Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(Rupee @ 2014 01 29, 12:49)
Haha , man tetis ta pati sako...  rolleyes.gif

Ziurekyte, merginos, nusiemiau langete, bet po jos nosis apklijuota tokiom juostelem-pleistriukais. Jums kai nueme itvara, nieko ant nosies nepaliko? g.gif  Blin, kodel jis man liepe paciai visa tai daryti.. doh.gif

Buvo ir pas mane pleistriukai, tai irgi nuklijavo tik nuemus ta langete. Tai aisku, kad ir tau reikia nusiklijuoti tuos pleistriukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 29, 11:06)
Del salciu tai baisu, pora min ir jau skauda nosi biggrin.gif vat gal todel operacija gal reikia darytis siltesnis kai oras nes sunku lb smile.gif dar mama prigasdino kad nusalt galiu nosi nes kraujuotaka ten suprastejus..  doh.gif

As eidama i lauka saliku uzdengiu nosiuka,nes cia ne juokas tikrai taip sala kad net iki skausmo.
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 28, 23:57)
Tiesa pasakius, net nezinau, kiek laiko reikia terliotis su tuo Humeriu ir aliejuku? Gal jums sake?

aliejuka tai tol kol issivalys visi tie sasiukai, seip kuo ilgiau tuo geriau, as tris savaites naudojau, o jei issivale visi sasiukai tai hummel purksti nebent jei vis sunkiau prakvepuoti smile.gif bet as kadangi jo nemegau labai tai po aliejuko biski olynth panaudojau kad pramustu ta uzsikimsima, padejo smile.gif
Atsakyti
O kaip nosytem? Ar esate patenkintos? Tos, kurios operavosi cia neseniai? ax.gif Kol savo foto neturiu, kazkaip nesiprasau i e-mail'a, kad pamatyt, tai bent brukstelkit apie rezultatus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 30, 15:21)
O kaip nosytem? Ar esate patenkintos? Tos, kurios operavosi cia neseniai? ax.gif Kol savo foto neturiu, kazkaip nesiprasau i e-mail'a, kad pamatyt, tai bent brukstelkit apie rezultatus ax.gif

na dar nezinau, uztines galiukas tai dar sunku ka sakyt. Is sono tai zymiai pagerejo vaizdas. o vat priekis man patiko mano buvusios nosies labiau. bet cia tik kolkas smile.gif Po kokio menesio gal kitaip sakysiu smile.gif
Atsakyti
O konsultacijose jums rode, kaip daugmaz nosyte priekiu turetu atrodyt? Ar atrodo bent jau panasiai? g.gif

As buvau pas viena chirurgu, kol kas neminesiu pas kuri, konsultacijoje, tai pamodeliuotose foto is priekio man vaizdas nepatiko, atrodo, lyg tokia pat kaip buvusi, o profiliu labai graziai. Tik va man fasadas zymiai svarbiau doh.gif Kita savaite pas kita chirurga konsultuosiuos, bijau, kad nepasakytu, jog priekio isvis nelabai galima sutvarkyt ir kad iskentejus operacijas ir pooperacini perioda vistiek mano nosis liks toks biskiuka bumbuliuks doh.gif

Kazkokios labai tylios merginos paskutiniu metu blush2.gif
Atsakyti
Valyte rase rase laukiau laukiau gal ka man aktualaus brukstels ir nesulaukiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 31, 11:58)
O konsultacijose jums rode, kaip daugmaz nosyte priekiu turetu atrodyt? Ar atrodo bent jau panasiai? g.gif

As buvau pas viena chirurgu, kol kas neminesiu pas kuri, konsultacijoje, tai pamodeliuotose foto is priekio man vaizdas nepatiko, atrodo, lyg tokia pat kaip buvusi, o profiliu labai graziai. Tik va man fasadas zymiai svarbiau doh.gif Kita savaite pas kita chirurga konsultuosiuos, bijau, kad nepasakytu, jog priekio isvis nelabai galima sutvarkyt ir kad iskentejus operacijas ir pooperacini perioda vistiek mano nosis liks toks biskiuka bumbuliuks doh.gif

