Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Buzulkaa @ 2014 11 14, 11:19)
jau yra, Camelijos vaistinėj man siūlė pirkti, tikrai yra...  smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  nu tada sunku, sunku.. aš valgau visada ir pusryčius ir vakare, todėl ir nežinau kaip ten su tuo vakarais gėrimu vaistų, nes ir nebūna tuščias skrandis.. man skaldimas iš tikr erzina, kiekvieną karta skaldau,su peiliu per pusę, kitą puse palieku, o jei būnu kur išvykus tai dažnai ta puselė išsimeta.. pasimeta ir pan. ir išvis pamirštu kada gėriau 50 o kada 75.. jaučiu reikia nusipirkt man tą [akuotę 75 ir bus ramu.. pasidėsiu dvi pakuotes ir matysiu iš kurios išgėrus iš kurios ne... unsure.gif  ax.gif

Sveikos, jau si pavasari vaistinese parduodamas 75 mg tiroksinas, jis yra kompensuojamas , kai ir kito isfasavimo tiroksino dozes
Atsakyti
Ačiū už naujieną, tikrai nežinojau.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 11 14, 09:59)
Sveikos, jau si pavasari vaistinese parduodamas 75 mg tiroksinas, jis yra kompensuojamas , kai ir kito isfasavimo tiroksino dozes

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, šią savaitę jau pasididinau tiroksino kiekį, nes rytais pradėjau labai nekaip jaustis. Labai tikiuosi, kad pavasarį mažinsiu.
Ir man intensyvus sportas netinka schmoll.gif , nei koks step'as, nei treniruoklių salė. Salėje visiškai nekreipiu dėmesio į spoksančius, tiesiog tiek Impulse treniruoklių g.gif , kad nežinau ką jie treniruoja. O vat kalanetika man thumbup.gif , dar retsykiais baseinas tinka, namuose dviratuką minu, dar kur išeinu patrypčioti (ale šokiai), limfodrenažinis masažas irgi man patinka ir tinka. Taip, kad galima kažkaip save išjudinti, reikia rinktis ir atsirinkti. Ir kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad autoimuninis tiroiditas didelės reikšmės svoriui neturi. Taip, pradėjus gerti tiroksiną apetitas kyla (man taip buvo), bet svoris neaugo, o jeigu būčiau pamažinus maisto kiekį tai būtų ir nukritęs ax.gif .
Juraciuk1 pradėjus gerti tiroksiną turėtum tikrai pasijausti geriau, išsimiegojus ir graži. Tik dėl lieknumo teks ir pačiai pasistengti mirksiukas.gif
Kai gerdavau vieną dieną 50 mg, kitą 75 mg tiroksino, rytais anksti atsikėlus labai sukdavau galvą kiek vakar gėriau, kad tik nesusimaišyčiau, paskui tokią sistemą įsivedžiau - neporinėmis dienomis 1 tablete, porinėms 1,5 tab., tada vaistinėje dėžutę plastmasinę nusipirkau ir pasilaužydavau tablečių savaitei ir susidėliodavau į skyrelius. Vienžo, kaip kokia pensininkė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2014 11 14, 12:26)

Nera uz ka, smile.gif , kaip gerai, kad yra kur suzinoti ir pasidalinti informacija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gerai @ 2014 11 14, 12:58)
Sveikos, šią savaitę jau pasididinau tiroksino kiekį, nes rytais pradėjau labai nekaip jaustis. Labai tikiuosi, kad pavasarį mažinsiu.
Ir man intensyvus sportas netinka  schmoll.gif , nei koks step'as, nei treniruoklių salė. Salėje visiškai nekreipiu dėmesio į spoksančius, tiesiog tiek Impulse treniruoklių  g.gif , kad nežinau ką jie treniruoja. O vat kalanetika man  thumbup.gif , dar retsykiais baseinas tinka, namuose dviratuką minu, dar kur išeinu patrypčioti (ale šokiai), limfodrenažinis masažas irgi man patinka ir tinka. Taip, kad galima kažkaip save išjudinti, reikia rinktis ir atsirinkti. Ir kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad autoimuninis tiroiditas didelės reikšmės svoriui neturi. Taip, pradėjus gerti tiroksiną apetitas kyla (man taip buvo), bet svoris neaugo, o jeigu būčiau pamažinus maisto kiekį tai būtų ir nukritęs ax.gif .
Juraciuk1 pradėjus gerti tiroksiną turėtum tikrai pasijausti geriau, išsimiegojus ir graži. Tik dėl lieknumo teks ir pačiai pasistengti  mirksiukas.gif
Kai gerdavau vieną dieną 50 mg, kitą 75 mg tiroksino, rytais anksti atsikėlus labai sukdavau galvą kiek vakar gėriau, kad tik nesusimaišyčiau, paskui tokią sistemą įsivedžiau - neporinėmis dienomis  1 tablete, porinėms 1,5 tab., tada vaistinėje dėžutę plastmasinę nusipirkau ir pasilaužydavau tablečių savaitei ir susidėliodavau į skyrelius. Vienžo, kaip kokia pensininkė.  doh.gif

