Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(zivilike @ 2014 02 28, 14:46)
as labiausiai bijau to skausmo po operacijos  doh.gif

As kiek perziurejau vaizdeliu youtubej, tai dauguma merginu tvirtina, kad tikrai tas skausmas po operacijos nera toks baisus, kaip atrodo ax.gif Man irgi nebe daug liko laukt iki grand day, tik nezinau, ar ji nenusikels tolesniam laikui, nes siuo metu turiu asmeniniu rupesciu ir streso, bijau, kad kraujo tyrimams neatsilieptu...
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 02 28, 22:30)
As kiek perziurejau vaizdeliu youtubej, tai dauguma merginu tvirtina, kad tikrai tas skausmas po operacijos nera toks baisus, kaip atrodo ax.gif Man irgi nebe daug liko laukt iki grand day, tik nezinau, ar ji nenusikels tolesniam laikui, nes siuo metu turiu asmeniniu rupesciu ir streso, bijau, kad kraujo tyrimams neatsilieptu...

O kada tavo didzioji diena?
Atsakyti
Kiek skaitinejau ir Radzevicius minimas geru zodziu, o pas tave kokia problema yra ar tik tiesiog siaip nosyte nepatinka? o del laiko tai man rodos, nuo gydytojo uzimtumo priklauso, as viska turbut pries pusmeti planavausi, bet man kitaip neisejo del atostogu, bet manau galima viska ir daug greiciau susiplanuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simucka @ 2014 03 01, 14:46)
Kiek skaitinejau ir Radzevicius minimas geru zodziu, o pas tave kokia problema yra ar tik tiesiog siaip nosyte nepatinka? o del laiko tai man rodos, nuo gydytojo uzimtumo priklauso, as viska turbut pries pusmeti planavausi, bet man kitaip neisejo del atostogu, bet manau galima viska ir daug greiciau susiplanuot smile.gif

as siaip nosyte nepatenkinta, nors kai buvau maza kritau tiesiai veidu i leda ir ji pasidare kaip boksininko, pertvaros netiesinsiu nes nemanau kad reikia kadangi kvepuoju gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilike @ 2014 02 28, 21:42)
O kada tavo didzioji diena?

Po poros savaiciu ax.gif

QUOTE(zivilike @ 2014 03 01, 20:26)
as siaip nosyte nepatenkinta, nors kai buvau maza kritau tiesiai veidu i leda ir ji pasidare kaip boksininko, pertvaros netiesinsiu nes nemanau kad reikia kadangi kvepuoju gerai smile.gif

Idomu, ar pertvara tiesina isskirtinai del blogo kvepavimo g.gif Galbut del kreivos pertvaros paskui nosyte kreiva gali gautis g.gif
Atsakyti
Jankauskas ir Kaikaris man minejo, kad praktiskai pertvara visada lieciama jei reikia pataisyt daugiau nei galiuka, as kvepavimu nesiskundziau bet pertvara buvo kaip reikiant kreiva tai man visa nosies asi keite (turbut del to ir taip baisiai uztinau:(
Atsakyti
QUOTE(simucka @ 2014 03 02, 18:54)
Jankauskas ir Kaikaris man minejo, kad praktiskai pertvara visada lieciama jei reikia pataisyt daugiau nei galiuka, as kvepavimu nesiskundziau bet pertvara buvo kaip reikiant kreiva tai man visa nosies asi keite (turbut del to ir taip baisiai uztinau:(

Va as irgi manau, kad kaip esant kreivai pertvarai paskui imanoma nosyte tiesia padaryt ax.gif Mano pertvara tik siek tiek pakrypus, kol kas lyg kalbejom, kad isvis jos nelies, bet viskas pasimatys operacijos eigoj- reikia ar nereikia.
Atsakyti
Kazkuriai is pas S.V. besioperavusiu ne uz ilgo bus du menesiai po op, nagi pasipasakokit, kaip gyjat, kaip rezultatai 4u.gif
Atsakyti
YoSoy, o tu pries op geri kokius vitaminus kaulams stiprinti ar kaska panasaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilike @ 2014 03 03, 16:13)
YoSoy, o tu pries op geri kokius vitaminus kaulams stiprinti ar kaska panasaus? smile.gif

Nea, dar klausiau gydytojo, ar nereikia kokiu papildu gert, vitaminu ir pan. Sake nereikia ax.gif
Atsakyti
Na ka, as katik is po konsultacijos pilna emociju ir ne paciu geriausiu... Visu pirma, pas radzevicius nepasirode labai mielas zmogus prieme ir viska paskubom isdeste, pas jy kabinete prabuvau max 10 minuciu viska greit isbere kad vos siaurintu, kuprele nuimtu ir galiuka pakeltu, nedare nei foto nieko, kaip uz 140lt kuria mokejau uz konsultacija tikejausi kad issamiau kaska papasakos ir pasnekes... dar kas nustebino operacijos kaina 8000lt kur puslapyje pas ju parasyta 5500-6000lt o man nei pertvaros tvarkyt nereikia nieko.. tai dabar mastau ar nereiktu i kauna nuvaziuot pas viksraiti ar kaikari paziuret ka jie papasakos..
Beje diskutavome del pertvaros, tai radzevicius sake kad ja tvarkyti reikia tik tuo atveju jei trugdo kvepavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilike @ 2014 03 05, 20:12)
Na ka, as katik is po konsultacijos pilna emociju ir ne paciu geriausiu... Visu pirma, pas radzevicius nepasirode labai mielas zmogus prieme ir viska paskubom isdeste, pas jy kabinete prabuvau max 10 minuciu viska greit isbere kad vos siaurintu, kuprele nuimtu ir galiuka pakeltu, nedare nei foto nieko, kaip uz 140lt kuria mokejau uz konsultacija tikejausi kad issamiau kaska papasakos ir pasnekes... dar kas nustebino operacijos kaina 8000lt kur puslapyje pas ju parasyta 5500-6000lt o man nei pertvaros tvarkyt nereikia nieko.. tai dabar mastau ar nereiktu i kauna nuvaziuot pas viksraiti ar kaikari paziuret ka jie papasakos..
Beje diskutavome del pertvaros, tai radzevicius sake kad ja tvarkyti reikia tik tuo atveju jei trugdo kvepavimui  smile.gif

Taip taip labai gerai pazistama smile.gif Man ta pati padare, nors pertvara trijose vietose luzus buvo. Nueme kuprele ir ale pakele galiuka, po keliu men galiukas nusileido ir nosis praktiskai tokia pati liko... pries 10 metu mokejau 5.5 tukstancio uz praktiskai nieka...Nerekomenduociau Radzeviciaus niekam. Nuo operacijos dienos nesu jo macius, nes sake pasirodyt nereikia smile.gif
Atsakyti