Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

O mes planuojame vaikeli iskart po vestuviu, kurios bus kaip tik puse metu po OP. Tai dar kol pastosiu, maziausiai bus praeje 7-8 men. Manau pakanka laiko atsistatymui smile.gif

Mergaites, kurios daresi OP, norejau paklausti: kiek laiko nosyje jautesi zaizdos su siulais, nes man dabar 2 savaites po OP, bet toks jausmas, kad ten vien zaizdu sasai, traukia viska, ir siulus dar matau, nors siaip paziurejus tai net nesimato, tik jausmas. Kiek laiko dar ten toks jausmas jausis? Ir kada tie siulai istirps?
Atsakyti
Drasios jus smile.gif As tai manau, kad visus metus po OP bijuosiu kvepuot, sportuot, buciuotis, akinius nesiot, saulej rodytis, nosi snypst ir t.t., ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hanakitty @ 2014 01 21, 21:44)
Visiskai lygiai nuejo patinimas, nebuvo niekur jokiu nelygumu ar issisokimu smile.gif kaip fainai kad pagelbejau kam nors apsispresti  blush2.gif  jei dar kokia op daryciaus, tai tik vel pas ji  biggrin.gif vat kas liecia prakvepavima tai biski pasikankinau ilgiau, bet del to kad porai savaiciu praejus apsirgau, tai sloga kankino, bet su olynth issigydziau smile.gif
Papildyta:

Jo panasiai, man po 3 men tai jau buvo minkstas galiukas pasidares smile.gif manau pagrindinis tinimas jau praejes, dabar jau tik tokie mikro pasikeitimai bus smile.gif

Cia, man atrodo, kad tik tu hanakitty, gali pasigirti tobulai greitu gijimu, matyt, tavo jau toks organizmas. thumbup.gif o vat man beveik 9 menesiai, o galiukas dar kietas, kietas ir didelis, ryte ir vakare labai patines.Maciau tavo nuotraukyte, jei pameni, man buvai atsiuntusi menesio rezultatus i mano el.pasta, tikrai atrodei nuostabiai kaip po tokio trumpo laiko, tikiu, kad kuo toliau, tuo geriau, tikiuosi ir pas mane ateis ta diena, kad dings visas patinimas ir suminstes galiukas, nes kokie gijimo terminai buvo pateikti sutartyje mano atzvilgiu labai, labai prasilenke su realybe.
Papildyta:
QUOTE(sandreoo @ 2014 01 22, 18:22)
Cia, man atrodo, kad tik tu hanakitty, gali pasigirti tobulai greitu gijimu, matyt, tavo jau toks organizmas. thumbup.gif o vat man beveik 9 menesiai, o galiukas dar kietas, kietas ir didelis, ryte ir vakare labai patines.Maciau  tavo nuotraukyte, jei pameni, man buvai atsiuntusi menesio rezultatus i mano el.pasta, tikrai atrodei nuostabiai kaip po tokio trumpo laiko, tikiu, kad kuo toliau, tuo geriau, tikiuosi ir pas mane  ateis ta diena, kad dings visas patinimas ir suminstes galiukas, nes kokie gijimo terminai buvo pateikti sutartyje mano atzvilgiu labai, labai prasilenke su realybe.

Beje, Malin4ka ir Valyte, kaip jus jauciates, gal jau esate pasirengusios pasidalinti savo nuotraukytemis?Ir gal galetumete, man kuri nors, i mano el.pasta ,atsiusti nosiesoperacija@gmail.com slaptazodi?Aciu, nes as nusiunciau savo nuotraukas, bet jo dar negavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandreoo: 22 sausio 2014 - 17:25
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 22, 17:40)
O mes planuojame vaikeli iskart po vestuviu, kurios bus kaip tik puse metu po OP. Tai dar kol pastosiu, maziausiai bus praeje 7-8 men. Manau pakanka laiko atsistatymui smile.gif

Mergaites, kurios daresi OP, norejau paklausti: kiek laiko nosyje jautesi zaizdos su siulais, nes man dabar 2 savaites po OP, bet toks jausmas, kad ten vien zaizdu sasai, traukia viska, ir siulus dar matau, nors siaip paziurejus tai net nesimato, tik jausmas. Kiek laiko dar ten toks jausmas jausis? Ir kada tie siulai istirps?

