Sveikos gyvos

Rupee, kaip laikaisi, ar jau pradejo lengveti? Turbut rytoj palengves, kai nusiimsi itvara. Man tai irgi nuiminejo SV po 7 dienu, taip pat buvo prilipe gerokai ir pakankamai nemalonu nuiminejant buvo, kaip ir Malina4kai. Idomu, kad tau paciai nuisiimti reikia

. Bet gal tikrai tavo kita situacija...
Na, as jau dirbu, o darbe, kas nezino, tai keistai pasiziuri, kiti ir nepastebi (dirbu ne taip seniai siame darbe, tai ne itin dar pazista mane

). Bet kai uzklause viena kolege, tai tik pasijuokiau, sake, kad kazkokia pasikeitus esu, kad paakiai lyg pajuode

, tai as ir sakiau, kad pavargus, kad salciai uzkniso, juo labiau, kad be makiazo. Nes as dabar be makiazo vaikstau, kadangi oda dar biski lupasi, tai krempudra uzsitepus dar baisiau atrodo. Bet melyniu jau kuris laikas visai nera. Bet va nosies galiukas tai patines, ir kas zino, kad daryta operacija, sako, kad matosi, jog patine, nes mano nosis buvo ilga ir plona, o dabar patrumpinta tai savaime platesne atrodo. Na, dar labai dziuna nosies ertmes, vis purskiu Humer vandenuku, kartais patepu aliejuku (nelabai patinka, nes paskuj kazkoks negeras kvapas momentais padvelkia). Tiesa pasakius, net nezinau, kiek laiko reikia terliotis su tuo Humeriu ir aliejuku? Gal jums sake? Ir dar labai nemalonus tie salciai, nes isejus i lauka is karto kanda nosi ir po to ji kaip kalade tokia kieta buna (toks pojutis).
Vel prirasiau cia smulkmenu