Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(z.lineta @ 2014 11 11, 16:52)
geriu betaloc zoc  atrodo taip vadinasi

Aha man irgi tokį siūlė. Griežtai atsisakiau, jis veikia ne tik pulsą bet ir spaudimą. Va tai irgi gali iššaukti tavo blogą savijautą. Šiaip pabandyk Cronocard, tikrai nereklamuodama nuoširdžiai patariu. Betaloc, kaip bebūtų- chemija, o Cronocard- augaliukai, bet jie veikia. Pradžioj gali gerti tris kartus dienoj po dvi tabletes, po to užteks ir po du kartus ar tik kartą, bet būtinai po dvi o ne po vieną. Pulsą sureguliuos, o spaudimo nelies wink.gif
Atsakyti
Pabandysiu ir aš tada, nes man visi vaistai pulsą mušdavo, o pas mane jis labai žemas, dažniausiai 100/60, dažnai net 100 nesiekia. Man Corvitolį buvo skyrę
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 12, 01:11)
viskas taip pažįstama... doh.gif , šiandien susiėmiau nuėjau į sporto salę...taip džiaugiausi grįžusi, vyrui sakiau nebenoriu aš eiti, nepatiko, žiauriai sunku man buvo, atrodo, visi žiūri į mane gėda, visi tie kompleksai, kaip kokia mokyklinukė jaučiausi, sveikatos nėra, o daryti pratimus reikia...šakės, abonentas iki mėn pab išpirkta, reikės eit sukandus dantis, bet jaučiu toookią fobiją ir nepasitenkinimą... doh.gif norisi greičiau namo... verysad.gif

Jums reikia rasti savo sriti. Pvz, man visai patiko vandens aerobika, publika labai marga buvo, ir nekudu tetuciu, ir pusamziu moteriskiu, veiksmas vyksta baseine iki krutines, nieko nesimato, ir stuburui labai gerai judejimas vandeny. Dar kalanetika su pertraukom praktikuoju, irgi maloni, seimyniska aplinka, visos savos jau, trenere labai miela.
Atsakyti

QUOTE(linamog @ 2014 11 12, 10:20)
Jums reikia rasti savo sriti. Pvz, man visai patiko vandens aerobika, publika labai marga buvo, ir nekudu tetuciu, ir pusamziu moteriskiu, veiksmas vyksta baseine iki krutines, nieko nesimato, ir stuburui labai gerai judejimas vandeny. Dar kalanetika su pertraukom praktikuoju, irgi maloni, seimyniska aplinka, visos savos jau, trenere labai miela.

thumbup.gif pritariu. dar aerobika, joga, zumba.. yra tų sričių sporto. man sporto salė naptinka, nors ir nesijaučiu kompleksuota.. bet tie žvilgsniai.. ne man sporto salė.. betop reikia mokėti su tais įrengimais dirbti, žinot kokius raumenis treniruoti.. kitos sporto šako sman fainiau.. nors db ir aptingus jaučiuosi..beto kai vaikas pradėjo lankyt mokyklą, nu niekaip nerandam laiko niekam.. g.gif
Atsakyti
Kas liecia treniruoklius, tai cia vienareiksmiskai su trenerio konsultacija, sudaryta programa, pasakai, ko nori - ar sutvirteti, ar kazka paryskinti, nuo kazko biski riebalo padeginti, jis aprodo, kaip taisyklingai pratimus atlikti, ir pirmyn. Idealu butu, kad ir maitinimosi programa sudarytu, kaip V.Cololo pasakojo, kad jam programa sudare is jo megstamu produktu, patiekalu, kiekiai pakankami, kartais net pasistengt reikedavo, kad viska suvalgyt (nes suvalgyt butina), o svoris krito akyse.
Atsakyti
sveikos merginos,ateinu su tyrimais,vieni daryti vasario mmenesi,kiti vakar,surasau viska...siaip man sokas,jauciuosi prastai bet tyrimai nera blogi ...sad.gif
TTH 8,71
FT4tiroksinas 13.73
TPO 1300
VASARIS CIA BUVO

TTH 2.533
FT4 TIROKSINAS 15.45
TPO 1300
VAKAR DIENOS TRYIMAI

kaip suprasti kad tyrimai pasitaise,o antikuniu daug tiek pat?vaistu negeriau visa ta laika...is tiesu tikrai pasimetusi,nes savo savijauta teisinau hormonais... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 12, 11:15)
Aha man irgi tokį siūlė. Griežtai atsisakiau, jis veikia ne tik pulsą bet ir spaudimą. Va tai irgi gali iššaukti tavo blogą savijautą. Šiaip pabandyk Cronocard, tikrai nereklamuodama nuoširdžiai patariu. Betaloc, kaip bebūtų- chemija, o Cronocard- augaliukai, bet jie veikia. Pradžioj gali gerti tris kartus dienoj po dvi tabletes, po to užteks ir po du kartus ar tik kartą, bet būtinai po dvi o ne po vieną. Pulsą sureguliuos, o spaudimo nelies wink.gif