Kazkokios labai tylios merginos paskutiniu metu blush2.gif

Viksraitis man isvis nedare foto is priekio, sake jog su ta programele nelabai iseina is priekio graziai padaryti. Siaip paaiskino ka darys ir kaip turetu atrodyti..pavyzdzius rode.
Apskritai as labai skeptiskai ziuriu i tas sumodeliuotas nuotraukas. Netikiu , kad gali padaryti 1:1 .Nelabai ir prisimenu kaip ten atrodziau tose nuotraukose. Ir tau siulyciau, konsultacijos metu, maziau demesio skirti i sumodeliuotas foto, daugiau i pavyzdzius.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 31 sausio 2014 - 13:51
Ta tai suprantu ax.gif Jau operacijos rezultatas daznai pacientu lukesciu neatitinka 100proc., o kad bus kaip nuotraukose isvis, manau, neverta svajot. Realiai ta ir norejau, kad patvirtintumet, jog neimanoma foto is priekio pakoreguot ax.gif Ramiau jausiuos, jei zinosiu, kad realybej kazkiek koreguosis vistiek. Svarbu, ne I blogaja puse doh.gif
Atsakyti
Merginos tylios kaip partizanes biggrin.gif Nagi papasakokit kaip nosiukai laikos. Kvepuojat jau visos normaliai? Kokios aplinkiniu reakcijos buvo? Ar labai krito i akis pasikeitimai? As laukiu nesulaukiu konsultacijos, norisi pagaliau apsisprest del chirurgo ir operacijos diena zinot.
Dar klausimas is kilo del siulu. Ju traukiamu nebuvo? Visi istirpstantys?
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 02 02, 19:35)
Merginos tylios kaip partizanes biggrin.gif Nagi papasakokit kaip nosiukai laikos. Kvepuojat jau visos normaliai? Kokios aplinkiniu reakcijos buvo? Ar labai krito i akis pasikeitimai? As laukiu nesulaukiu konsultacijos, norisi pagaliau apsisprest del chirurgo ir operacijos diena zinot.
Dar klausimas is kilo del siulu. Ju traukiamu nebuvo? Visi istirpstantys?

Su kvepavimu viskas gerai, jau man rodos po savaites po operacijos jau normaliai kvepavosi. Man va siandien jau 3sav po operacijos 4u.gif
mano tai istirpstantis. dar pora matau yra pas mane o kitu jau nebe smile.gif

Valyte o tu jokiu geliu netepei tu vietu kur siulai? dabar paziurejau ta atmintine tai irasytas kazkoks tepalas. Gal reikejo juom tepti nes kazkaip pradzioj prie snerviu dar paraude ir skauda.
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 02 03, 14:22)

Valyte o tu jokiu geliu netepei tu vietu kur siulai? dabar paziurejau ta atmintine tai irasytas kazkoks tepalas. Gal reikejo juom tepti nes kazkaip pradzioj prie snerviu dar paraude ir skauda.

As tepu Kelo-cote tepalu, bet tik atviro pjuvio vieta, o ne vidinius pjuvius, cia kad randas maziau matytusi. Ir tikrai vidiniu nereikia, o tau daryta uzdara OP, tai nekreipk demesio, kas parasyta.

Del kvepavimo tai kvepuoju, bet karts nuo karto kemsasi dar nosis, o gal paburksta, net nezinau, tai kai sunkiau kvepuojasi, purskiu Humer. Siulus irgi kelis dar matau. o jau po OP praejo 3 savaites su puse.

Mane tik labiausiai neramina vis dar pakankamai platus nosies galiukas, bet laukiu ir laukiu, juk sake, kad 3-4 men. Nors ir siuo atveju man geriau, nei buvo pries OP.

Ir klausimas, ar jums niekam nereikejo nakciai klijuotis pleistru nosies galiuko, tarsi siek tiek kilstelint ji i virsu??? Nes man tai sake daryti. Bet kazkaip ryte tada forma nosies man nelabai patinka, galvoju gal neklijuoti ir palaukti konsultacijos? g.gif
Atsakyti