Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

Merginos!!! Stai ir as po OP> thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kodel as negaliu uzeiti i musu bendra pasta?? g.gif
Kazkas pakeite slaptazodi?
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 24, 14:17)
Merginos!!! Stai ir as po OP>  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Kodel as negaliu uzeiti i musu bendra pasta??  g.gif 

Sveikinu 4u.gif kaip savijauta? greitai prisijungei prie interneto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 24, 16:00)
Sveikinu 4u.gif  kaip savijauta?

Man vakar dare mirksiukas.gif Pavargus, kvepuoti negaliu, valgyti, miegoti.. Kad tik greiciau savaite praeitu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 24, 16:25)
Man vakar dare  mirksiukas.gif  Pavargus, kvepuoti negaliu, valgyti, miegoti.. Kad tik greiciau savaite praeitu.. doh.gif

Svarbiausia istvert pirmas dienas, o po to viskas tik geryn eina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 24, 14:17)
Merginos!!! Stai ir as po OP>  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Kodel as negaliu uzeiti i musu bendra pasta??  g.gif 

Sveikute sugrizus! Tai kaip jausmas? nosyte dziaugiates? patinkate sau?
man sunku save isivaizduot kitokia, kad ir kumpa ta mano nosis, bet ji mano biggrin.gif aplinkiniai labai pastebi pokycius? ka sakot, kai pastebi? As labai nenoriu sulaukti tiesaus klausimo apie nosi. As tokia vienintele? Koki atsakyma esate sugalvojusios? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rupee @ 2014 01 24, 16:25)
Man vakar dare  mirksiukas.gif  Pavargus, kvepuoti negaliu, valgyti, miegoti.. Kad tik greiciau savaite praeitu.. doh.gif

labai sveikinu 4u.gif laikykites... greitos jums savaites ir sveikatytes.. 4u.gif
Atsakyti
As pas jankuna kazkur po poros sav dariausi op. Bet gali but kad net ir po savaites gautum termina operacijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 24, 17:06)
Svarbiausia istvert pirmas dienas, o po to viskas tik geryn eina 4u.gif

Kuria diena po OP sakei yra sunkiausia? Man dare ketvirtadieni , bet jau dabar jauciuosi super pavargus moraliskai bei fiziskai verysad.gif lb sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 25, 05:03)
Kuria diena po OP sakei yra sunkiausia? Man dare ketvirtadieni , bet jau dabar jauciuosi super pavargus moraliskai bei fiziskai verysad.gif  lb sunku verysad.gif

Sunkiausia diena yra antra po op, t.y. tavo atveju siandien... Laikykis pirma visa savaite, bet siandien bus sunkiausia... Stiprybes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hanakitty @ 2014 01 25, 09:17)
Sunkiausia diena yra antra po op, t.y. tavo atveju siandien... Laikykis pirma visa savaite, bet siandien bus sunkiausia... Stiprybes!  4u.gif

O po kiek laiko veidas atsistato? Melynes bei veido patinimas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 25, 11:05)
O po kiek laiko veidas atsistato?  Melynes bei veido patinimas? unsure.gif

Rupee tu juk pries metus dareisi operacija pas Vaiciuna, tai manau turi jau patirties ir zinai kaip tavo organizmas reaguoja. Ar as jau kazka maisau. Cia tavo jau antra operacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 25, 11:45)
Rupee tu juk pries metus dareisi operacija pas Vaiciuna, tai manau turi jau patirties ir zinai kaip tavo organizmas reaguoja. Ar as jau kazka maisau. Cia tavo jau antra operacija? smile.gif

Taip, antra. Bet ka ten dare Vaiciunas neaisku. Nebuvo nei melyniu, nei patinimo... Nebuvo taip bloga. Tada po operacijos isejau kaip po kazkokios veido proceduros- nieko neskaudejo..
Atsakyti
Jums neatrodo toj issokancioj reklamoj, kur Anusauskiene kosmetika reklamuoja, kad ji nosi pasitvarke? Negi taip nufotosopinta? g.gif
Atsakyti