Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(Deimiliux @ 2014 01 20, 20:08)
Buvau į paštą vakar parašius dr. Jankūnui, tai atrašė, kad konsultacija 50lt, o operacija virš 6 tūkstančių, čia taip gali būti? Tinklapyje operacijų kainyne parašyta apie 3 tūkst., tai iš kur čia man tokią kainą parašė, tuo labiau aš nei formą keist noriu nei ką, tik pertvarą ištiesint sad.gif

Na, tai gal maksimuma parase, jei savo nuotrauku nesiuntet g.gif Jei tik pertvara tiesint, tai nemanau, kad tiek reiks moket. Beje, manau pertvaros tiesinimui galima ir planinei operacijai uzsirasyt ligonineje. 3000Lt kainuoja tik pertvaros tiesinimas, o jei pilna korekcija, tai zymiai daugiau.

QUOTE(Kristalikum @ 2014 01 20, 22:47)
Na man tiesino pertvara, dare taisyklingos L formos nosi cia buvo pagrindinis  tikslas, bet taip pat trumpino bei siaurino galiuka. Viskas priklauso nuo op sudetingumo, o ji nustatyti galima tik apziurejus. Gyd paziuri kokios traumos buvo, ant kiek nukrypus, kokios bukles pars kaulas ir t.t. nusifotkina, nusiuncia pas LOR gyd. Ir tada pasako kaina. Reikia nepabijoti ir nueiti i konsultacija.

O kaip LOR gydytojas tikrina? Skausminga procedura ar tik pasiziuri nosies skyles ir viskas? g.gif Manes panasi operacija turetu laukt, tik manau, kad pertvaros tiesint nereikia, nes ji pas mane siek tiek pakrypus, bet ne tiek, kad reiktu tiesint. Cia man konstatavo vienas chirurgu, pas kuri konsultacijoje buvau. Dabar dar pasikonsultuosiu su Jankunu, manau, ir spresiu, pas kuri chirurga operuotis. Kadangi operavotes pas Jankuna, gal pasakysite, kiek laiko gipsa nesiot reikejo? Nes kitur man aiskino, kad savaite gipse, o paskui savaite itvare (langetej? kazkoki kuno spalvos pleistra/ne pleistra uzklijuoja)) nosyte buna g.gif Ai, ir dar idomu del tamponu traukimo. Juk nebenaudoja po 2 metrus marles, kuriuos paskui is nosies traukia taip, kad zmones alpsta? blink.gif
Atsakyti
lor gyditojas ikisa i nosies anga"skyles" metalini panasu i pinceta iranki ir praplecia truputi,bet nera skausminga,na aisku dar priklauso nuo to ar grubiai gyditojas dirba.O merles dabar yra naujoviskos,ne po du metrus o mazdaug sprindzio ilgio ir tos merles ismirkytos gelija buna,kai traukia lauk jos lengvai issitraukia,isslysta kaip snargliai, atrodo apie merle aplipe kad butu.
Atsakyti
O man dejo naujoviskus tamponus, kuriu net nepajutau - tai tarsi paprasti vatos gumuliukai, ir jie ne ilgi, o tik nosies snerviu pradzioje, gal pupeles dydzio. Tai kai trauke, net nepajutau visiskai, nes nebuvo ka ten traukti, juos tiesiog su pincetu paeme ir viskas smile.gif

Na ka, siandien man 11 dienu po OP, isoriniu siulu vietoje viskas uzgijo, bet viduje ndar jauciu patinima ir tarsi kresuliukus, bet kvepuoju njau gerai, tik daznai dziuna viduje, tai purskiuosi Hummer ir pasiteplioju aliejumi. Nieko papildomo negeriu, tik laukiu kada nueis patinimas. Ir man atrodo, kad siek tiek gal jau praeina smile.gif Pati dar sau kartais keistai atrodau, bet tikrai geriau, nei buvo smile.gif

Mergaites, kurioms jau anksciau darytos OP, kada jums nuejo nosies galiuko patinimas. Man SV sake per 3-4 men., bet idomu, kaip realiai?
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 21, 13:42)
O man dejo naujoviskus tamponus, kuriu net nepajutau - tai tarsi paprasti vatos gumuliukai, ir jie ne ilgi, o tik nosies snerviu pradzioje, gal pupeles dydzio. Tai kai trauke, net nepajutau visiskai, nes nebuvo ka ten traukti, juos tiesiog su pincetu paeme ir viskas smile.gif

O pertvara Jums tvarkyta? Nes kaip as supratau, tai baisiuosius tamponus dedavo tik tada, jei pertvara liesdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 21, 14:07)
O pertvara Jums tvarkyta? Nes kaip as supratau, tai baisiuosius tamponus dedavo tik tada, jei pertvara liesdavo g.gif

