Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(Rupee @ 2014 01 25, 12:51)
Taip, antra. Bet ka ten dare Vaiciunas neaisku. Nebuvo nei melyniu, nei patinimo... Nebuvo taip bloga. Tada po operacijos isejau kaip po kazkokios veido proceduros- nieko neskaudejo..

Kazkaip keistai, gal ten vaiciunas nieko nedare, tik taip pasake biggrin.gif melynes laikosi iki dvieju savaiciu, pagrindinis patinimas panasiai (jau pasipudravus galima drasiai zmonese rodytis), o paskui visas pilnai nosies patinimas polnai praeina po 1-1.5 metu, kiti sako kad net 2-3 metus formuojasi pilnai nosyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hanakitty @ 2014 01 25, 13:48)
Kazkaip keistai, gal ten vaiciunas nieko nedare, tik taip pasake biggrin.gif melynes laikosi iki dvieju savaiciu, pagrindinis patinimas panasiai (jau pasipudravus galima drasiai zmonese rodytis), o paskui visas pilnai nosies patinimas polnai praeina po 1-1.5 metu, kiti sako kad net 2-3 metus formuojasi pilnai nosyte smile.gif

skaitau ir sypsena kyla . man kai vaiciunas su balciunu dare tai ir melyniu irgi nebuvo( rezultato beje taip pat). po metu kai su drauge ziurejom foto pries ir po tai ji mazdaug sako o tai cia pries op foto? ka jie tau dare?? nieko nesiamto.gal uzmigde tave ir kortom lose?;D sakau, neee, kazka dare, ziuret gi snerves asimetriskos liko..
Atsakyti
Oho blink.gif As dar svarsciau pas Vaiciuna konsultacijon vaziuot smile.gif Aisku, pati kazkokio drastisko rezultato nenoriu, bet visai nepastebimo irgi ax.gif
Atsakyti
Tai kur paneles visos dingusios ?
Malina4ka, Valyte jau tikriausiai i darba grizote? Ka zmones sako?Ar pastebejo pasikeitimus? Jau ir nosytes turetu padoriai atrodyti?
O pas mane tokia problemele... pergyvenu, kad perdaug sumazino, juk dar patinus, o jau tokia maza ir riesta... juk DAR keisis, mazes... tai isvis be noses liksiu doh.gif
Atsakyti
Rupee, o tau jau itvara nueme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 28, 16:51)
Tai kur paneles visos dingusios ?
Malina4ka, Valyte jau tikriausiai i darba grizote? Ka zmones sako?Ar pastebejo pasikeitimus? Jau ir nosytes turetu padoriai atrodyti?
O pas mane tokia problemele... pergyvenu, kad perdaug sumazino, juk dar patinus, o jau tokia maza ir riesta... juk DAR keisis, mazes... tai isvis be noses liksiu doh.gif

As tai jau i darbo pokalbius vaikstau biggrin.gif nu jau nosys kaip normaliu zmoniu, o ne is multiku biggrin.gif atsirado ir pas mane problema va nosies sonie prie akiu toks idubimas, lyg per daug prispausta. kaip pnz akinius panesioji ir sona buna ispaudzia. nzn ar cia taip greiciau patinimas nuejo ar kas.. unsure.gif uzsirasiau jau pas SV konsultacijai kai bus Vln 21d. tai ziuresiu ka jis pasakys o gal iki to laiko praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2014 01 28, 19:18)
Rupee, o tau jau itvara nueme? smile.gif

Siaip, jo, dar norejau paklausti kitu, man Viksraitis liepe paciai nusiimt itvara g.gif Is pradziu tai nustebau, bet dabar matau kodel... mano nosis tiek sumazejo , kad tas itvaras pats "atsoko" nuo noses , vos vos laikosi and tu pleistru, sake treciadieni nusiimt, tai dar palauksiu iki rytojaus, nors jau dabar jis "kaba".

Valyte, Malina4ka kaip pas jus buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 28, 19:49)
Siaip, jo, dar norejau paklausti kitu, man Viksraitis liepe paciai nusiimt itvara  g.gif  Is pradziu tai nustebau, bet dabar matau kodel... mano nosis tiek sumazejo , kad tas itvaras pats "atsoko" nuo noses , vos vos laikosi and tu pleistru, sake treciadieni nusiimt, tai dar palauksiu iki rytojaus, nors jau dabar jis "kaba".

Valyte, Malina4ka kaip pas jus buvo? unsure.gif

as nesiojau itvara 8dienas, pats SV nueme. ten stipriai prilype buvo net nuplese jis. Rasiau kad skaudejo. unsure.gif keista kaip pas tave..
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Rupee, kaip laikaisi, ar jau pradejo lengveti? Turbut rytoj palengves, kai nusiimsi itvara. Man tai irgi nuiminejo SV po 7 dienu, taip pat buvo prilipe gerokai ir pakankamai nemalonu nuiminejant buvo, kaip ir Malina4kai. Idomu, kad tau paciai nuisiimti reikia g.gif . Bet gal tikrai tavo kita situacija...

