Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(lauryna @ 2014 02 05, 17:16)
Man siandien skyre del sinusito vartoti antibiotikus, kazin ar tirokinas ir antibiotikai suderinama ? Gal kam teko susidurti ?

man gyd rekomendavo kitus vaistu jei tokiu reikia gerti padarius keleto val pertrauka po tiroksino 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
Dariausi n tyrimu poliklinikoj, tj padare ir TTH bei FT4
TTH 0,7
FT4 13

Reikejo jau pas Sidlauska, bet biski ner kada siuo metu tai...
Atsakyti
Laba diena,

prisijungiu ir aš...

TTH-2,59; FT4-15,9.ATPO šiam momentui virš 1300....

Gydytoja išrašė 50mg Tiroksino, taip aš nenoriu jo pradėt gert, kai žinai, kad visam gyvenimui... O ir jaučiuosi gerai... Kažkaip norisi atitolinti nors kažkiek tų vaistų gėrimą... Nežinau, ką ir daryt. Bandau ieškoti info apie alternatyvų gydymą - kiek suprantu, nelabai ką bepadarysi prie autoimuninio tiroidito... Labai įdomu, ar yra nors vienas/viena išsigydę tokią diagnozę, ar čia kova su malūnais?...
Kaip man endo gyd., sakė - džiaukis, kad laiku gimei, Tiroksinas išrastas - pigus - gyvenk ir džiaukis... biggrin.gif
Atsakyti
O čia jums tik gydymo pradžia, kaip suprantu. TTH normos ribose ir tikrai nemanau, kad reikia pradėt gerti tiroksiną, net jei ir ATPO aukštas.
Atsakyti
Taip, pradžia. Tai vat aš ir galvoju, ar verta pradėti, kol realiai nereikia to tiroksino, na, kai jau reikės - nebus kur dėtis ir pradėsiu gert, ne?... O dabar, kol dar iš paskutiniųjų dirba ta skydliaukė (kaip gydytoja sako) - tegul dirba. Man juk tas tiroksinas nepadės atsatyti Skydliaukės... Jei žinočiau, kad nuo jo gali pagyti...o dabar tikslas koks gerti... Jokio.
Atsakyti
QUOTE(I-V-A @ 2014 02 07, 15:26)
Taip, pradžia. Tai vat aš ir galvoju, ar verta pradėti, kol realiai nereikia to tiroksino, na, kai jau reikės - nebus kur dėtis ir pradėsiu gert, ne?... O dabar, kol dar iš paskutiniųjų dirba ta skydliaukė (kaip gydytoja sako) - tegul dirba. Man juk tas tiroksinas nepadės atsatyti Skydliaukės... Jei žinočiau, kad nuo jo gali pagyti...o dabar tikslas koks gerti... Jokio.

Nezinau ar padetu, nebandziau, bet gal verta pabandyti jusu atveju wink.gif

http://www.jadvyga.l...liu-arbata-nr35

cia kas turi mazgeliu: http://www.jadvyga.l...liu-arbata-nr12
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 02 07, 16:42)
Nezinau ar padetu, nebandziau, bet gal verta pabandyti jusu atveju wink.gif

http://www.jadvyga.l...liu-arbata-nr35

cia kas turi mazgeliu: http://www.jadvyga.l...liu-arbata-nr12

Na nezinau ar pirmoji arbata mums tiktu,juk rasoma,kad joje nemazai jodo g.gif o mums reikia jo vengti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 02 07, 16:22)
Na nezinau ar pirmoji arbata mums tiktu,juk rasoma,kad joje nemazai jodo g.gif o mums reikia jo vengti schmoll.gif

Kiti daktarai teigia, kad kaip tik jo reikia daugiau. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 07, 17:28)
Kiti daktarai teigia, kad kaip tik jo reikia daugiau. cool.gif

Nezinau g.gif jokios juodotos druskos,jurines zuvies,netgi zaizda vengti tepti jodu,leido du kartus per menesi pusryciams suvalgyti sumustini su trupuciu lasisos. doh.gif Zinoma nepavyksta taip grieztai laikytis blush2.gif
Atsakyti
Ai, plepalai, valgau viska is eiles, tik druska perku nejoduota.
Atsakyti
QUOTE(I-V-A @ 2014 02 07, 13:29)
Laba diena,

prisijungiu ir aš...

TTH-2,59; FT4-15,9.ATPO šiam momentui virš 1300....

Gydytoja išrašė 50mg Tiroksino, taip aš nenoriu jo pradėt gert, kai žinai, kad visam gyvenimui... O ir jaučiuosi gerai... Kažkaip norisi atitolinti nors kažkiek tų vaistų gėrimą... Nežinau, ką ir daryt. Bandau ieškoti info apie alternatyvų gydymą - kiek suprantu, nelabai ką bepadarysi prie autoimuninio tiroidito... Labai įdomu, ar yra nors vienas/viena išsigydę tokią diagnozę, ar čia kova su malūnais?...
Kaip man endo gyd., sakė - džiaukis, kad laiku gimei, Tiroksinas išrastas - pigus - gyvenk ir džiaukis... biggrin.gif

sveika, kitoje temoje , rase viena moteris, kad jai labai padejo vizitas pas zolininke Balvociute,
ji vezesi visus tyrimus, pasake nusiskundimus, padare jai asmenine arbata ir gydesi,
po to rase, kad padejo,
kiek tame yra tiesos, nezinau, bet bandyti tikrai verta,
ji ne sarlatane, diplomuota farmacininke, ji man asmeniskai irgi padejo, esant tikrai nelengvai ligai, labai nuosirdziai viska pasako ir tel , atsako i el. laiska,
reikia suprasti medikus-juos moke taip gydyti, taip gydo visas pasaulis ir jie tikrai neieskos kitu gydymo metodu, mums pacioms , jei labai to norim, reikia ieskoti ir
rasti,
jei gerai valdai anglu kalba, pasidomek Marsalo protokolu,
tai amerikieciu ne mediko sukurtas gydymas daugelio autoimuniniu ligu,
jo nepripazista tik todel, kad jis ne medikas,
Europoje yra gydytoju, kurie taiko jo gydyma, aisku, jei zmogus to nori, arba jei tradicinis gydymas nepadeda
sekmes 4u.gif
Atsakyti