Taip, man tvarke pertvara, man tvarke viska smile.gif - pertvara, trumpino, galiuka perdarinejo, kalniuka nuiminejo - OP buvo atvira. Del tamponu as klausiau pries OP, tai pasake nebijoti, nes jis dabar naudoja mazus naujoviskus. Tai kaip ir minejau, ju net nepajutau - tas pats, kas jus butumet i noses ermes isidejusi vatos gumuliukus (kai bega kraujas is nosies panasiai dedama). Bet gal juos ne visi gydytojai naudoja...
Atsakyti
Valyte, supratau 4u.gif Reiskia pazenge medicina nuo budelio laiku biggrin.gif Bus ramiau dabar, nes tai tikrai su gydytoju aptarsiu ax.gif
Atsakyti
Na taip, man irgi kelia baime tie tvarsciai,kai juos isima is nosies..Kai papasakojo,koks tai skausmas,nors as gan pakanti jam,bet tikrai issigandau..
Tikiuosi,daktaras,kuri pasirinksiu, naudos pacius moderniausius biggrin.gif
Papildyta:
Na taip, man irgi kelia baime tie tvarsciai,kai juos isima is nosies..Kai papasakojo,koks tai skausmas,nors as gan pakanti jam,bet tikrai issigandau..
Tikiuosi,daktaras,kuri pasirinksiu, naudos pacius moderniausius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*miau_miau* @ 2014 01 21, 16:37)
Tikiuosi,daktaras,kuri pasirinksiu, naudos pacius moderniausius  biggrin.gif

Na, as manau, kad reiskia, jog kitokiu ir nebenaudoja 4u.gif As isvis nesuprasdavau kaip neisdraskydavo vel nosies vidaus sitiek tvarsciu istraukdami doh.gif Mano MB kazkada seniai pertvara ligonineje operavo, tai sesele i nugara isiremusi su keliu buvo ir uz peciu ji paemusi, kai daktaras trauke ten tuos nesibaigiancius tvarsius blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 21 sausio 2014 - 16:05
Na LOR gyd apziuri su metaliniais irankiais praplesdama nosies landas. Procedura neskausminga, bet ir ne itin maloni. Kas del nosies galiuko, tai tikrai sala, net ir dabar, bet nebe taip stipriai (klimatas mano saly siltesnis siek tiek) .. po op jau antra berods diena reikejo nusipirkti purskaliuka ir lasiukus , kuriuos israse LOR gyd. Ir jau pradeti naudoti, nes antris dienos ryta istrauke tamponus. Tamponu traukimas man buvo itin nemaloni procedura net ziaupciot pradejau, kazkaip supykino, bet ne del skausmo, nes jo nebuvo deka naujovisku tamponu. Traukiant tamponus jausma sunku apibudinti.. o sasiukai kurie yra nosies viduje galima atsargiai ilasinus tu israsytu lasiuku pakrapstyti, kurie lengvai nusiema. Nes ten tiesiog buvo viskas krauju apeje. Dar kas labai nemaloni, tai, kad negalima pusti nosies ir viska reikia traukti i save...
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 20, 21:02)
Skaiciau tavo istorija 4u.gif  vat jos mane ir ikvepe pasirinkt butent SV. smile.gif  O kaip patinimas lygiai nuejo pirma menesi? ar matesi biski nelygumai?

Visiskai lygiai nuejo patinimas, nebuvo niekur jokiu nelygumu ar issisokimu smile.gif kaip fainai kad pagelbejau kam nors apsispresti blush2.gif jei dar kokia op daryciaus, tai tik vel pas ji biggrin.gif vat kas liecia prakvepavima tai biski pasikankinau ilgiau, bet del to kad porai savaiciu praejus apsirgau, tai sloga kankino, bet su olynth issigydziau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 21, 14:42)
Mergaites, kurioms jau anksciau darytos OP, kada jums nuejo nosies galiuko patinimas. Man SV sake per 3-4 men., bet idomu, kaip realiai?

Jo panasiai, man po 3 men tai jau buvo minkstas galiukas pasidares smile.gif manau pagrindinis tinimas jau praejes, dabar jau tik tokie mikro pasikeitimai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2014 01 18, 15:22)
Taip nepastok dar po op.,nes kai laukesi vaikiukas atima visas reikalinga medziagas gijimui,man truko kalcio,pastojau iskart po op,ir kita kolege po nosytes op,ir sukrito kaulas nosies.

Laba ryta,man iskilo toks klausymas jei pastojus vaikiukas atima visas reikalingas medziagas tame tarpe ir kali,tai gal galima pries pastojant pagerti daugiau vitaminu ypac kalio ir neikristu kaulas nosytes? g.gif
Atsakyti
Panduk, as Jusu vietoje arba neplanuociau vaikelio, arba operacijos ax.gif Tikrai nerizikuociau sitaip, juk operacija darytis tai ne suknele pirkt.
Atsakyti