Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 02 01, 02:04)
man keista kad man su tth 3.12 skyre 100mg tiroksino.manau tai tikrai per didele doze.....

Mano tth buvo 4,2 tai tiroksina skyre po 25,paskui po 50.Metus taip ir geriau ir tth buvo nukrites iki 2,8,paskui pakilo iki 3,2 tai liepe tiroksina gerti 1 diena 50,kita 75 g.gif
o tai tau liepe iskart pradeti nuo 100 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 02 01, 13:12)
Mano tth buvo 4,2 tai tiroksina skyre po 25,paskui po 50.Metus taip ir geriau ir tth buvo nukrites iki 2,8,paskui pakilo iki 3,2 tai liepe tiroksina gerti 1 diena 50,kita 75 g.gif
o tai tau liepe iskart pradeti nuo 100 g.gif

man pradzioj po 25,paskui po 50mg o dabar po 100mg nors tth 3.12
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2014 02 01, 12:02)
kas taip skyre, kokiu tikslu? pasiskaitau jusu zinutes ir kuo toliau tuo dazniau pakraupstu nuo tiroksino skyrimo, ypac kai tth normalus,

na mano endokrinologe pas kuria lankausi....paklause kaip jauciuosi...nors geriu jau 2 metus bet jauciuos prastai-visada pavargus,ner jegu ir pan. todel seniau geriau po 50mg o dabar jau po 100mg. sako geriant daugiau ir svoris turi kristi....
Atsakyti
merginos kurios sakot, kad nėra homeopatinių vaistų hipofunkcijai gydyti - jūs domėjotės tuo pas homeopatus, ar tiesiog endokrinologai jūsų taip sako? nu negi tikrai nėra jokio varianto..
mano tsh 4,51, FT4 12,55, dar lygtai ATPO darė, bet nepamenu skaičių. ir šiek tiek marga skydliaukė. liepė pagert jodą ir po trijų mėnesių ateit, jeigu nesuaktyvins, skirs hormonus. nu bet kaip aš jų nenoriu.. šiaip ir jodo nenorėjau, bandžiau gerti tiroziną, tai yra amino rūgštis, kuri be viso kito aktyvina skydliaukę. šį mėnesį eisiu darytis tyrimų pakartotinai, žiūrėsim ką parodys
Atsakyti
Aš bandžiau gydytis, mečiau tiroksiną, ėmiau sveikai maitintis, atsisakiau saldumynų ir miltinių patiekalų, gėriau vitaminus ir ką, o gi nieko, per 5 mėnesius taip nusistekenau, kad jau jausdavau tvinksinčią skydliaukę gerklėje, situacija žiauriai pablogėjo, neturėjau jėgų niekam, nuotaikos nebuvo, nuolatos norėjau miegot. Grįžau vėl prie tiroksino, tik maniau, gersiu mažesnes dozes ir nieko, šiek tiek pagerėjo ir viskas, tik kai grįžau prie 100 mg parai - savijauta vėl tapo superinė
Atsakyti
Manio TTH 5,01 , ATPO 23, tai endo labai nenoriai man tiroksina israse, nes as ja spaudziau , kad man reikia del pastojimo. 10 dienu liepe gerti po 25 mg, o veliau po 50 mg. Geriu virs savaites ziuresim kaip bus. smile.gif
Kiek skaitau, vienoms svoris auga, kitoms krenta. Idomu kodel taip skirtingai ?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 02 02, 01:50)
sako geriant daugiau ir svoris turi kristi....

kažkaip nesiseka mesti to svorio doh.gif kad ir 100mg geriu...
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2014 02 02, 19:48)
Aš bandžiau gydytis, mečiau tiroksiną, ėmiau sveikai maitintis, atsisakiau saldumynų ir miltinių patiekalų, gėriau vitaminus

vienoj temoj skaitinėju, ten siūlo viską ką ir Jūs darėte, sako visos ligos išsispręs ir netgi autoimuninės...kažkaip Jūsų pvz visisiškai sumaišė mintis...nes buvo minčių atsisakyti vaistų, jei mityba tiek problemų išspręstų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2014 02 02, 13:26)
merginos kurios sakot, kad nėra homeopatinių vaistų hipofunkcijai gydyti - jūs domėjotės tuo pas homeopatus, ar tiesiog endokrinologai jūsų taip sako? nu negi tikrai nėra jokio varianto..

Domėjausi ir net itin aktyviai. Deja, galima tik imunitetą stiprinti, ar "šlubuojančias vietas" malšinti. Hipertorozę dar galima homeopatiškai pareguliuot bet hipotirozės niekaip. Ir būkit protingos nemeskit tiroksino, jokia sveika gyvensena jo neatstos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 03, 08:57)
Ir būkit protingos nemeskit tiroksino, jokia sveika gyvensena jo neatstos  schmoll.gif

Man labai keista, kaip moterys sitaip uzsiima savigyda.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 03, 09:57)
Domėjausi ir net itin aktyviai. Deja, galima tik imunitetą stiprinti, ar "šlubuojančias vietas" malšinti. Hipertorozę dar galima homeopatiškai pareguliuot bet hipotirozės niekaip. Ir būkit protingos nemeskit tiroksino, jokia sveika gyvensena jo neatstos  schmoll.gif

O ar esant hipotirozei reiketu daugiau valgyti jodo turinciu produktu ar kaip tik vengti?
Atsakyti
O čia jau individualiai priklauso. Šiaip daugelis gydytojų sako, kad reikia vengti jodo, bet tiesa pasakius nesuprantu kodėl? Juk skydliaukės yra tokia savybė kad jodo ji paima tiek kiek reikia o visa kita neįsisavinama, taip kad perdozuoti neįmanoma. Ir jei gerojo jodo trūks, tada skydliaukė gali savinti negerąjį, štai kodėl po atominių nelaimių profilaktikai skiriama jodo, deja, po Černobilio to nebuvo daroma, už tai ir skydliaukės bėdų padaugėjo.
Aš pati žymiai geriau jaučiuosi pabuvusi kurį laiką pajūryje kur jodo daugiau. Specialiai kažkokių papildų nevartoju, bet niekada nevengiu nei jūros kopūstų, nei žuvies nei joduotos druskos, po po avarijos Japonijoje mano namuose ant lentynos stovėjo atidarytas jodo buteliukas.
Atsakyti
Man siandien skyre del sinusito vartoti antibiotikus, kazin ar tirokinas ir antibiotikai suderinama ? Gal kam teko susidurti ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 02 05, 17:16)
Man siandien skyre del sinusito vartoti antibiotikus, kazin ar tirokinas ir antibiotikai suderinama ? Gal kam teko susidurti ?

suderinama ar ne, velniai zino. tiroksina geriu nemazai metu, antibiotiku irgi ne vienas kursas sugertas, pablogejimo kazkokio ypatingo nejauciau. 4u.gif
Atsakyti