QUOTE(bevardė @ 2014 11 12, 11:15)
Aha man irgi tokį siūlė. Griežtai atsisakiau, jis veikia ne tik pulsą bet ir spaudimą. Va tai irgi gali iššaukti tavo blogą savijautą. Šiaip pabandyk Cronocard, tikrai nereklamuodama nuoširdžiai patariu. Betaloc, kaip bebūtų- chemija, o Cronocard- augaliukai, bet jie veikia. Pradžioj gali gerti tris kartus dienoj po dvi tabletes, po to užteks ir po du kartus ar tik kartą, bet būtinai po dvi o ne po vieną. Pulsą sureguliuos, o spaudimo nelies
na man cia skyre "sava" is kliniku kardiologe,dar pasitarus su kita.geriu po viena 50mg.jauciuosi nuo ju puikiai...sirdies nebejauciu...iki to man ramybes busenoj ir 115 pulsas budavo.bandziau mazint doze,nesigavo,iskart pasijaute.pats spaudimas mano visada nuo vaikyste mazas buvo...bet sie vaistai man nesumazino spaudimo dar labiau(turbut del dozes nedideles)...jei butu buve mazine,butumem kitus gere.bet tie kiti kainuotu brangiai,taciau jie tik pulsa veikia.(siaip tos bukles kokia turejau man rodos jokia zole nebutu jau pagerinus:)
is principo sakau svoris didziausia mano nuotaiku ir savijautu problema...
p.s. man tth visada budavo 2 su trupuciu,o pask karta 3,6,tai norma,bet pakilus.kazi kodel? ir dar ar kai kyla i skaiciu pliusini tai tiroksina didina,o jei skaicius i minusa tai mazina?