Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

Laba visoms smile.gif
Žiūriu čia daug mergaičių aktyvių šia man labai aktualia tema! Tad jei priimat jungiuosi i jūsų būrelį ax.gif
Mano nosytei reikia tvarkyti nosies pertvarą.. Dar yra šiek tiek nukrypusi į šoną ir ilgoka,bent jau taip maniau,kol neapsilankiau pas gyd. V. Kaikarį. Aš jam papasakojau kas mano nosytei negerai mano nuožiūra. Na,toliau jis pasistatė mane prieš pat veidrodį ir pakėlė mano nosytės nugarėlę aukštyn link kaktos(nemoku taisyklingai išsireikšti,bet tikiuosi supratot ). Na ir ką,dingo visas nosies ilgumas ir kreivumas. blink.gif Man jis paaiškino,kad mano nosiukas yra padribęs žemyn, dėl to ir atrodo kriva ir ilga. O nutiko dėl to ,kad turėjau vaikystėje traumą. Net nupirto ją prisiminus... lotuliukas.gif
Tai vat,viską aptarėm,tad grįžusi į Tėvynę vėl lėksiu pas ji..
Atsakyti
As kai ejau pas Jankuna i konsultacija, tai nereikejo nieko moketi, o priema ir sekmadieni jeigu ligoninej buna smile.gif pasilikt pas ji 3d. Reikejo, o kiek lovadieniai kainavo net nezinau, nes pasake kaina iskart su jais, o cekiuose irgi niekas neaisku, nes surasytoa sumos, bet parasyta uz ka tos sumos, tai nebuvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hanakitty @ 2014 01 19, 15:54)
Sveikos merginos wink.gif as pries kiek daugiau nei 4 menesius apturejau nosies korekcija  ( salino kuprele, trumpino, pariete) ir akiu virsutiniu voku pakelima pas SV. Esu nerealiai patenkinta tiek nosimi tiek akytemis  thumbup.gif  viska, ka zadejo, ta ir padare smile.gif liko snerviu asimetrija, bet jinai buvo ir pries operacija, sake viksraitis kad vienos op metu jis negali visko sutvarkyti, tik sumazinti asimetrija truputi, taip ir yra smile.gif
merginom, kurios domejosi kaip palengvinti ir pagreitinti gijima: jei rukote, bent kokius tris menesius iki op ir bent pusmeti po nerukyti (zinau kad dakatrai pasako trumpesnius laikus, taciau kuo maziau rukote, tuo sparteja gijimas), stiprinkite organizma - pajudekite, mankstinkites, gerkit kali, plataus spektro vitaminus. kuo sveikesnis organizmas, tuo lengviau pernes anestezija, lengviau atsigaus, bus mazesne komplikaciju tikimybe smile.gif savaite pries op ir apie tris po galima gerti Traumeel - homeopatinis vaistukas, mazina melyniu susidaryma bei spartina gijima. dar yra toks Arnikos tepaliukas, irgi homeopatinis, ji tept tiesiai ant melyniu pora kartu i diena smile.gif Ai tiesa, kai seseles po op atnesa ledo maiselius, tai saziningai laikykite ant akiu, maziau kraujosruvu bus smile.gif
nors praejo jau 4 menesiai, pas viskraiti dar nebuvau uzejus, nes gyvenu ne lt, o kadangi viskas ciki piki, nematau reikalo vaziuoti be pusmecio smile.gif bet seip tai viskas nerealiai gerai gija, jau treciam menesy patapo minkstas galiukas, o kadangi jina dar mazes, tai turesiu visai maza nosyte smile.gif be galo dziaugiuosi ir jusu merginos pasikeitimais, smagu skaityti kad yra daug patenkintu rezultatais  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Skaiciau tavo istorija 4u.gif vat jos mane ir ikvepe pasirinkt butent SV. smile.gif O kaip patinimas lygiai nuejo pirma menesi? ar matesi biski nelygumai?
Atsakyti
QUOTE(Kristalikum @ 2014 01 21, 06:00)
As kai ejau pas Jankuna i konsultacija, tai nereikejo nieko moketi, o priema ir sekmadieni jeigu ligoninej buna smile.gif pasilikt pas ji 3d. Reikejo, o kiek lovadieniai kainavo net nezinau, nes pasake kaina iskart su jais, o cekiuose irgi niekas neaisku, nes surasytoa sumos, bet parasyta uz ka tos sumos, tai nebuvo wink.gif

Kaip jis kaip daktaras? Ar viska issamiai paaiskina,ar reikia traukti po zodi? Kiek kartu po operacijos reikejo pasirodyti jam?
Atsakyti
QUOTE(Kristalikum @ 2014 01 20, 21:00)

Buvau į paštą vakar parašius dr. Jankūnui, tai atrašė, kad konsultacija 50lt, o operacija virš 6 tūkstančių, čia taip gali būti? Tinklapyje operacijų kainyne parašyta apie 3 tūkst., tai iš kur čia man tokią kainą parašė, tuo labiau aš nei formą keist noriu nei ką, tik pertvarą ištiesint sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2014 01 21, 06:08)
Buvau į paštą vakar parašius dr. Jankūnui, tai atrašė, kad konsultacija 50lt, o operacija virš 6 tūkstančių, čia taip gali būti? Tinklapyje operacijų kainyne parašyta apie 3 tūkst., tai iš kur čia man tokią kainą parašė, tuo labiau aš nei formą keist noriu nei ką, tik pertvarą ištiesint sad.gif