Pasieskok internete nuotrauku, kaip atrodo sukrite kaulai... as tikrai nerizikuociau sitaip... grynai iduba pasidaro kur kaulas sad.gif nelabai atsimwnu kiek lailo siulai jautesi, bet manau kazkur po menesio, nu gal max 5 savaiciu istirpo lygtais... tie sasiukai kazkur panasiai buvo, gal dar savaite ilgiau po istirpimo
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 22, 16:46)
Drasios jus smile.gif As tai manau, kad visus metus po OP bijuosiu kvepuot, sportuot, buciuotis, akinius nesiot, saulej rodytis, nosi snypst ir t.t., ir pan. biggrin.gif

lotuliukas.gif mano drauge smile.gif mano leliukas suplanuotas ~po metu... dar breketus tiek nesiosiu...

Ar jau pasirinkot gydytoja? Pas Vitku buvot?
Atsakyti
Sveikos. Norejau paklausti tu kas yra pasidariusios op. Ar jums nebega is snerviu isskyros? As anksciau neturedavau jokiu sligu ir dabar nemanau kad tai sloga, nes isbega retkarciais. Is vienos snerves permatomos isskyros, tokios kaip vanduo, bet labai labai nemalonaus kvapo. Ar kam nors irgi taip yra? Ar tai normalu? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 22, 16:29)
Panduk, as Jusu vietoje arba neplanuociau vaikelio, arba operacijos ax.gif Tikrai nerizikuociau sitaip, juk operacija darytis tai ne suknele pirkt.

Na ryt bus savaite kaip as po op smile.gif .Bet man chirurgas kai kalbejom sia tema uzsimine kad "pacientems kurios pastojo pries op arba menesis po op ikrito kaulas"idomu kodel jis paminejo tik men po op g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panduxs @ 2014 01 23, 16:02)
Na ryt bus savaite kaip as po op smile.gif

As kazkaip perskaiciau, kad pagert kalci pries operacija ir po jos doh.gif Jus pas Jankuna operavotes? Kazkaip neuzfiksavau pas ka, bet lyg apie jankuna raset.
Papildyta:
Panduk, radau jau pasisakymus biggrin.gif Man vienas klausimas ar dar su gipsu esate? Nesake, kiek gipse laikys ir ar paskui dar reiks klijuotis langete (ar kazka panasaus)? Norejau I konsultacija pas ji uzsirasyt, bet sake atostogauja g.gif Teks laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalikum @ 2014 01 23, 16:57)
Sveikos. Norejau paklausti tu kas yra pasidariusios op. Ar jums nebega is snerviu isskyros? As anksciau neturedavau jokiu sligu ir dabar nemanau kad tai sloga,  nes isbega retkarciais.  Is vienos snerves permatomos isskyros, tokios kaip vanduo, bet labai labai nemalonaus kvapo. Ar kam nors irgi taip yra? Ar tai normalu? Aciu smile.gif

Permatomos gal nieko baisaus, tas pats kaip sekretas,bet gal geriau pasiskambink pasiklaust, kad nebutu kokios infekcijos pradzia sad.gif ptfu ptfu ptfu...
Atsakyti
Taip ir padariau. Parasiau operavusiam gydytojui ir atrase, kad tai tikrai nera kazkas del ko reiktu jaudintis. Tai yra normalu ir greitu laiku turetu praeiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalikum @ 2014 01 23, 21:28)
Taip ir padariau. Parasiau operavusiam gydytojui ir atrase, kad tai tikrai nera kazkas del ko reiktu jaudintis. Tai yra normalu ir greitu laiku turetu praeiti smile.gif

Kaip gerai smile.gif
Atsakyti
Merginos, o per kiek laiko nuo konsultacijos Jankunas operacijos data paskiria? Kiek kazin laukt? g.gif As pas ji dar konsultacijoj nebuvau, nes atostogauja, tai i konsultacija tik jau Vasari uzsirasysiu, idomu, dar kiek laiko operacijos reiks laukt, jei pas ji operuotis nuspresiu ax.gif Daugmaz laika reiktu pasideliot.
Atsakyti