na man cia skyre "sava" is kliniku kardiologe,dar pasitarus su kita.geriu po viena 50mg.jauciuosi nuo ju puikiai...sirdies nebejauciu...iki to man ramybes busenoj ir 115 pulsas budavo.bandziau mazint doze,nesigavo,iskart pasijaute.pats spaudimas mano visada nuo vaikyste mazas buvo...bet sie vaistai man nesumazino spaudimo dar labiau(turbut del dozes nedideles)...jei butu buve mazine,butumem kitus gere.bet tie kiti kainuotu brangiai,taciau jie tik pulsa veikia.(siaip tos bukles kokia turejau man rodos jokia zole nebutu jau pagerinus:)
is principo sakau svoris didziausia mano nuotaiku ir savijautu problema...
p.s. man tth visada budavo 2 su trupuciu,o pask karta 3,6,tai norma,bet pakilus.kazi kodel? ir dar ar kai kyla i skaiciu pliusini tai tiroksina didina,o jei skaicius i minusa tai mazina?
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2014 11 12, 16:05)
sveikos merginos,ateinu su tyrimais,vieni daryti vasario mmenesi,kiti vakar,surasau viska...siaip man sokas,jauciuosi prastai bet tyrimai nera blogi ...sad.gif
TTH 8,71
FT4tiroksinas 13.73
TPO 1300
VASARIS CIA BUVO
TTH 2.533
FT4 TIROKSINAS 15.45
TPO 1300
VAKAR DIENOS TRYIMAI

kaip suprasti kad tyrimai pasitaise,o antikuniu daug tiek pat?vaistu negeriau visa ta laika...is tiesu tikrai pasimetusi,nes savo savijauta teisinau hormonais... blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

labuka, pas mane visada antikūnių 1300 ir jie nekinta.. ai tiesa gėriau igesnį laiką seleną, tada buvo kritęs iki 1050 .. išvis gyd neakcentuoa tų antikunių.. ale jie yra ir čia info gydytojams. kad yra tiroiditas.. buvau pas keturis endokrinologus ir visi tą patį gieda...

beto tavo tyrimai nėra geri, arba aš nesuprantu.. reikės pažiūrėt namie kokie mano.. parašysiu.. o čia va info:
http://www.sorpo.lt/...

patarimas: gerk vaistus nes kitaip nebus,ir jausies tik blogiau.. aš ir išbandžiau visokio Š ir žolinių ir pan. ir niekas nepadėjo... tik po tiroxino pradėjau vėl gyventi normaliai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 12 lapkričio 2014 - 17:23
QUOTE(Buzulkaa @ 2014 11 12, 18:19)
labuka, pas mane visada antikūnių 1300 ir jie nekinta.. ai tiesa gėriau igesnį laiką seleną, tada buvo kritęs iki 1050 .. išvis gyd neakcentuoa tų antikunių.. ale jie yra ir čia info gydytojams. kad yra tiroiditas.. buvau pas keturis endokrinologus ir visi tą patį gieda...

beto tavo tyrimai nėra geri, arba aš nesuprantu.. reikės pažiūrėt namie kokie mano.. parašysiu.. o čia va info:
http://www.sorpo.lt/...

patarimas: gerk vaistus nes kitaip nebus,ir jausies tik blogiau.. aš ir išbandžiau visokio Š ir žolinių ir pan. ir niekas nepadėjo... tik po tiroxino pradėjau vėl gyventi normaliai..

tth norms ribose,tiroksnas taip pat,tiesa i mazesne puse...taciau sie du hormonai sugrze i normos ribas negers vaistu...nu kosmosas....laukiu apsilankymo pas endo
Atsakyti
vat sportuojančių noriu paklausti. Vat toks keistas dalykas pas mane, fizinio krūvio metu širdies pulsas mažesnis negu ramybės būsenoje, šiaip pagal viską turėtų būt atvirkščiai, kai ilsiesi tai ir mažėja, o man tik didėja. unsure.gif gal reikia savo endokrinologo klaust. Ar ir kitoms taip būna?
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 11 12, 19:04)
vat sportuojančių noriu paklausti. Vat toks keistas dalykas pas mane, fizinio krūvio metu širdies pulsas mažesnis negu ramybės būsenoje, šiaip pagal viską  turėtų būt atvirkščiai, kai ilsiesi tai ir mažėja, o man tik didėja.  unsure.gif gal reikia savo endokrinologo klaust. Ar ir kitoms taip būna?

Man taip buvo ir baigesi sirdies raumens pertempimu. Butinai sportuojant tartis su treneriu ir gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 12, 03:11)
viskas taip pažįstama... doh.gif , šiandien susiėmiau nuėjau į sporto salę...taip džiaugiausi grįžusi, vyrui sakiau nebenoriu aš eiti, nepatiko, žiauriai sunku man buvo, atrodo, visi žiūri į mane gėda, visi tie kompleksai, kaip kokia mokyklinukė jaučiausi, sveikatos nėra, o daryti pratimus reikia...šakės, abonentas iki mėn pab išpirkta, reikės eit sukandus dantis, bet jaučiu toookią fobiją ir nepasitenkinimą... doh.gif norisi greičiau namo... verysad.gif

gaila mes abi ne is to miesto:) varytumem kartu kankintis:)
Atsakyti