverčiu jau trys mėn. nu šiandien draugė tempiasi į jogą blink.gif hihihi.gif niekad nebuvus, nežinau kaip seksis smile.gif

sekmės Tau 4u.gif
Atsakyti
Gydytoja sakė, kad kai geri vieną dozę vaistų ir ją sumažini, pradedi kosminiu greičiu pūstis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2014 11 11, 17:45)
na aš prieš menkes ir jaučiuosi išsipūtus, bet tai manau daugeliui moterų pasireiškia, o tu nesupyk už klausimą, bet ar tu ir sergi skydliaukės sutrikimu? aš stambėjau kol nesužinojau, kad man sutrikus skydliaukė.. tada tikrai siaubingai jaučiausi, ir nuovargis ir guzas gerklėj ir svorio augimas.. bet jei tau svoris auga ir geriant tiroxiną tada nžn.. man svoris nukrito ir susinormalizavo kai pradėji vartot tiroxiną.. papykinimų pasitaiko, ypač vakare..

laikykis ir nepasiduok blogom mintim, reikia ir pati žinai kad reikia kažką keist, ir tikiu, kad pakeisi gyvenimą tam kad geriau jaustumeis.. bet su tokiaisi simptomais aš lėkčiuau pas gyd.  g.gif aišku lengva man šnekėt, suprantu.. aptingus ir aš, tyngiu sportuot, sportavau gana reguliariai, aerobiką lankiau.. o db neprisverčiu jau trys mėn. nu šiandien draugė tempiasi į jogą  blink.gif  hihihi.gif  niekad nebuvus, nežinau kaip seksis  smile.gif

sekmės Tau  4u.gif

taip turiu,puse pasalintos,puse neveikiancios,geriu po 100,125 tiroksino ir dar geriu pulsa mazinancius vaistus.
varysiu pas ta gyd,tik nezinau kada,nes dabar projektas pastot,todel labai neapsimoka pradet kazka keist...
jau jauciuos geriau,prazliumbus puse dienos:) nebe taip tragiska viskas atrodo
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2014 11 11, 16:28)
dar geriu pulsa mazinancius vaistus.

O ką geri? Man labai patiko žolinis chronocard.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 11, 18:43)
O ką geri? Man labai patiko žolinis chronocard.

geriu betaloc zoc atrodo taip vadinasi
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2014 11 11, 15:28)
taip turiu,puse pasalintos,puse neveikiancios,geriu po 100,125 tiroksino ir dar geriu pulsa mazinancius vaistus.
varysiu pas ta gyd,tik nezinau kada,nes dabar projektas pastot,todel labai neapsimoka pradet kazka keist...
jau jauciuos geriau,prazliumbus puse dienos:) nebe taip tragiska viskas atrodo

jetus.. na nusiramin.. o tu nebijai pastojimo? aš senai svajoju apie antrą klecką, bet vis mane neramina mano būklė savijautos.. o pas tave kaip supratau viskas rimčiau.. neįsižeisk, kad klausiu 4u.gif tau grynai hormonai sutrikę.. ir jei pastosi tai iškart lėk pas gyd, nes didins dozę, kad ir leliui užtektų.
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2014 11 11, 19:32)
jetus.. na nusiramin.. o tu nebijai pastojimo? aš senai svajoju apie antrą klecką, bet vis mane neramina mano būklė savijautos.. o pas tave kaip supratau viskas rimčiau.. neįsižeisk, kad klausiu 4u.gif tau grynai hormonai sutrikę.. ir jei pastosi tai iškart lėk pas gyd, nes didins dozę, kad ir leliui užtektų.