saunuole esi , o ne pensininke 4u.gif
kam reikia apkrauti savo smegenis, jei yra toks palengvinimas kaip vaistu dezute biggrin.gif
as irgi tokia turiu
Atsakyti
Aš dabar perku 125 mkg pakuotėj smile.gif
Atsakyti
nu va nusipirkau tiroxino 75mg ir vaistų dėžutę Ačiū GERAI už patarimą thumbup.gif jaučiuosi laiminga kaip flaminga .. bus daug patogiau išgerti ir nesusimaišyti.. clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
O kodėl man nekompensuoja?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 11 14, 14:10)
O kodėl man nekompensuoja?

jis nedaug kainuoja..man būna neužtenka,ką gyd išrašo,nes išmėtau.. tai perku be recepto,o su receptu kompensuojs,bet ne 100% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2014 11 13, 00:18)
gaila mes abi ne is to miesto:) varytumem kartu kankintis:)

smile.gif labai gaila...šlunkų nepavelku nuo šiandienos...totalus košmaras, galva ūžia, nuo sporto jaučiuos išvargus belekiek...ot laužia treneris mane nuo pirmų dienų, o man norisi bėgti...sako po 3mėn keisim programą blink.gif o aš jau pirmom dienom bėgti nori iš ten... lotuliukas.gif beto dar labai bijau žmonių aš... blush2.gif
Bandžiau įsirašyti į bodyflexo užsiėmimus, jis lengvesnis sportas, moteriškesnis bet nesusidariusi grupė, tai niekas ir nesportuoja...
Nebekaltinu aš nei hormonų, nei skydliaukės, pati kalta esu kad taip atrodau ir jaučiuosi...sunku labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 14 lapkričio 2014 - 23:42
QUOTE(xiuke @ 2014 11 15, 01:33)
smile.gif labai gaila...šlunkų nepavelku nuo šiandienos...totalus košmaras, galva ūžia, nuo sporto jaučiuos išvargus belekiek...ot laužia treneris mane nuo pirmų dienų, o man norisi bėgti...sako po 3mėn keisim programą  blink.gif  o aš jau pirmom dienom bėgti nori iš ten... lotuliukas.gif  beto dar labai bijau žmonių aš... blush2.gif
Bandžiau įsirašyti į bodyflexo užsiėmimus, jis lengvesnis sportas, moteriškesnis bet nesusidariusi grupė, tai niekas ir nesportuoja...
Nebekaltinu aš nei hormonų, nei skydliaukės, pati kalta esu kad taip atrodau ir jaučiuosi...sunku labai...

Na hormonai padare savo,o mes kaltos kad susiimt negalejom laiku...arba kad ir ne laiku:)zmoniu nebijok...as jauciausi sportuodama labai grazi ir daug daranti...as tokios nuomones kad proto turintys zmones nieko blogo negalvos ir supras....o visi tie kurie kreivai ziuri ir apkalba...na tai koks ten ir protelis,net nesvarbu jie man...ne mano lygio,neaktualus...esi pati graziausia savo artimiausiems...is tiesu ne isvaizdoje esme ir laime...bet musu susidraugavimas su ja.jei as nebuciau dirbus modeliu,tai turbut apie ta svori taip ir negalvociau,buciau prie visko pripratus.ir prie isvaizdos,rubu,ar koju skausmo ir tt.
Vienas faktas kad sportas geriau nei nieko nedarymas plius maistas gerai parinktas,cia ziaurus darbas,bet imanomas... kaip as sakau bent neaugtu jau,sutikcisu likt tokia kokia esu,jei nebeaugtu.
o tau pavyks,pavaryk:)o jei ir nepavyks...nu tai kita kart pavyks...galima gyventi ir taip,svarbu minciu neapkraut apie isvaizda savo...kartais nesigaus...bet vyk mintis blogasias ...
Atsakyti
Mano TTH nuliūdino 7,230, išvada- homeopatija nesuveikė. Prieš tai buvo 4,2 geriau po 100 tiroksino, tai gydytoja rekomendavo kolkas dozės nedidinti bet pabandyti šalia pagert žirniukų. Bet dabar jau kelia dozę iki 125 ir dar paliko homeopatinius žirniukus, gal bent 150 neleis jie man pasiekt, nes ankstesnėm žiemom gerdavau po 125 ir 150 kas antrą dieną.
Atsakyti