Na, as jau dirbu, o darbe, kas nezino, tai keistai pasiziuri, kiti ir nepastebi (dirbu ne taip seniai siame darbe, tai ne itin dar pazista mane smile.gif ). Bet kai uzklause viena kolege, tai tik pasijuokiau, sake, kad kazkokia pasikeitus esu, kad paakiai lyg pajuode smile.gif, tai as ir sakiau, kad pavargus, kad salciai uzkniso, juo labiau, kad be makiazo. Nes as dabar be makiazo vaikstau, kadangi oda dar biski lupasi, tai krempudra uzsitepus dar baisiau atrodo. Bet melyniu jau kuris laikas visai nera. Bet va nosies galiukas tai patines, ir kas zino, kad daryta operacija, sako, kad matosi, jog patine, nes mano nosis buvo ilga ir plona, o dabar patrumpinta tai savaime platesne atrodo. Na, dar labai dziuna nosies ertmes, vis purskiu Humer vandenuku, kartais patepu aliejuku (nelabai patinka, nes paskuj kazkoks negeras kvapas momentais padvelkia). Tiesa pasakius, net nezinau, kiek laiko reikia terliotis su tuo Humeriu ir aliejuku? Gal jums sake? Ir dar labai nemalonus tie salciai, nes isejus i lauka is karto kanda nosi ir po to ji kaip kalade tokia kieta buna (toks pojutis).
Vel prirasiau cia smulkmenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 28, 22:57)
Sveikos gyvos smile.gif

Rupee, kaip laikaisi, ar jau pradejo lengveti? Turbut rytoj palengves, kai nusiimsi itvara. Man tai irgi nuiminejo SV po 7 dienu, taip pat buvo prilipe gerokai ir pakankamai nemalonu nuiminejant buvo, kaip ir Malina4kai. Idomu, kad tau paciai nuisiimti reikia  g.gif . Bet gal tikrai tavo kita situacija...

Na, as jau dirbu, o darbe, kas nezino, tai keistai pasiziuri, kiti ir nepastebi (dirbu ne taip seniai siame darbe, tai ne itin dar pazista mane smile.gif ). Bet kai uzklause viena kolege, tai tik pasijuokiau, sake, kad kazkokia pasikeitus esu, kad paakiai lyg pajuode smile.gif, tai as ir sakiau, kad pavargus, kad salciai uzkniso, juo labiau, kad be makiazo. Nes as dabar be makiazo vaikstau, kadangi oda dar biski lupasi, tai krempudra uzsitepus dar baisiau atrodo. Bet melyniu jau kuris laikas visai nera. Bet va nosies galiukas tai patines, ir kas zino, kad daryta operacija, sako, kad matosi, jog patine, nes mano nosis buvo ilga ir plona, o dabar patrumpinta tai savaime platesne atrodo. Na, dar labai dziuna nosies ertmes, vis purskiu Humer vandenuku, kartais patepu aliejuku (nelabai patinka, nes paskuj kazkoks negeras kvapas momentais padvelkia). Tiesa pasakius, net nezinau, kiek laiko reikia terliotis su tuo Humeriu ir aliejuku? Gal jums sake? Ir dar labai nemalonus tie salciai, nes isejus i lauka is karto kanda nosi ir po to ji kaip kalade tokia kieta buna (toks pojutis).
Vel prirasiau cia smulkmenu  biggrin.gif

Del salciu tai baisu, pora min ir jau skauda nosi biggrin.gif vat gal todel operacija gal reikia darytis siltesnis kai oras nes sunku lb smile.gif dar mama prigasdino kad nusalt galiu nosi nes kraujuotaka ten suprastejus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 29, 11:06)
dar mama prigasdino kad nusalt galiu nosi nes kraujuotaka ten suprastejus..  doh.gif

Haha , man tetis ta pati sako... rolleyes.gif

Ziurekyte, merginos, nusiemiau langete, bet po jos nosis apklijuota tokiom juostelem-pleistriukais. Jums kai nueme itvara, nieko ant nosies nepaliko? g.gif Blin, kodel jis man liepe paciai visa tai daryti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 23, 16:16)
As kazkaip perskaiciau, kad pagert kalci pries operacija ir po jos doh.gif Jus pas Jankuna operavotes? Kazkaip neuzfiksavau pas ka, bet lyg apie jankuna raset.
Papildyta:
Panduk, radau jau pasisakymus biggrin.gif Man vienas klausimas ar dar su gipsu esate? Nesake, kiek gipse laikys ir ar paskui dar reiks klijuotis langete (ar kazka panasaus)? Norejau I konsultacija pas ji uzsirasyt, bet sake atostogauja g.gif Teks laukt doh.gif

Laba dienele,kadangi man kaulo neliete tik kremzles(nosies gala siaurino)tai man pleistra klijavo ir po 10dienu siulus trauke ir ta pleistra nueme.Man irgi Jankunas sake kad bus isvykes iki vasario menesio galo.Bet dar skambinsiu,kazi kaip bus su apziura praejus menesiukui po op.
Atsakyti