QUOTE(hanakitty @ 2014 01 21, 21:44)
Visiskai lygiai nuejo patinimas, nebuvo niekur jokiu nelygumu ar issisokimu

kaip fainai kad pagelbejau kam nors apsispresti

jei dar kokia op daryciaus, tai tik vel pas ji

vat kas liecia prakvepavima tai biski pasikankinau ilgiau, bet del to kad porai savaiciu praejus apsirgau, tai sloga kankino, bet su olynth issigydziau
Papildyta:
Jo panasiai, man po 3 men tai jau buvo minkstas galiukas pasidares

manau pagrindinis tinimas jau praejes, dabar jau tik tokie mikro pasikeitimai bus
Cia, man atrodo, kad tik tu hanakitty, gali pasigirti tobulai greitu gijimu, matyt, tavo jau toks organizmas.

o vat man beveik 9 menesiai, o galiukas dar kietas, kietas ir didelis, ryte ir vakare labai patines.Maciau tavo nuotraukyte, jei pameni, man buvai atsiuntusi menesio rezultatus i mano el.pasta, tikrai atrodei nuostabiai kaip po tokio trumpo laiko, tikiu, kad kuo toliau, tuo geriau, tikiuosi ir pas mane ateis ta diena, kad dings visas patinimas ir suminstes galiukas, nes kokie gijimo terminai buvo pateikti sutartyje mano atzvilgiu labai, labai prasilenke su realybe.
Papildyta:
QUOTE(sandreoo @ 2014 01 22, 18:22)
Cia, man atrodo, kad tik tu hanakitty, gali pasigirti tobulai greitu gijimu, matyt, tavo jau toks organizmas.

o vat man beveik 9 menesiai, o galiukas dar kietas, kietas ir didelis, ryte ir vakare labai patines.Maciau tavo nuotraukyte, jei pameni, man buvai atsiuntusi menesio rezultatus i mano el.pasta, tikrai atrodei nuostabiai kaip po tokio trumpo laiko, tikiu, kad kuo toliau, tuo geriau, tikiuosi ir pas mane ateis ta diena, kad dings visas patinimas ir suminstes galiukas, nes kokie gijimo terminai buvo pateikti sutartyje mano atzvilgiu labai, labai prasilenke su realybe.
Beje, Malin4ka ir Valyte, kaip jus jauciates, gal jau esate pasirengusios pasidalinti savo nuotraukytemis?Ir gal galetumete, man kuri nors, i mano el.pasta ,atsiusti nosiesoperacija@gmail.com slaptazodi?Aciu, nes as nusiunciau savo nuotraukas, bet jo dar negavau.