Tokiu kainu,kaip 3000lt manau net nera LT.
Kaina,kokia Jums pasake reali, visos,manau panasiai pas ji mokejo.
Del konsultacijos kainos,gal savo nuoziura paskaiciuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *miau_miau*: 20 sausio 2014 - 20:16
QUOTE(*miau_miau* @ 2014 01 20, 20:14)
Tokiu kainu,kaip 3000lt manau net nera LT.
Kaina,kokia Jums pasake reali, visos,manau panasiai pas ji mokejo.
Del konsultacijos kainos,gal savo nuoziura paskaiciuoja  biggrin.gif

na, man neaktualu sios operacijos, bet vien is idomumo paziurejau i kainorasti "Plastikos chirurgai", ten kur dirba gyd. Jankunas-
Nosies pertvaros korekcija 3000
Nosies formos ir nosies pertvaros korekcija 5500-6000
Atsakyti
Uz savo nosies op pas dr. Jankuna mokejau 7000lt. Kai gulejau tai uzeidavo po kelis kartus per diena, o paskui po 10 d. Atejau siulus issitraukti. Kadangi gyvenu uzsienyje tai neturiu galimybes apsilankyt, todel sake kai grisiu tada ir uzeiti pasirodyt. Na pasirode neblogas gydytojas, siaip pas ji viena ir tebuvau . Nieko nebando ibrukt, viska konkreciai isdeste, be jokiu pagrazinimu. Zodziu pasirode ismanantis savo darba, konkretus gydytojas smile.gif
Atsakyti
Na man tiesino pertvara, dare taisyklingos L formos nosi cia buvo pagrindinis tikslas, bet taip pat trumpino bei siaurino galiuka. Viskas priklauso nuo op sudetingumo, o ji nustatyti galima tik apziurejus. Gyd paziuri kokios traumos buvo, ant kiek nukrypus, kokios bukles pars kaulas ir t.t. nusifotkina, nusiuncia pas LOR gyd. Ir tada pasako kaina. Reikia nepabijoti ir nueiti i konsultacija. Kadangi as op dariausi ne per mmm, tai melyniu neveik nebuvo. Tik vienas virsutinis vokas. Po 2sav tinimas buvo dinges , melyne taip pat. Zinoma nekalbu apie nosies tinima. Jo vis dar sutinusi. 17d. Buvo menuo po op. Bet aplinkiniai nieko nepastebi. Beje buvo daryta atvira nosies op ir randas labai graziai uzsitrauke smile.gif
Papildyta:
Kaina 3000lt tai gal nebent be lovadieniu ir visu reikalingi operacijai medziagu arba kaina pasenusi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*miau_miau* @ 2014 01 13, 11:21)
Kaip smagu  merginos, kad jus jau po operaciju..Lengvo gijimo! 4u.gif
Kolkas as linkstu prie Jankuno ir Kaikario. Su Kaikariu esu bendravusi del kitos operacijos, paliko gera ispudi, viska issamiai isaiskina, net bande atkalbet nuo operacijos, ir paminejo, jog nosyte geriau susitvakyti pirmiausia, bet nieko nepirso, tikrai saunus daktaras pasirode. Aisku, svarbiausia ne kalbos o darbai, tai suprantu  smile.gif
Viksraitis mano nepaliko ispudzio, Astrauskui siunciau savo foto, sake smarkra dar isidek ir paskaiciavo kiek ir smarkras kainuotu  smile.gif
O ka galite pasakyti apie Jankuna, kaip jo konsultacijos, ar issamiai viska paaiskina, ar viens du ir viso gero?
Dar klausimelis, ar tik pas Jankuna po op reikia guleti dar 3 paras, o visi kiti ileidzia kita diena po op?

: Laba ryta,seku jusu tema karts nuo karto .As visai nesenai dariausi nosies korekcija pas Jankuna:) .taip jis laiko ligonineja 3dienas,bet man tai tik geriau.Visas dienas rami buvau kad jei kas nutiktu tai vietoj bent seseles visa para.I kaina pas ji viskas iskaiciuota ir lovadieniai ir vaistai visi.Del konsultaciju tai man norejosi daugiau informacijos.As susidariau nuomone kad jam viskas kas vyksta gyjimo laikotarpiu yra savaime suprantama ir reik klaust visko paciai,kas tave neramina ir ar normalu yra kai kurie pokyciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panduxs: 21 sausio 2014 - 08:46
QUOTE(Kristalikum @ 2014 01 20, 22:47)
Na man tiesino pertvara, dare taisyklingos L formos nosi cia buvo pagrindinis  tikslas, bet taip pat trumpino bei siaurino galiuka. Viskas priklauso nuo op sudetingumo, o ji nustatyti galima tik apziurejus. Gyd paziuri kokios traumos buvo, ant kiek nukrypus, kokios bukles pars kaulas ir t.t. nusifotkina, nusiuncia pas LOR gyd. Ir tada pasako kaina. Reikia nepabijoti ir nueiti i konsultacija.

As su daktaru konsultavausi tik el.pastu ir man jis iskart pasake kaina,nereikejo jokios apziuros lor.Mane siunte pas lor tik op diena.Manau kad cia ne visiem tokia pacia tvarka nustato kaina:)
Atsakyti
KRISTALIKUM[B] ar jus gryzusi is ligonines tepet kokiu dezinfekciniu skysciu kad nesigautu kokio uzkretimo?ar jums nesalo nosies galiukas lauke?As net i lauka bijau iseiti nes jau pirma minute taip smarkiai nosis pradeda salti kad nebuciau patikejus niekada, bet kazkurioj temoj buvau skaiciusi apie tai.Na bet va pvz. daktaras del to nieko nepasake ,neperspejo ir tu galvokis pati arba skambin daktarui kas kart. blink.gif
Atsakyti