Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

uzsiregistravau pas jankuna pirmadieni konsultacijai, vien
is pokalbio telefonu pasirode labai malonus zmogus smile.gif tik gaila kad taip toli vaziuot, bet tikiuosi bus verta wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Lygiai savaite praejo nuo operacijos, sakau pasipasakosiu smile.gif Savijauta gera, nosi kartais uzgula, bet jau zenkliai geriau,atsistato uosle (kas labai dziugina) katik pabaigiau antibijotikus, tai dabar naudoju nosytei purskala ir aliejuka, o melynems arnikos tepala ir arnikos tabletes, kadangi buvau baisiai baisiai uztinus jau panasi i zmogu visos melynes skaisciai geltonos patinimas nuo skruostu ir beveik dinges, taigi tikrai baisios tik pirmos dienos smile.gif laukiu nesulaukiu kol nuims gipsa nes kolkas gali tik pasakyt kad snerves simetriskos ko anksciau nebuvo

Kazkas klause apie vitamimus, tai man sake kad jei noriu galiu vitamino C panaudoti pries tai, bet as dar ir K vitamimo papildus naudojau, nes jis skaitina regeneracija ir gyjima, gerina kresejima, bet nezinau kiek jie cia padejo, bet tikrai nepakenke smile.gif
Atsakyti
simucka, pas ka operavotes? ax.gif

Papildyta:
Ja radau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zivilike @ 2014 03 06, 10:26)
uzsiregistravau pas jankuna pirmadieni konsultacijai, vien is pokalbio telefonu pasirode labai malonus zmogus smile.gif tik gaila kad taip toli vaziuot, bet tikiuosi bus verta wink.gif 4u.gif

Jis toks lakoniskas ir konkretus, sakyciau ax.gif
Atsakyti
sestadieni dar uzsiregistravau pas tautrima astrauska, sake puikus chirurgas,vienas geriausiu kaune, tai meginsiu wink.gif kaunas butu daug patogiau nei klaipeda, mergaites mane domina ar jus derejotes del kainu? nes kai draugei pasakiau kad nesiderejau sake kvaila buvau nes visi derasi
Atsakyti
Su T. Astrausku bendravau tik el. pastu tai asmenines nuomones kaip ir neturiu, tik kazkodel operacijas pas ji butu man kainavusi 7500, kaip tuo paciu atveju Jankausko ir Kaikario kaina buvo 6500, nezinau nuo ko cia priklause smile.gif

Tiesa pasakius man net ne kilo mintis deretis, kazkaip nustatyti ikainiai ne turgus cia:) nors esu girdejus, kad jei vienu metu atlieka kelias operacijas kai kurie gydytojai taiko nuolaida smile.gif
Atsakyti
Na va,vakar kaip minejau buvau konsultacijoje pas T.Astrauska, tai labai malonus, konkretus zmogus pasirode, viska paaiskino parode savo darytu darbu, nuotraukas kaip atrodo zmones iskart po op, savaite po op, kad zinociau ko tiketis, pafotosopino nosyte kad pamatyciau vaizda kaip atrodys, ir administracijoje mergina labai malon paslaugi, dave daug info pasiskaityti ka tureciau zinoti.
Tai nieko nelaukusi ir uzsiregistravau operacijai 27 diena..jau ne uz kalnu, labai laukiu ir nekantrauju ax.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Beje man idomu kur daretes tyrimus kuriuos reikia atvezti pries operacija ar vietoje tenpat kur operuosites ar pas save poliklinokoje? kokios kainos poliklinikoje?
dar idomu ar operacijai emetes atostogas ar kaipnors susitvarkete biuleteni? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilike @ 2014 03 09, 15:15)
Tai nieko nelaukusi ir uzsiregistravau operacijai 27 diena..jau ne uz kalnu, labai laukiu ir nekantrauju  ax.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif 
Beje man idomu kur daretes tyrimus kuriuos reikia atvezti pries operacija ar vietoje tenpat kur operuosites ar pas save poliklinokoje? kokios kainos poliklinikoje?

Oho kaip sparciai issirinkote ax.gif As ilgokai dvejojau ax.gif

Tyrimu dar nesidariau, bet kita savaite darysiuosi, privaciai, kad nereiktu savo seimos gydytojui aiskint, kam man jie reikalingi. Kainas daugmaz issiaiskinau jau. Man reikalingi trys tyrimai, tai kainuos apie 50Lt uz visus ax.gif Ir kardiograma- 30Lt, jei gerai atmenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 03 09, 21:34)
Oho kaip sparciai issirinkote ax.gif As ilgokai dvejojau ax.gif

Tyrimu dar nesidariau, bet kita savaite darysiuosi, privaciai, kad nereiktu savo seimos gydytojui aiskint, kam man jie reikalingi. Kainas daugmaz issiaiskinau jau. Man reikalingi trys tyrimai, tai kainuos apie 50Lt uz visus ax.gif Ir kardiograma- 30Lt, jei gerai atmenu ax.gif

o man kardiogramos nesake darytis g.gif as tai gal poliklinikoj pasidarysiu, bus pigiau nes pas astrauska 100lt o klausiau drauges polillinikoj 30lt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilike @ 2014 03 05, 20:12)
Na ka, as katik is po konsultacijos pilna emociju ir ne paciu geriausiu... Visu pirma, pas radzevicius nepasirode labai mielas zmogus prieme ir viska paskubom isdeste, pas jy kabinete prabuvau max 10 minuciu viska greit isbere kad vos siaurintu, kuprele nuimtu ir galiuka pakeltu, nedare nei foto nieko, kaip uz 140lt kuria mokejau uz konsultacija tikejausi kad issamiau kaska papasakos ir pasnekes... dar kas nustebino operacijos kaina 8000lt kur puslapyje pas ju parasyta 5500-6000lt o man nei pertvaros tvarkyt nereikia nieko.. tai dabar mastau ar nereiktu i kauna nuvaziuot pas viksraiti ar kaikari paziuret ka jie papasakos..
Beje diskutavome del pertvaros, tai radzevicius sake kad ja tvarkyti reikia tik tuo atveju jei trugdo kvepavimui  smile.gif

Man lygiai tas pats buvo kai pries metus buvau konsultacijoj..irgi gal 10min uztruko. Ir man tik galiuka tvarkyt reiktu, trumpint ir siaurint. Kaip uz 8000 lt tai pasirode daugokai..dar kazkaip pasake, jog maaax 6mm nuimt galetu, tai kazkaip susimasciau...Kazkas cia minejo, jog po op pas ji, nosis beveik tokia pati liko, tai kazkaip nesinoretu sitiek moket ir kad faktiskai tas pats vaizdas butu ;/ nezinau net, reiktu gal pas Viksraiti dar uzsukt. Seip senai lankiaus sitam forume jau. Dabar vel imu taupyt po truputi sitam reikalui..eh ehh
Atsakyti
YoSoy, pas ka darysites? neberandu jusu posto...
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2014 03 10, 20:36)
YoSoy, pas ka darysites? neberandu jusu posto...

Jei neklystu,pas Viksraiti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kokios daugmaz kainos dabar vyrauja pas viksraiti ? Pries metus, kiek pamenu apie 6500 vidutiniskai budavo? 4u.gif
Atsakyti