bijau,bet noras nugali...o ir mano hormonai jau apie metus normos riboj ir nenukrypsta...tiesiog daznai leisiu kraujuka ir ziuresiu,reikia stebejimo...nenustebsiu jei visa nestuma turesiu lovoj pragulet...bet sutinku,as sutinku save saugoti ir tikiu gera pabaiga...o kaip tai niekada juk nezinai
pas gydytoja nevaisingumo vaikstom,viska padarem,visi hormonai normoj...labiausiai man del svorio sunku,ir sirdziai ir nuotaikai ir nugarai ir tt...
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2014 11 11, 19:19)
bijau,bet noras nugali...o ir mano hormonai jau apie metus normos riboj ir nenukrypsta...tiesiog daznai leisiu kraujuka ir ziuresiu,reikia stebejimo...nenustebsiu jei visa nestuma turesiu lovoj pragulet...bet sutinku,as sutinku save saugoti ir tikiu gera pabaiga...o kaip tai niekada juk nezinai
pas gydytoja nevaisingumo vaikstom,viska padarem,visi hormonai normoj...labiausiai man del svorio sunku,ir sirdziai ir nuotaikai ir nugarai ir tt...

na pas mane normoj jau daugiau nei metai smile.gif bet... bus matyt..beto nlb saugojames,o neuzkimba,matyt ne laikas dar.. sekmes jums,viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 11, 12:29)
Tai ir nesikelk, tiesiog pusryčius vėliau valgyk wink.gif
Aš tiroksino tabletę prie lovos iš vakaro pasidedu, tai jei būna kad paryčiui kiek išsibudinu, tai net neatsimerkus sugrabalioju tabletę ir išgeriu, o tada ant kito šono verčiuos ir miegu toliau smile.gif

Man taip neiseina..as tik atsikelus einu valgyt,tik paskui praustis,rengtis..man reikia laiko pasedeti dar atsikelus smile.gif bandziau zadintis anksciau kad isgerti,tai paskui nebeuzmiegu schmoll.gif
Tai gal tada tikrai geriau pries miega?
O svoris ir mano nenormalus,negaliu i save jau seniai ziureti...sau slyksti esu,apetitas zveriskas,negaliu nustoti ryti...cia jau ir sportas nepadetu...
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2014 11 11, 17:17)

viskas taip pažįstama... doh.gif , šiandien susiėmiau nuėjau į sporto salę...taip džiaugiausi grįžusi, vyrui sakiau nebenoriu aš eiti, nepatiko, žiauriai sunku man buvo, atrodo, visi žiūri į mane gėda, visi tie kompleksai, kaip kokia mokyklinukė jaučiausi, sveikatos nėra, o daryti pratimus reikia...šakės, abonentas iki mėn pab išpirkta, reikės eit sukandus dantis, bet jaučiu toookią fobiją ir nepasitenkinimą... doh.gif norisi greičiau namo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2014 11 11, 23:53)
Man taip neiseina..as tik atsikelus einu valgyt,tik paskui praustis,rengtis..man reikia laiko pasedeti dar atsikelus  smile.gif  bandziau zadintis anksciau kad isgerti,tai paskui nebeuzmiegu  schmoll.gif 
Tai gal tada tikrai geriau pries miega?
O svoris ir mano nenormalus,negaliu i save jau seniai ziureti...sau slyksti esu,apetitas zveriskas,negaliu nustoti ryti...cia jau ir sportas nepadetu...

Teks keist įpročius, ir man mieliau namie kava geriasi, nei darbe, bet viskas dėl geros savijautos ir sveikatos
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2014 11 12, 01:11)
viskas taip pažįstama... doh.gif , šiandien susiėmiau nuėjau į sporto salę...taip džiaugiausi grįžusi, vyrui sakiau nebenoriu aš eiti, nepatiko, žiauriai sunku man buvo, atrodo, visi žiūri į mane gėda, visi tie kompleksai, kaip kokia mokyklinukė jaučiausi, sveikatos nėra, o daryti pratimus reikia...šakės, abonentas iki mėn pab išpirkta, reikės eit sukandus dantis, bet jaučiu toookią fobiją ir nepasitenkinimą... doh.gif norisi greičiau namo... verysad.gif

Aš ir dėl to negaliu eit, visi ten tokie kaip iš katalogų, matyt per daug kompleksų turiu
Atsakyti